מדפים לנישה או רעיונות אחרים

שירי71

New member
מדפים לנישה או רעיונות אחרים

יש לנו בבית כמה נישות. חשבנו באחת מהן לשים משהו לספרים וכאלה.כרגע לא עומד על הפרק משהו מגבס (ואולי כן). אבל התחלנו לחשוב על משהו מעץ. ראינו באיקאה אבל הגדלים לא מתאימים לנו (רוחב: 87 סמ, עומק: 34 סמ) אז חשבנו ללכת על לשים מדפים מעץ ולצבוע אותם בצבעי ווש או ביץ. השאלה: גם אם למישהו יש רעיונות וגם - אנו רוצים שהפינה תהיה עם משהו שיתן גם אווירה תוך שלוקחים בחשבון שרוב שטח המדף יהיה מוסתר עם ספרים. חשבנו לצבוע אולי את הנישה עצמה _ את הקיר סביב המדפים ומאחוריהם. ואז - נשמח לרעיונות. ולגבי מחירים - מכיוון שהגודל אינו סטנדרטי עלינו לקנות מדפים גדולים יותר בחנות ולבקש שיכתחו לנו אותם למידות הנכונות. כיוון שרוצים מדפים מעט עבים זה מאד מייקר את העניין. ראינו אתמול ב-אייס לולחות אורן שעולים משהו כמו 400 שח לפלטה שתספיק ל-4 מדפים בלבד. ואנו רוצים חמישה. שלא לדבר על ה"זוויות" האלה מהעץ שעולות כל אחת לפחות 19 שח!!!(וצריך לפחות 2 כאלה לכל מדף) הקיצר אשמח לרעיונות לנישה - וגם אם מישהו מכיר מקומות עם מחירים סבירים יותר.

אתי@

New member
מאחורי רחוב הרצל יש המנון נגריות של

כל הנגרים שמספקים לרחוב הרצל. תעשו סיבוב באזור ותראו מי יכול לעשות לכם כאלה מדפים, יש לי הרגשה שבימים קשים אלו כולם ישמחו והמחיר יהיה נוח יחסית. לגבי רעיונות עיצוביים - מאוד אהבתי את הרעיון של צביעת הנישה בגוון שונה מצבע הקיר, זה נשמע פיצוץ
בהצלחה

ashlaya

New member
יש לי רעיון

לקנות עץ לבד ולא באייס או מקומות דומים אלא במחסני עץ לא חסר לפחות באיזור מרכז הארץ אז הרעיון שלי זה לבנות קוביות לדוגמא 40X40 של פלטות ולהכין מין כוורת אפשר גם לשלב מלבניים וכו ואז גםזה ניתן להזזה ומשחק אני הולכת לשנות כאלה בנישה קיימת

שירי71

New member
מקווה שהבנתי נכון - וזה נשמע אחלה!

כאילו, את מציעה לעשות כוורת ללא מסגרת שהנישה תהווה את המסגרת של הכוורת? מעניין בהחלט!!! ויכול להשתלב במה שהוספתי כאן בתגובתי לאתי@.

שירי71

New member
אתי - לגבי נגריות מאחורי הרצל

לפני איזה חודשיים (כבר אז המצב היה קשה...) נכנסנו לאיזה נגריה שם ונתנו לנו מחיר למדפים בגודל שהזכרתי שהיה כל כך גבוה שזה היה משהו כמו המחיר של הוםסנטר אם אינני טועה. יש לך אולי שם של מקום ספציפי שאת יודעת ???(את יכולה לשלוח לי במסר) אגב יצא לי היום לראות משהו מגניב לאללה שהיה מעץ אבל אפשר לישמו גם בצביעה של נישה: זה הולך ככה: צובעים את הנישה מסביב כלומר מעין צורת האות ח בנישה כולל תרקת הנישה וגם עושים מסגרת מחוץ לנישה באותו צבע (משהו של רוחב שלוש סמ בערך) ושמים מדפים ואז הצביעה נותנת תחושה של מסגרת (שזה ממש בא לי) ומאחורה לא צובעים (קונטרסט וגם יותר בהיר ולא הופך את הנישה למנהרה ללא אור בקצה...) מה את אומרת?

