מדל

The West Star

New member
מדל

מה דעכתם עליו? ואם אפשר סקירה קצרה יהיה נחמד מצידכם.. אגב, ברוך שובי הלא כן?

One Echoe

New member
אחד הדיסקים

הכי טובים של הפלויד. לטעמי. הוא דיסק של חיפוש מוזיקלי..ואני אוהב את הדיסקים שלפני דארק סייד אוף דמון. לטעמי זה הטוב שבהם. הדיסק מורכב מ5 שירים. כאשר אחד מהם-וואן אוף דיס דייז בנוי עם אלמנטים של מטאל..דאבל באס..וכאלה..שיר מקפיץ ומאוד יפה... עוד 3 שירים נעימים מאוד.. אחד מהם-סאן טרופז, בלוזי כזה..ממש נחמד. כאשר גולת הכותרת בדיסק היא היצירה-אקוס. שאין מה לפרט עליה
ברוך שובך

שמיקי

New member
האמתי...

אני פחות אוהבת את מדל, יותר אוהבת את "אמא לב אטום" או "חיות" וכ`ו...חוץ מאקוס לא מצאתי בדיסק כלום, אפילו דיי מציק לפעמים להקשיב לו, אולי דעתי תשתנה בהמשך שאכיר את הדיסק יותר טוב.

The Albatross

New member
אלבום מדהים.

אני חושב ששמעתי אותו אפילו יותר מכמות הפעמים ששמעתי את הדארק סייד. One Echo כבר תיאר אותו, וקיים גם סיקור בפורום הזה (או באגדות רוק, אני כבר לא זוכר) שדי נהניתי לקרוא. מומלץ.

הללויה

מומלץ בחום ביחד עם הגרסה בבומביי, ששם שרים רק שניים מתוכו, וחבל מאוד שכך (כן, מתכוון לFEARLESS ו- POW הנהדרים!!!). כן, כן אני מהאלה שסוגדים לאלבום הזה. למרות שעדיין יש כמה דברים לא מפוענחים אם אפשר לקרוא לזה ככה! הללויה ! =)

מדל - אלבום משובח

בביקורת שכתבתי עליו ציינתי במיוחד את "אקוז", יצירה חיונית למי שרוצה להכיר ולהבין את הפלויד בתקופה הקלאסית. ובאותו עניין - מי שעדיין לא צפה ב"אין דה פלאש" (דיוידי), באמת הפסיד.

The West Star

New member
=\

הרגע קניתי את הדיסק [אתמול] והוא יפה, חוץ מזה שהוא לא מתוחכם או יפה כמו הצד האפל =\ אולי אני אחשב טיפש, אבל הוא לא אבלום כלכך טוב, רוב השירים שם די חוזרים על עצמם בלי "מקום" להגיע אליו, בלי מטרה, חוץ מהקטע וון אוף דיז דייז, אקוז [כמובן] ופירלס אני לא ממש מת עליו, ואולי זה בגלל שכרגע אני חוקר את הצד היותר כבד ומתחוכם [עד כמה שאפשר] של שנות השבעים, ובכלל, אני לא רגיל לכאלו מלודיות מפ"פ אולי יותר מג'נסיס. וזה די ביאס אותי..

למעלה