מדמון מדמון שלי!

bhhrfxp

New member
מדמון מדמון שלי!

נעזרתי באיש הקבלה מדמון, הוא קבע עבורי בביטחון מופרז השתמשי בסגולות ואת מתחתנת בסוף שנת 2007. היום אני שמחה שמדמון צדק ב 100% ! התחתנתי ובקרוב אהיה אם בישראל. אני מקווה שמכתבי זה יאפשר לכם חשיבה אחרת. לילה טוב, ותודה מיוחדת לקבליסט מדמון. מירי, מהשרון

איני מכיר את מדמון...

אבל בעקבות מה שכתבת עשיתי גוגל קצר, וכפי שחששתי גיליתי שמדובר באחד הערבובים הכל-כך אופנתיים היום בין יהדות למיסטיקה לאמונות תפלות וחסרות כל משמעות והרבה רושם חיצוני... כך נראה לי לצערי. בעיקר הפחידה אותי ההבהרה המשפטית באתרו שמסבירה לכולם שהוא לא לוקח כל אחריות על 'סגולותיו' כמובן... אני מרגיש צורך להבהיר כאן בקול רם ובצורה ברורה - אין זו דרך היהדות ללכת למיסטיקנים בגרוש. (יש רק מעו מקובלים אמיתיים באכו יודעים לפעול ישועות בכוחות הקרויים על טבעיים. לאף אחד ממקובלים אלו אין אתר אינטרנט המציע את מרכולתם. ובכלל היום אין לדעתי אף מקובל אמיתי המשתמש בקבלה מעשית (הרב כדורי היה האחרון לדעתי)

יש הבדל בין מקובל לקבליסט...

וזה לא חכם במיוחד לכתוב בהתחלה 'איש הקבלה' ולקראת הסוף 'הקבליסט'. אכן יש כיום חכמים מקובלים, אומנם שמעטים, וכנראה רובם נסתרים, אבל יש. אני אישית ממליצה להתחיל מקריאה בכתביו של בעל הסולם, שעשה ממש הכל, כדי לפשט את החוכמה בקרב העם ולהביאו לגאולה שלמה.

אחלה ../images/Emo45.gif

חשיבה אחרת כן שדומה מושך דומה והחיבור בינכם לצורך קבלת עזרה היה מוצלח ופורה בהצלחה אסיה

למעלה