מדי פעם קוראת כאן...

מדי פעם קוראת כאן...

לראשונה כותבת... אמא ל 2 ,האחרון IVF מס 5 בפונדקאות. שאלה.... אני צריכה מסגרת לילד לשנה הבאה... מה לדעתכן עדיף לילד בן 10 חד. משפחתון, מעון??? מתי ההרשמה??? עם הילדה שבת 8 היום הייתי במשפחתון פרטי ודי מאוכזבת מחוסר הפקוח ומכך שה"גננת" עושה מה בא לה בלי שום הדרכה מאף אחד. דרך אגב אצלינו המעונות בתנוקיה 20-21 ילדים ,5-6 למטפלת. תודה על התגובה.

כמו כל דבר - זה תלוי...

איזה משפחתון את מוצאת, איזה מעון יש בסביבה שלך, תבדקי את השטח בלי להינעל על מסגרת ספציפית, ואחרי שיהיו לך כמה חלופות תוכלי לבחור מביניהן (נשמח לעזור).

לגיל הזה - משפחתון קטן

עד 5-6 ילדים עם שתי מטפלות. בגיל שנה הם כבר מתחילים ליצור איזשהוא קשר האחד עם השני ולשחק ביחד. מסגרת של 20 ילדים גדולה לטעמי לגיל הזה. מתי ההרשמה? למשפחתונים הפרטיים כדאי להזדרז ביותר. הטובים שבהם כבר בטח כמעט מלאים! כדאי לך באמת להזדרז. אני יכולה להמליץ לך על מטפלת נהדרת שמחזיקה משפחתון קטן בביתה. אופיר היתה אצלה מגיל שנה וארבעה חודשים והצטערתי שלא הכנסתי אותה קודם. יחד עם אופיר היו עוד 2 בנים וזהוא! גם יחס אישי וגם חברה. אבל יש הרבה כאלו בישוב וכדאי להתחיל לשאול את השכנות מסביב... אם תרצי פרטים את יודעת איך להשיג אותי (מס' 13).

../images/Emo32.gif מפעיל/ה ליום הולדת 5 ../images/Emo28.gif

אני מחפשת מפעיל/ה ליום הולדת באיזור השרון, לא ליצן או קוסם, לא רועש וצעקני, משהו אולי עם איזה שהוא ערך מוסף... יש חיה כזו ?

MAMALY

New member
יש עוד איך../images/Emo41.gif

אני הזמנתי למסיבת יום ההולדת של הבן שלי מפעיל עם בע"ח היו אוגרים ארנבות תוכי מדבר , ציפורים שונות, חמוס, צבים ו...נחשים שונים שהיו אטרקציה מעולה הילדים נגעו הרימו קיבלו הרצאה ליטפו האכילו גם ההורים וגם הילדים היו מוקסמים. זהו מטפל מנוסה בילדים עם חיות שעורך גם ימי הולדת זה מאוד חוויתי ואשמח לתת לך במסר את שמו ואת הטלפון שלו אנחנו מאוד נהנו היו 25 ילדים והמון הורים ומשפחה והיה מקסים!!!

תודה אבל הפעלה עם חיות לא תתאים לנו ../images/Emo140.gif

אשמח להמלצות נוספות.

תיאטרון בובות../images/Emo213.gif

ליום הולדת ארבע וחמש הזמנתי מפעילת תיאטרון בובות היה מוצלח מאוד אחפש לך את טלפון אם זה מתאים לכם.

יש המון!

אני חוטפת כאב בטן מכל המפעילים-ליצנים ושות', שחוץ מרעש לא עושים הרבה. לכן אני מזמינה לימי הולדת שחקנים מתאטרוני ילדים. זה יקר יותר, כמובן, אבל שווה כל שקל. ליומולדת 3 הזמנתי את אסתי מתאטרון הג'ירפה, והיא העלתה הצגה לפי הסיפור ויהי ערב. היה קסם. ליומולדת 4 הזמנתי את גל מתאטרון התיבה, והיא העלתה הצגה על גוונדלין ועל אוצרות ופיות ונסיכות. היה גמכן קסם.

למעלה