מדליוני פילה ברוטב רימונים
מדליוני פילה ברוטב רימונים, יין אדום ובצלי אשלוט המתכון עבור 10 סועדים המצרכים הדרושים: 2 ק``ג פילה בקר 1 ק``ג בצלי אשלוט 3 רימונים גדולים מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקאט, 5 כפות סוכר חום 1 בקבוק יין אדום יבש 10 CC חומץ יין אדום עלה דפנה, טימין, 2 שיני שום 100 CC שמן זית אופן ההכנה: 1. את הבצל לקלף לתוך סיר עם סוכר חום, לטגן קלות עם שמן הזית, להוסיף את היין האדום ומיץ משני רימונים. להוסיף את עלה הדפנה, טימין ולכסות, לבשל על אש קטנה עד שהנוזל מצטמצם ונעלם. 2. את פילה הבקר להמליח ולפלפל, לטגן בשמן זית. להכניס לתנור בחום 180 מעלות למשך כרבע שעה. לחתוך למדליונים ולהניח מעל בצל האשלוט. 3. לרכז את הרוטב להוסיף מיץ מהרימונים ולרכז. 4. לסדר את הצלחת ומעל בצלי האשלוט להניח את פרוסות הפילה. בהצלחה ובתאבון קסנדרה
מדליוני פילה ברוטב רימונים, יין אדום ובצלי אשלוט המתכון עבור 10 סועדים המצרכים הדרושים: 2 ק``ג פילה בקר 1 ק``ג בצלי אשלוט 3 רימונים גדולים מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקאט, 5 כפות סוכר חום 1 בקבוק יין אדום יבש 10 CC חומץ יין אדום עלה דפנה, טימין, 2 שיני שום 100 CC שמן זית אופן ההכנה: 1. את הבצל לקלף לתוך סיר עם סוכר חום, לטגן קלות עם שמן הזית, להוסיף את היין האדום ומיץ משני רימונים. להוסיף את עלה הדפנה, טימין ולכסות, לבשל על אש קטנה עד שהנוזל מצטמצם ונעלם. 2. את פילה הבקר להמליח ולפלפל, לטגן בשמן זית. להכניס לתנור בחום 180 מעלות למשך כרבע שעה. לחתוך למדליונים ולהניח מעל בצל האשלוט. 3. לרכז את הרוטב להוסיף מיץ מהרימונים ולרכז. 4. לסדר את הצלחת ומעל בצלי האשלוט להניח את פרוסות הפילה. בהצלחה ובתאבון קסנדרה