מדליק או מרחיק?

מדליק או מרחיק?

העובדה שבנות אהבות לצפות בכדורגל? לקלל במגרש? לקחת ללב? לשחק כדורסל? להיות אובר תחרותית? שמתי לב שאת רוב הבנים זה מרחיק. הייתכן? למה? בהתחלה חשבתי שזה רק מישהו אחד, שניים, הייתכן שלא?

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

רוב הבנות שרואות כדורגל (ואני לא מדבר על אלה שבאמת מבינות מה קורה) נקראות ע"י הגברים כ"אוהדות תחת", על שם התחת של השחקן המשחק בקבוצה בו אותה אחת היא צופה. אחת שבאמת מבינה, יש לה את הסטיגמה של "היא בעצם גבר"... וזה לא בדיוק מושך בנים (את רובם לפחות) בת זוג טום-בוי... לכל היותר יתייחסו אליה כ"אחת מהחבר'ה".

Jinx007

New member
אתם אנשים מתוסבכים...

כשבחורה לא מוצאת עיניין בכדורגל היא משעממת ואתם לא מעוניינים בה כי אין לכם טעם משותף, אבל כשהבחורה כן מתעניינת וזה באמת אמיתי אז היא נחשבת רק כ"אחת מהחבר'ה"? אז מה אתם רוצים באמת? שנאהב ספורט אבל גם שלא? ולמה לומר שאם בחורה אוהבת ספורט אז "היא בעצם גבר"?? מה, אסור לנו לאהוב ספורט?! מה נסגר באמת??

TheWhiteTigris

New member
תתפלאי

לי הייתה חברה שאהבה כדורגל, ואני דווקא נהנתי מזה. למה? כי היא אהבה כדורגל, אבל בגבול האפור שבין "אוהדת תחת" לבין "באמת מבינה". אלה שבאמת חזקות בכדורגל, לרוב מתנהגות כמו גברים (יורקות, מקללות, משתוללות וכו'). ועם כל הכבוד, אני מעדיף אישה מאשר טום-בוי.

קטרפי

New member
כמו שידידי המפוספּס אמר ../images/Emo110.gif

זה לא מושך שאישה מתנהגת "כמו גבר", אבל דווקא בקטע של
זה לא ממש היה מפריע לי שמישהי תבין יותר ממני (שזה לא חוכמה כי זה ממש לא מעניין אותי), כול עוד זה במידה. ז"א, אם היא לא מהאוהדים הממש שרופים שאין להם חיים חוץ מ
ולא תנסה כול הזמן לסחוב אותי למשחקים לראות מגרשים, למה יש גבול מסויים שזה נהייה פשוט בלתי ניסבל.

Jinx007

New member
סבבה, אבל אני מתכוונת לזה

שלפעמים יש גברים שחושבים שנשים לא יכולות להבין ספורט וזה משגע אותי...כאילו שאסור לנו להתעניין בשום דבר אחר חוץ מאיפור ובגדים.(שזה גם לא התחום שלי)

PinkEyes

New member
הקטע של בנים הוא כזה...

בנים אוהבים בנות טיפשות.. או לפחות בנות שיודעות פחות מהם כי אז זה פוגע להם באגו... הם אוהבים לךהיות בשליטה אבל בד"כ האישה היא זו ששולטת על הגבר.. אז אם אין להם את זה הם צריכים משהו שיעשה אותם גבריים.. וזה לרוב הכדורגל שמבדיל בין הגבר (שמתנהג כמו בהמה/קוף-מה שתבחרו-בזמן הכדורגל) לאישה (שצריכה לרוב לנקות אח"כ אחריו). בנשים יש עדינות וגברים אוהבים את זה. הם פשוט רוצים שלא ינדנדו להם כשהם רואים כדורגל. שזה משהו שהם אוהבים וזה מובן. הם לא באמת רוצים שהבת זוג שלהם תבין. אולי מידי פעם תתעניין.. זה הכל. זה פשוט משהו שלהם. כמו שלנו יש את הדברים שלנו. אני לא רואה כדורגל ואני לא ממש מבינה בזה אבל אם חבר שלי יראה משחק אני פשוט יעשה משהו אחר ולא יציק לו בכל מיני שאלות כדי לתת לו לגיטימציה אח"כ להתלונן. כמו שאני לא הייתי רוצה שהוא יפריע לי באמצע סרט שאני רואה ואני במתח... וזה גם לא חייב להיות קשור לגברים או נשים.. פשוט קטע של התחשבות אחד בשני.. זה הכל.. מקווה שהתשובה שלי עזרה.. :)

Piren

New member
לא כולם

יש כאלו ששונאים טיפשוּת ... לא סובל את זה לא בבנים ולא בבנות...

קטרפי

New member
למה יוצא דופן¿ ../images/Emo110.gif

למה שמישהו יאהב פאקצות מטומטמות שאי אפשר לדבר איתם על כלום, ולפעמים אפשר להשתגע מרוב שאין להם מושג בכלום (אני לא מדבר על כדורגל, אני לא חושב שצריך להיות אינטיליגנט במיוחד בשביל להבין מה קורה במשחק של 22 מפגרים שרצים אחרי
ואפילו השחקנים שלו אומרים משפטים כמו "ניראה שנשחק או באירופה או בספרד" ו"צריך להישאר עם ראש על המותניים") פאקצה מטומטמת טיפוסית

DeP FiFa

New member
חחחחחחחחחח צודק!!!../images/Emo140.gif

בעעע פאקצות... חח (אני בת ד"א)

twigy

New member
אם לומר את האמת

לא זה לא בדיוק עושה לי את זה לשמוע בחורה צועקת "סלים תועמה מחבל"

That80sshow

New member
טוב אצלי זה ככה

לא ממש אכפת לי, אני לא מצפה מנשים שיאהבו כדורגל כאשר אני לא ממש מתלהב מהמשחק בעצמי, כדורגל זה בין המשחקים היותר משעממים שיש עד שיש גול, למרות שאני מודה שכאשר יש גול נגיד לקבוצה שאתה אוהד זאת הרגשה נהדרת אבל נגיד במקרה שיש תיקו 0 בא לי לזרוק את הטלוויזיה מהחלון כי רוב הזמן אני מרגיש כאילו בזבזתי שעתיים מהחיים. בגלל זה אני מעדיף כדורסל אבל לא נורא, אגב מבחינתי שאישה תאהב מה שהיא רוצה העיקר שלא תיראה כמו פרנקנשטיין ושתאהב אותי :)

DeP FiFa

New member
חח איזה מצחיק אתה:)אני גם מעדיפהה..

לראות כדורסל...יותר מעניין לדעתי.חח פעם חשבתי שכדורסלנים סתם מעפנים..עד שראיתי את מכבי ת"א משחקים..מאז אני אוהבת אותם

greennir

New member
טוב, אני כתב ספורט אז... זה ברור

מדליק ביותר כמובן. אחד הפרמטרים שאני מחפש בבת הזוג שלי זה שהיא לפחות לא תשנא ספורט (ובעיקר כדורגל) כי זה תחום העיסוק שלי והחיים שלי סובבים סביב זה. ואם היא חובבת ספורט, אז זה בכלל אחלה וזו נקודה אחת לזכותה.

למעלה