מדע ודת אינם סותרים..הם משלימים

qet1

New member
חחחחחחחחחח

זה מה שאני הכי אוהב, מחזירים בתשובה שמנסים להראות שהמדע לצידם. יש מדען אחד
שטען שהוא הצליח להוכיח שיש נשמה שעוזבת את הגוף עם המוות ושהיא שוקלת 21 גרם (הוא שם אנשים שעמדו למות על משקל רגיש וראה שינוי קבוע של 21 גרם כשהם מתו). למרבה ההפתעה אותו מדען לא מצליח לשחזר את הניסוי לעיני מצלמות ו/או מדענים נוספים שייבחנו את פעולותיו...

התולעת 1

New member
הם לא סותרים בכלל

כי הם מדברים על דברים שונים, הם לא יכולים לסתור בכלל אחד את השני, מפני שהמדע רק מטפל באיך העולם עובד, הוא רוצה להבין את הקשרים בתוך העולם, בתוך העולם החומרי אבל האמונה מתעסקת בשאלות אחרות לגמרי.

qet1

New member
האמונה לא מתעסקת בשאלות כלל

אין בה מקום לשאלות - יש אמת אבסולטית שאין צורך לבדוק אותה ואין זכות לחלוק עליה. יש הנחתת פקודות מלמעלה(מאנשי הדת, לא מהאליל שלכם), כמו לחיילים. אין מקום למחשבה.

qet1

New member
הקטע הוא

שהוא טען שהוא בדק הרבה אנשים ותמיד זה היה 21 גרם... ד"א שמעתי שגם עשו על זה סרט

Levos

New member
אבל אם לנשמה יש משקל

אז היא בעצם חומרית, מה שנוגד את כל הגישה הספירטואליסטית.

qet1

New member
נכון,אבל מה שחשוב הוא שהיא

עוזבת את הגוף כשאתה מת ולא נשארת להירקב עם הגופה. וזו ה"הוכחה" לכך שבני אדם לא באמת מתים אלה חיים לנצח. וזו הרי כל המטרה של הדת להרבה מאוד אנשים, הגנה מפני המחשבה המבעיתה שיום אחד הם ימותו...

