מדפים מגבס

Noga222

New member
מדפים מגבס

יש לי באמבטיה נישת מקלחון שאינה בשימוש. חשבתי אולי להפוך אותה לנישה עם מדפים מגבס. חייבת לציין שזהו אינו איזור רטוב, אבל בהחלט חשוף לאדים. השאלה, היא אם זה בכלל מתאים? והשאלה הבאה? איך עושים את זה? האם זה משהו שאני יכולה ללמוד לעשות או שצריך מומחיות? האם יש סיכוי למאמר על שימוש בגבס להדיוטות? תודה!!

כנגרית חובבת , יש לי רעיון נוסף יש להשיג היום סנדויץ שנקרא "ליבנה" ,הוא נראה לבן .הוא זול לעומת הסנדויץ המוכר שצבעו חום בהיר.הוא לא חזק כמוהו. אבל הוא עמיד בלחות לא פחות. תעשי תוכנית של המקום כאילו רצית להשתמש בגבס ,אבל תבצעי חיתוכים מהסנדויץ הלבן.(קנטים של כ 10 ס"מ, ואלהם לחבר את המדפים) ולא תזדקקי לתשתית כמו לגבס. בסוף תיצבעי בלבן,ותאמיני לי , מי שיראה לא יאמין שזה לא גבס.

uti

New member
../images/Emo13.gif

בדיוק ב"נישה" של החודש, הראו דירה מעוצבת עם מדפים כאלו בנישה בחדר מקלחת

Noga222

New member
איזה קטע... בדיוק אתמול קניתי...

בערב אני אבדוק. תודה רעותי!! ובהצלחה במבחן!!

נגה, כדי שתכתבי פחות או יותר היכן במרכז. בפורום תיכנון ,שיפוץ ובניה .שלחתי משהוא לכמיסה בעקבות המלצה שלך. והתנפלו עלי ....... את יכולה לראות שם את השרשור ,יש שם כתובות בפ"ת.אבל אני לא יודע אם זה מתאים לך.

Noga222

New member
ואללה, נראה לי יש שם יותר ריבים

מאשר באומנות שימושית... מי אמר שבנות רבות יותר???
אני גרה בת"א, עובדת בפ"ת ומבקרת הרבה באיזור השרון... בקיצור נגישה לכל אזור המרכז. נראה לי אקפוץ למחסן בפ"ת. תודה!!!

Wainshtein Lev

New member
אלפנדרי בראשל"צ

ברח שמוטקין, א.תעשיה ישן. יוצאים מראשל"צ, פונים ימינה במצות ראשון (קומפיוטסט), עולים עם הרחוב עד הרמזור ופונים שמאלה, נוסעים עד שיש מרווח באי-תנועה ורואים את השלט של אלפנדרי משמאל. גם הלסטוך-פולגר בראשל"צ א.ת. ישן, מאחורי אולמי "נטליה" (רחוב מקביל ממזרח לכביש ראשל"צ-בית-דגן) את האולם רואים מכביש ראשל"צ-בית-דגן. ברמזור היציאה מראשל"צ פונים לכביש השירות, פונים ימינה לחניה של הסופר, חוצים אותה, יוצאים לרחוב ופונים שמאלה ומיד ימינה.

למעלה