מדליקים נר לזכרם של הנספים

מדליקים נר לזכרם של הנספים

הגולשים מוזמנים להדליק נר וירטואלי לזכרם של הנספים, ולשלומם. הנרות הוירטואליים יועברו לממשלת ארצות הברית. אנו משתתפים בצערם של הקורבנות, ושולחים תנחומים לאלפי המשפחות.

העולם הוירטואלי

עכשיו גם נרות מדליקים דרך מכשיר וירטואלי קר ומנוכר. ומה קרה לנרות האמיתיים שמפיצים מהחום ומהריח ובהחלט ראויים להקרא נרות נשמה? נרות וירטואליים. כמה ריקני. (ואגב: הנר האמיתי הוא אותו נר שדולק אצל כל אחד מאיתנו בלב והוא שמור לכל אחד מקורבנות האכזריות וצמאון הדמים)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא בהכרח

אם תקראי את המלים, תראי כמה חום ואכפתיות הן מביעות. הדעות שיש בציבור על המדיום האינטרנטי לא ממש נכונות, כשמכירים אותו מקרוב. ולראיה - הפורום הזה.

morrr

New member
נרות

נרות ממלאים אותי והפורום טוב שישנו טוב שיש אם מי למי לשפוך את הלב

נרות וירטואלים

הם בכל זאת ריקניים בעיני. האינטרנט, והפורום הזה במיוחד הוא כלי נהדר להבעת רגשות ובכלל, ביטוי עצמי. כתיבה היא כלי בהחלט נהדר. אבל כשמדובר בנרות - ובכן, רק נרות שמפיצים ריח, אור וחום ראויים להקרא נרות נשמה. ודווקא נכנסתי לאותו אתר שבו אפשר להדליק נרות וירטואליים לזכר הקורבנות. אבל הרגשתי בו כזאת ריקנות. הרי אלה לא נרות באמת. אני לא יכולה להביע את הכאב וההזדהות בעזרת "נר" שכזה. אבל כנראה שיש כאלה שזה בכל זאת עושה להם משהו בלב... אז שיהיה...

דווקא לי זה מחמם את הלב

יודעת שלא אוכל לעולם ללכת משפחה משפחה ולכאוב איתם, ולנחם איתם. יודעת שכשאטוס לאנשהו המחשבה תהיה מה יהיה איתי והאם עליי לפחד, ופחות על מה שעבר בלב הנוסעים בטיסות האלה.. בגלל שיודעת שהכאב הוא עצום, וארהב לא תהיה אותה מדינה כמו שהייתה לפני מה שמוגדר אצל כולנו כיותר מאסון. רק בגלל זה, המבט לעבר כל האנשים שמעולם לא ראיתי או דיברתי, המבט שאני עושה לעבר כל אותם מנחמים ואוהבים וכואבים. רק בגלל זה. הדלקתי נר. וחיבקתי גם אם רק אני שמתי לב לזה. והם ירגישו. מי שייכנס לאתר שם ירגיש, כי גם הוא יודע שאין לנו דרך אחרת, מלבד הזדהות עמוקה וכאב עצום. שני.

morrr

New member
נטע חביבתי

מן הסתם יש אנשים שמסתכלים גם על הנרות הללו וזה כבר הופף לאמתי לא?

למעלה