מדלה לקטינה

רוני2622

New member
מדלה לקטינה

שלום לכולן!
צפויה להצטרף אליכן ב-17.9.
ניסיתי בכמה סניפים של יד שרה ואמרו שאין כרגע מדלה לקטינה, עכשיו מישהי אמרה לי שהם הפסיקו לעבוד עם המשאבה הזו בכלל! רציתי לשאול אם עוד מישהי פה שמעה על זה, כדי לחסוך לי את שאר הטלפונים לכל הסניפים בארץ בערך :D

ונוס 26

New member
מציעה לוותר על יד שרה. נסי בליונס

אני ניסיתי יותר מעשרה סניפים של יד שרה, ולא מצאתי אפילו באחד מהם. לעומת זאת בליונס הוד השרון השגתי משאבה תוך יומיים. לא היתה להם אחת פנויה באופן מיידי, אבל הם לקחו את הפרטים שלי וביום למחרת כבר התקשרו אלי. החזרתי אותה לפני קצת פחות מחודש.
פרטים לגבי המשאבה בליונס - ובכלל השגת משאבות לדינה פיטרתי בעבר בהודעה הזו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1499&messageid=169390367
אם אין בליונס תנסי גם באחד הגמ"חים (תעשי בגוגל מדלה לקטינה גמ"ח).
בהצלחה!!

לקטינה

הי רוני

לא שמעתי שיד שרה הפסיקו עם הלקטינה, אבל בכל מקרה יש להם מלאי קטן מאוד של משאבות כאלה.

נסי באמת בליונס,
או שאפשר גם לנסות :
אצל אביטל בגמ"ח משאבות במודיעין - 50-7293199 0 משאבות pump-in-style של מדלה.

בייבי רותם - 077-4320109 / 052-6500017/8

בקליניקה של ד"ר מירי לייבוביץ' 09-8858256

ג'סיקה בלוייץ' - יועצת הנקה מירושלים שעושה משלוחים לכל הארץ - 02-999-9979

בהצלחה!!
בכל מקרה - בבתי החולים יש משאבות, כך שלשם אין לך מה להביא משאבה, רק לאחר מכן הביתה.

שיעבור בקלות, מחכות לך פה.

אני השאלתי מיד שרה

לפני יותר מחודש ביד שרה בראשון לציון פשוט רושמים אותך ברשימת המתנה עד שמגיע תורך כדי לך להרשם מעכשו. בהצלחה

רוני2622

New member
עונה רק עכשיו כי ילדתי :)

בסוף מצאתי באותו יום בסניף יד שרה באשדוד (אני מרמת גן, אבל ניסיתי שם כי אבא שלי עובד שם ושלחתי אותו להביא את זה ברגע שאמרו לי שיש להם).
יצא מצחיק שבמקרה ביום שהחלטתי להשיג כבר משאבה וגם הודיעו לי שהעגלה בצבעים שבחרתי הגיעה לארץ (במבלרייד), הרופאים נכנסו לחדר והודיעו שהחלבון בשתן עלה והחליטו לנתח.
העיקר שהייתי מוכנה!

מזל טוב

שמחה בשבילך שמצאת ועוד ביום של הלידה כי. אני למשל לא יודעת מה הייתי עושה בלי הלקנטינה היקרה שלי מיום הלידה ועד עצם היום הזה. בהצלחה וספרי יותר על הלידה...

למעלה