מדעי המחשב... יש דבר כזה?

Arrival

New member
מדעי המחשב... יש דבר כזה?

אם אכן קיים החוג בחיפה, יכול מישהו לפרט?

amitk80

New member
כן יש כזה חוג

קיים החוג למדעי המחשב. מה אתה רוצה לדעת על החוג? ? עמית

Arrival

New member
בעיקר עד כמה רמת הלימודים

גבוהה והאם קיימות מגבלות של קורסים החסרים לאו"נ חיפה הפוגעים בסטודנטים למדמ"ח. גם סתם נתונים כלליים לא יזיקו...

Arrival

New member
אורנים? אתה בטוח שזה זה?

http://www.cs.haifa.ac.il/? " ביתנו החדש הוא בבנין ג'ייקובס. המפקדה היא בקומה 4 חדר 406 שם נמצאות דפנה- המרכזת האדמינסטרטיבית, וקרן- מזכירת החוג. "

זה אמור להיות פה

באורנים מועברים החוגים הקשורים בדרך זו או אחרת להוראה. מדעי המחשב (שלא במשולב עם פיסיקה וכו') יש באוניברסיטה עצמה, ואני לא חושבת שיש קשר בין החוג הזה לאורנים.

amitk80

New member
עדכון בנושא מדעי המחשב

אני יודע שהרמה היא מאד גבוהה בעיקר בקורסי התכנות לעומת החוג למערכות מידע. עמית

99aviv

New member
מישהו מכיר מישהו שעושה פיסיקה עם מדעי המחשב

רציתי את זה אבל איך משלבים לימודים בחיפה ובטבעון ? האם כל קורסי הפיסיקה מתקיימים באורנים ?

Arrival

New member
הצעות מערכת לסמסטר א?

חוג מדעי המחשב. כדאי לקחת חומרה? כדי להשאיר יום א" חופשי? מהם הקורסים החופשיים המועדפים(מעניינים, קלים)?

amit1515

New member
כדאי לקרוא היטב

את השנתון ודפי המידע הנמצאים באתר www.cs.haifa.ac.il אני סיימתי שנה ראשונה דו-חוגי עם מתמטיקה בנוסף ממליץ לך להגיע לכנס בתשיעי לאוקטובר אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן להגיב / להשאיר לי מסר עמית

amitk80

New member
מדובר על כנס של מדעי

המחשב אם אני לא טועה נכון? ? עמית

Arrival

New member
לא מצאתי מי על הכנס

איפה אני יכול לקרוא על זה? חייבים הזמנה? עדיין לא קיבלתי מכתב קבלה מהאוניבסיטה, גם לא יודע אם ם שולחים מכתבים עד סוף סוכות(+שישי-שבת) שזה 7/10

amit1515

New member
הכנס

הוא של סטודנטים שנה א' במדעי המחשב. הכנס מתקיים ביום שלישי ה-9 לאוקטובר בשעה 10 בקומה 30 במגדל אשכול. מזכירות החוג סגורה ולא זמינה עד השביעי לאוקטובר. אני מציע שתברר את מצבך (האם התקבלת?) לפני הכנס. בהצלחה בכל מקרה... עמית

Anfield

New member
מוזר, לא שלחו לי שום הזמנה

אולי זה רק לחד חוגי או משהו כזה? :S

Arrival

New member
תודה

אז לא צריכים הזמנה? אגב, מצבי הוא די טוב רק שלא קיבלתי מכתב קבלה כי קיבלו אותי רק יומיים לפני סוכות.

99aviv

New member
די עמוס כשלוקחים 5 קורסים של מדעי המחשב

הקורס חומרה מוסיף עודעומס לזה שכבר קיים מהמתמטיקות וממבוא למדעי המחשב

למעלה