אתי@

New member
הרעיון של צביעת הנישה נשמע מדהים../images/Emo70.gif

ממש ממש אהבתי... אני בעד צביעה בצבעים חמים כמו צהוב-חרדל או חום-חמרה. מכיון שאלו צבעים קצת כהים אז תוספת של ספוטים מלמעלה יכולה להיות נהדרת. אם יש בעית הכנה תמיד אפשר להנמיך את התקרה מעט בגבס. לגבי הנגריות, זה מאוד מפתיע אותי, אבל אם בדקת, אז את יודעת מה את אומרת... בכל אופן, אני לא מכירה נגר ספציפי שיעשה בזול (אני מכירה נגר שיעשה ביוקר
). לדעתי את צריכה נגר שמייצר שולחנות כתיבה או מטבחים, כיון שנגר כזה עובד עם החומר שאת צריכה. נגר של שולחנות פינת אוכל למשל, עובד עם חומרים שונים ולכן הוא צריך להזמין את החומר המתאים, לכוון את המכונות מחדש וכו´ וכו´. בגלל זה המחיר גבוה. נגר של שולחנות כתיבה או מטבחים כבר עובד עם החומר הדרוש ואין לו צורך לבצע כיוון מכונות וכל המשתמע מכך. אבל שוב, אם בדקת אז כנראה שאת צודקת...

pumpkin

New member
הנישות שלנו

אצלינו הסלון צבוע בצהוב שנהב , פנים הנישות צבוע באפרסק עדין, על כל תחתית של נישה שמנו זכוכית בגודל המתאים (זה מונע שריטות של הגבס וגם הרבה יותר קל לנקות ) נישות גדולות שרצינו "לחתוך" באמצע גם שמנו מדף זכוכית, אם יש לכם תאורה בתוך הנישות אז מומלץ לשים זכוכית כי אז האור עובר דרכה, אם את רוצה אני יכולה לתת לך מספר של "העושה זכוכיות " שלנו

שירי71

New member
הי פמפקין

(זו את מהפורום חתונות גם?) אז ככה: זה נשמע מאד מיוחד יש לך תמונה? אבל שורה תחתונה לא הבנתי האם הנישות אצלכם זה לנוי או לשים ספרים??? זכוכית אני מניחה זה לנוי לא? ואגב שמתם למעלה ספוטים? כי אצלנו אין הכנה בתקרה לספוטים שתקועים למעלה (Aזה לדעתי דבר מגניב ויפיפה) ואמש הבנתי שאם אין הכנה אז זו בעיה לא?

pumpkin

New member
כן ודאי שזאת אני

מה יכולה להיות pumpkin אחרת ? באמת כדאי שאני אצרף תמונה כי זה באמת ממש יפה. את הנישות תיכננן בעלי וכל מי שניכנס הביתה מתפעל (אפילו 3 אדריכליות שהיו אצלינו לא האמינו שהוא תיכננן את זה בעצמו ) אצלנו יש ספוטים ברוב הנישות כי תיכננו את זה מראש , אבל יש לנו פס של נישה שיורד מהציקרה ושם אין ספוטים אז מה שעשינו קנינו מנורה עם ספוטים מתכווננים שתלויה עך התיקרה וכל מנורה מכוונת לתוך נישה אחרת, ניתן להשיג מנורות כאלו ב-ACE (דגמים יחסית פשוטים) ובוולפסון בת"א

אתי@

New member
תמונה../images/Emo70.gif תמונה../images/Emo70.gif תמונה../images/Emo70.gif תמונה../images/Emo70.gif

PLEASE...............

ashlaya

New member
הנישה היא בסיס הכוורת

בדיוק זאת הכוונה אנחנו הולכים לעשות את זה בחדר אז זה יהיה צבעוני יותר

שירי71

New member
אשליה,

את עושה כוורת כמו משבצות חשבון כלומר מדפים שנכנסים זה לזה או- שאת עושה ריבועים ומלבנים נפרדים כמו תיבות נפרדות ותולה אותם בתוך הנישה? אגב חיפשתי לשים לך אומיטוקון של דבש לכוורת אבל לא מצאתי (לא היה כאן פעם תפוח בדבש???)

ashlaya

New member
כוורת קוביות

לדעתי אין צורך שיכנסו זה לזה ככה אין הגבלה להזיז אותם או להעמיד אותם בצורות שונות....ואין צורך ממש לתלות כי הקוביות עומדות אחת על השניה וכן היה פה תפוח בדבש ..כנראה רק לחגים

pumpkin

New member
בקרוב בקרוב

במקרה הזה באמת תמונה שווה אלף מילים אז במקום שאני אנסה לתאר את זה אני אשים תמונה. אבל תתאזרו בקצת סבלנות

נשמע ממש יפה! גם אנחנו ראינו

אצל חברים נישות כאלה עם ספוטים מלמעלה, כשהאור עובר דרך מדפי הזכוכית. ממש יפה. הרעיון עם צביעת הנישה בצבע שונה, בין אם מסגרת ובין אם הפנים, ממש ממש מעולה. נראה איך אנחנו משלבים את זה בבי. בנות, כל הכבוד...

למעלה