מדליק לאללה!

רק מה זה לעזאזל...

"ילדותי"?! כאילו מה... אתם לא אמורים לדעת דברים כאלה? אתם לא אמורים לדעת שזה "ילדות" ולא "ילדותי"? מה זה, חנות בגדי ילדים?! קבלו נזיפה!

ילדותי

ממה שכתבת אני מבינה שלא ראית את ההופעה אחת ההופעות היותר טובות של יודית יכול להיות שאת פשוט קטנה מדי ולא גדלת על השירים האלה, והסיפורים תרוצי ותקני - חובה לכל מעריצה אמיתית

קודם כל...

א' - הייתי בהצגה. ב' - אפילו פעמיים. ג' - יש לי גם את הדיוידי שנחרש מיליון פעמים עוד לפני שהייתי בהופעה השנייה. ד' - מה שעצבן אותי זה שהם כתבו "ילדותי" כמו החנות בגדי ילדים, ולא "ילדות" (בלי י' בסוף) כי זה באמת שם המופע. דברים כאלה, כמו שם המופע האמיתי ולא המונפץ, ושהוא הועלה בהתחלה בבית לסין ואח"כ תמונע רכשו אותו, שהוא רץ מהאחד עשר באוקטובר, 2002, והאמת שהיה אמור לרדת כבר הרבה פעמים, אך לאור הדרישות הגבוהות של הקהל הוא המשיך ורץ מיליון פעם, ושהוא מבוסס על פי רעיון של יהודית רביץ, עם עיבודים שלה ושל עופר שלחין, הלא הוא הנגן שמופיע איתה, שמנגן על פסנתר, אקורדיון וכלי הקשה, לשירים מדהימים שגדלתי עליהם, והעיבוד המדהים לרוץ בן סוסי, וכמובן הלחן המדהים (לדעתי) של רביץ לשיר "אבי ואמי יצאו לציד" של יונה וולך. בימויה האדיר של רות קנר, התפאורה המקסימה של הילה לולולין שנותנת הרגשה מאוד נעימה. מלבד זה כמובן שדרך המופע הזה הופיע השיר שרביץ כתבה לביתה בת השלוש דאז (היום היא כבר 8), עם מילים של עינת רז, הלא הוא "את עושה אותי אמא", נמצאים בדוקטורט המלא שלי שמכיל עוד הרבה מידע... אבל בואי נתחיל מכך שבבסיס, המופע נקרא "ילדות", ולא ילדותי... ונוסיף גם למעוניינים שהוא יתרחש בפעם המיליון ואחת בשישי הקרוב, החמישי בינואר, בתיאטרון תמונע ברח' שונצינו בת"א בשעה תשע בערב.

למעלה