מדעי החמסה. (כלפי מעלה ולא הפוך)

מדעי החמסה. (כלפי מעלה ולא הפוך)

החמסה פועלת רק ב"כיוון הנכון" כלומר - היד צריכה להיות מכוונת כלפי מעלה. אז בבקשה תהפכו את ה"חמסות" לכיוון הנכון. למי שאין חמסה הנה הוראות לביצוע - תקיפו את היד שלכם (לא חושבת שזה חשוב איזו יד שמאל או ימין) בטוש על גבי נייר. עכשיו תלכו עם זה למכונת צילום ותבקשו הגדלה של זה. המהדרים עושים כמה עבודות גזירה באמצע וצובעים עיין כחולה. עכשיו תדביקו את זה על שמשת החלון למשל. תעשו הרבה העתקים של זה ותתלו בכל מיני מקומות (אם יש במשפחה ילד חולה למשל או ילד שמתעללים בו בבית הספר... כדאי להשתמש ב"חמסה" שהוא יכין עבורכם.... תקפידו על הכיוון בבקשה - ה"ציפורניים" כלפי מעלה. אפשר לקשט את החמסה על ידי כיתוב הפסוק " שיוויתי ה לנגדי תמיד"

סויה 1

New member
החמסה...../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חמסה בערבית -חמש.היא קמע בצורת כף יד ,ואמורה להגו מפני עין הרעץ חמשת האצבעות מסמלות את חמשת עמודי האיסלם. האמונה,התפילה,הצדקה,הצום והעלייה לרגל. החמסה מקורה במזרח התיכון ובצפון אפריקה.בחמסה משולבים סמלים האמורים להגן עלינו נגד עין הרע כגון:עיניים דגים מגיני דויד...הצבע התכלת גם הוא נחשב צבע המגן מפני עין הרע.

miyamoto

New member
גם בתרבויות רבות...

הצבע הכחול\תכלת נחשב כצבע הדוחה שדים. אגב, נדמה לי שאם יש ילד בבית אשר מתעללים בו בבית הספר חמסה מאבן תהיה יעילה הרבה יותר... מכה עם נייר על הראש לא נוחלת הצלחה.

זה נכון שצבע תכלת מגרש מזל רע ../images/Emo13.gif

אבל סרטים כחולים זה דבר איום ונורא לילד בגילך
מה אתה מדבר על שדיים דוחים כל כך מאוחר בלילה ? ! אתה צריך לחשוב על דברים אחרים בגילך. אולי לאסוף בולים או ללכת לצופים. עכשיו בגללך אני לא יכול להפסיק לחשוב על החזה של המנקה ! הוא היה מושך מאוד ! חבל שלא צלמתי אותו למזכרת דרך העינית שבדלת

רסקול

New member
אבל כחול איננו תכלת

ותכלת הוא צבעה של השכינה, צבעה של השלמות ביהדות.

רסקול אחי אני מה זה גאה בך עד הסוף ../images/Emo70.gif

|גדול אתה אחי
הנה התחלת לכתוב דברי חוכמה
רב יצא ממך רב
גם הרב אורי זוהר חשבו אותו למושמד גמור ועכשיו תראה איזה רב תותח יצא ממנו חב"לז
אל תתבייש אחי תכתוב עוד על יהדות ושכינה
אחי ברגילה אתה בא איתי ועם אבאשלי להשתטח על קברי צדיקים בעמוקה
רק תוריד עגילים למה אבא שלי בנאדם שנפגע בקלות מדברים כאלו
שבת שלום

למעלה