מדליקה עוד
- עוד חיילים נהרגו

בוזיקית

New member
מדליקה עוד ../images/Emo16.gif - עוד חיילים נהרגו

ושוב אני לא יכולה לישון. השלווה הזאת שבה מלקקים את הפצעים והולכים הלאה כל כך אופיינית לארץ שבה אנחנו חיים, עד כי לא נותר לי אלא לתהות מה נורמלי? נורמלי זה להמשיך הלאה? נורמלי לעצור הכל ולהתאבל? לכל הרוחות - אנשים יושבים בבית, רואים טלויזיה, יש חדשות: עוד חיילים / אזרחים נהרגו (יותר נכון נרצחו) ובמקביל נועצים שיניים בפרוסה עם חביתה או עם השד יודע מה, והמזון מתעכל לו בשלווה, כי כבר למדנו לעלעל, להעביר הלאה... פעם, כשהיה פיגוע, ידידה שהיתה לי אז שאלה "איפה הפיגוע?" ואם זה לא ברדיוס של 1 ק"מ ממקום מגוריה היא לא מתעניינת בכלל בפרטים. אז חשבתי שהיא אנוכית ומגעילה, אבל רק עכשיו אני מבינה שהיא פשוט ניסתה להגן על עצמה. כמה זוועות אפשר לספוג? כמה אפשר עוד להכיל? וגם אני ממשיכה בחיים, וגם על עצמי תוהה האם השתגעתי או שמא העולם מסביבי איבד את השפיות... ובמעבר חד, כמו שנהוג בלבאנט, אני מאחלת לכם בזאת שיהיה, למרות הכל, בוקר טוב לכולם...

פנינה 21

New member
../images/Emo16.gif

ישנתי בערך 4 שעות בלילה חשבתי על כל מה שקרה ביומים האחרונים במדינה שלנו.ימים כאלה של חוסר שקט מעוררים אצלי את הפחדים הלוואי וידעתי איך לא לחשוב על זה ..

בוזיקית

New member
אם זה מנחם אותך - אני ישנתי שעתיים

בלבד, כמו שאני עושה כבר שנה וחצי בערך. וזה משגע אותי ומטריף לי את השכל, אך אני רוצה להספיק מה שלא הספקתי ופוחדת מהסיוטים שלי, אז לפחות אני כאן איתכם. עצתי אלייך בקשר ל"איך לא לחשוב על זה" - להיות עסוקה - כמה שיותר, וכמה שיותר פיזי - כלומר, לזוז, להיות בתנועה, לסדר את הבית (אני, הבלאגניסטית, מדברת...), לעשות לא חשוב מה, העיקר לזוז, אולי אפילו לצאת החוצה, ואם גם זה לא - ספר טוב או סרט טוב עשוי גם לעזור. כן, זה לא פשוט להשלים עם מה שקורה וללכת הלאה, אך איזו ברירה נותרה לנו? להתכנס בבתינו, להיכנס למיטה ולמשוך את הפוך עד קצות השערות? אני שואלת כי גם אני הייתי שם וסבלתי כל כך, והיום אני יודעת שאפשר גם אחרת. אגב, מה לגבי ספורט??? אומרים שכשעושים פעילות גופנית (אני, ה"פדלאה", מדברת) מופרשים במוח חומרים משככי כאבים וחרדות. מהתקופה שאני עסקתי בכך לצורך ירידה במשקל, אני יכולה להעיד שיש בזה משהו. צריך רק להחליט... וגם אני צריכה להחליט, לקבל אחריות על חיי. טוב שאתם פה...

פנינה 21

New member
להיות עסוקה..

אני מנסה להיות עסוקה כל הזמן ..זה מסובך . ספורט באמת עוזר רק שאני לא מסותבבת יותר מדי בחוץ .. בכל מקרה אם יקרה שוב שאת לא ישנה כמעט כל הלילה אז אני לפעמים כאן ואת מוזמנת לשלוח מסר ונוכל לדבר ולהעביר את הזמן יחד..

בוזיקית

New member
תודה, חמודה...../images/Emo140.gif

אני אשמח... ומה בדבר מכשיר כושר ביתי? יש היום דברים מצויינים ולא יקרים, ואת יכולה לעשות ספורט גם בבית (זה בדיוק מה שאני עשיתי). מי שכבר מכיר אותי פה יודע, שאני ממליצה בחום על יוגה - לי זה מאוד עזר גם מבחינה פנימית (שלווה, הרפייה), וגם מבחינת הרגשה פיזית. יאללה, אני צריכה באמת להזיז כבר את הישבן המרופד שלי ולעשות מעשה... הלוואי שיהיה לי אומץ וכוח להתחיל את כל זה מחדש...

למעלה