רוני לא גרה כאן יותר
היא יועצת אורחת בנושא הנקה בפורום הריון ולידה תמיכה שם תוכלי להתיעץ איתה לגבי south beach ,אגב בפעם האחרונה שהיא היתה בקשר איתי היא הפסיקה עם הדיאטה הזזו כי התגלה לה כולסטרול גבוה,אז תסיקי את המסקנות שלך מזה.... מדובר בדיאטה טרנדית לאללה,שנעשתה כזאת אחרי שהנשיא לשעבר ביל קלינטון והסנטורית הילרי רזו בה יפה מאוד,אני רק מזכירה לך שהנשיא לשעבר ביל קלינטון,לאחרונה עבר ניתוח לב די מסובך,אין מספיק ידע ושנים של ידע לגבי יעילותה של הדיאטה הזו ויש סכנה ממשית במניעה מוחלטת של פחחמות מהתפריט,מי שעושה את הדיאטה הזו נכון!!!!! ניזון במהלך השבועיים הראשונים מקטניות שמספקות לצורך העניין את הפחממות הדרושות לגוף. אם את ממש מעוניינת לרזות ורוצה לעשות את זה כמו שצריך אני ממליצה לך לקנות את הספר בעברית. יש מחקרים חדשים שרוני של יובל ומאיה הביאה (היא יועצת הנקה במקצועה) שאומרים שנכון שהדיאטה לא פוגעת באיכות החלב אבל בהחלט היא פוגעת בכמותו אז אם את מניקה התרחקי לך ממנה. שלא לדבר על נזק לכליות שיכול להגרם בצריכה גבוהה של חלבונים ללא פיקוח רפואי!!! אינני נגד הדיאטה אך אני נגד מי שעושה אותה לא כמו שצריך -בדיאטה הזו חיוני לעשות אותה היטב לפי הכללים כדי שלא יהיו חסרים או בעיות בריאות!