מדעי המחשב

crazyforyou92

New member
מדעי המחשב

הבנתי כעת זללמוד מדעי המחשב זה לא בדיוק להתעסק בשפות תכנות. אז מה בדיוק לומדים שם חוץ ממתמטיקה? זה מעניין? איך עובדים אחר כך במדעי המחשב? מה בדיוק עושים? תודה

vinney

Well-known member
לומדים רק מתמטיקה

מדעי המחשב זה חלק ממתמטיקה. מדעי המחשב זה לא תכנות, זה מדע. לומדים (חוץ מקורסים בסיסיים במתמטיקה הטהורה) נושאים כמו אלגוריתמיקה, חישוביות, סיבוכיות, הנדסת תוכנה, ושפה אחת או שתיים לתכנות, לשם יישום כל מה שלמדת. בקישורים יש קישורים להסברים רחבים על מדעי המחשב בויקיפדיה בעברית ובאנגלית, כדאי לך לעבור על זה.

crazyforyou92

New member
זה מעניין...?

זה מעניין לעבוד המדעי המחשב? זה מעניין ללמוד את זה?

vinney

Well-known member
מה זה "לעבוד המדעי המחשב"?

לא עובדים מדע, לומדים מדע או חוקרים מדע, תלוי באיזה שלב אתה. בתואר ראשון-שני באוניברסיטה מתעסקים בעיקר בללמוד. מעניין את מי? אותי כן. אותך? לא יודע.

ron369

New member
../images/Emo4.gif

למה? למה להגיד שמדעי המחשב זה מתמ'? מה עשינו שמגיע לנו גורל כזה?

MegaMango

New member
מתמטיקה זה שיקוץ ^^

מחשבים לעומת זאת, זה נושא נשגב ונעלה.

ron369

New member
אגב, שתי הודעות אלו נכתבו כשהשיר

"Finite Simple Group of Order Two" היה ברקע (בהתלה לא ממש שמתי לב)
בכל מקרה, אני לא יודע עד כמה מתמ' זה נורא, אבל אני לא כ"כ אוהב שאומרים שמדמ"ח זה חלק ממתמ'. עובדה: אפשר לחפש בגוגל את "Computer Science" עם 930,000,000 תוצאות, ואת "Math" עם 404,000,000. כלומר, אם כבר, מתמ' מוכל במדעי המחשב!
(וגם ב "Mathematics" יש רק 454,000,000 תוצאות, שלא לדבר על "CS" עם 384,000,000 תוצאות, ו Coumputers או Computer, עם 1,280,000,000 ו 3,300,000,000 תוצאות בהתאמה!)

איתן333

New member
טוב, זה לא חוכמה, תראה איפה אתה

מחפש! אתה מחפש בתוך המחשב, מה חשבת שתמצא! תחפש בתוך מרחב לינארי, ונראה מה תמצא יותר: ווקטורים או מחשבים?

snaidis

New member
יש גם מקצוע כזה מחשבים?

מה ההבדל בין המחשבים למדעי המחשב?

למעלה