אתה צודק בהחלט אח שלי זה בדיוק

מה שקורה. האדם קיבל את הכוח לברוא ובכל רגע ורגע היקום מתחדש על ידי כך שהבורא כל הזמן מעניק אור ברמה מדוייקת ביותר לקראת מטרה אחת. האור מגיע לבני האדם והם כל רגע ורגע בוראים את היקום והוא כל הזמן מתחדש. אם תבין פיסיקה מספיק ופילוסופיה ובכלל... אם תלמד, אז תדע שלמשל כל חפץ וחפץ שאתה רואה וגם אתה עצמך וגם כל היש סביבנו הוא בעצם מצב של "התממשות" או "התהוות" כלומר המצב לא קיים סתם כך אלא נובע מתוך זה שמישהו תופס את קיומו פה.וזה שתופס את קיומו של העולם פשוט תופס את העולם כל הזמן ברגעים של "יש" וזהו העולם..מלשון נעלם..אתה מבין רק מה שיש - ואת הבורא שעבר למצב"הסתר" אתה לא יכול לדעת (בלי ללמוד קבלה). מטרת חכמת הקבלה היא לדעת להתחבר לדרגת הבורא שבך וכך בריאתך תהיה מכוונת למצב שבו באופן מודע לחלוטין אתה תדע מה בראת ומה צריך לעשות וכולי... אתה תדע למשל שהזזת הכוס שעלהשולחן מזיזה את כל היקום כולו יחד איתה ואם יש מספיק מסה קריטית לגבי ארוע שצריך לקרות ואתה חלק ממחשבות ארוע זה..אז תנועת הכוס תביא את הארוע לכדי מציאות שתקרה באמת. המשך יבוא יום אחד...אמרתי לך..יש "תאוריה של הכל" שהיא מוכיחה את הבורא ואת הקשר שבינו ליקום באופן פיסיקלי קוונטי עד כדי הבנה שכל היקום הולך לקראת דבר אחד ומיוחד הוא בורא עולם.אתה בורא כל רגע ורגע..בורא עולם הוא נצחי ומשגיח שלא תעשה משהו שיחרוג מהיעוד אליו העולם חייב להגיע ויש לזה חוקים רבים וחכמה רבה בקבלה יהודי יקר. כל עוד לא תדע מה אתה בורא איך וכמה ולמה ..אתה בעיקר משמיד...ועכשיו שאתה בתוך תוכך קצת מתחיל להבין שיש בורא לעולם... אתה מתחיל להבין מהו עם נבחר? היהודי משפיע על כל הבריאה וחייב לקחת על עצמו אחריות שידע כל רגע ורגע איך להביא לייעוד של הבריאה. אחי..כמה נעימה היא האמת הא? ומצד שני יוצרת בתוכך שדים נכון? אתה לא רוצה אותה... אתה רוצה להיות מסטר של עצמך...לבנות משפחה להיות עם כסף שהכל יהיה שלך שלנו שלי כל מה שיוציא אותך בניוטרל..כמו חולם. תתעורר. הוא שלח אותך לפורום הזה כדי שתדע שהוא קיים ואל תגיד לא ידעתי כשיגידו לך שם למעלה שהרסת המון בחייך..ואז תנסה לטעון שהיית תמים..אבל אתה תראה את ליבך דפק כשהוא שמע את האמת וסירב לתת לה להיכנס פנימה.לא חבל? לא מסכנה? חראם אחי היא מחפשת את הבורא גם... הוא מעליה.

qet1

New member
נו באמת

תורת הקוונטים אומנם טוענת להשפעה כשלהי של המודעות על הסביבה. אבל יש לבעיה הזו הרבה פתרונות אפשריים ואי-אפשר להגיד שתורת הקוונטים מוכיחה שבאמת המודעות היא זו שמשפיעה.

Charles Darwin

New member
טריק עלוב

זה יכול להיות או רצח או התאבדות. המדע לא טוב לך? אל תגלוש באינטרנט (המצאה מדעית מובהקת). תתפלל למען הנשמות הטועות (המצאה דתית מובהקת).

demoloc

New member
"תורה אבסולוטית"

זה בדיוק מה שאנחנו לא רוצים . אנחנו לא רוצים לקבל את הכל כפי שנאמר לנו, אנחנו רוצים לשמור על ראש פתוח לאפשרויות , כל עוד אין הוכחה, שום דבר הוא לא אבסולוטי

התולעת 1

New member
במידה מסוימת אביא לך דוגמא,

במידה מסוימת אביא לך דוגמא, נגיד שאני טכנאי מטוסים ואני מכיר את המנוע של המטוס יוצא מן הכלל, אני עובד באל על, עם כל הידע שלי על המנוע אני לא יכול לענות תשובה לאן המטוס נוסע, למה הוא נוסע, מי מחליט לאיפה הוא ייסע. זאת אומרת, זה שאלות אחרות לגמרי, כי המדע לא יכול להגיע לשאלות האלה, המדע לא יכול לתת תשובות למשמעות החיים ולמשמעות המוות, הוא יכול להסביר איך החיים נוצרים, ואיך הם מתנהגים אחד עם השני ואיך התאים עובדים, אבל את המשמעות הוא לא יכול להסביר.

ofeking

New member
לא רוצה להישמע דתי, אבל...

נכון שיש דברים בדת שהם נראים לצופה מהצד כ"נעשה ונשמע", אבל לדת גם תחומיי מדע כגון הקבלה.

ananlavan

New member
אמת,דעת להתחבר לעין השלישית צריך

להתחבר לדת.ובלי אמונה אין כלום. אגב בסברים יפים.

למעלה