מדפסת ברדר L2700DW חורקת

לפני חודש בערך המדפסת התחילה להשמיע חריקות של גלגלים שמסתובבים.
קראתי באינטרנט להחליף תוף למרות שלא עברו 12,000 הדפסות.
קניתי תוף חדש. אבל עדיין יש חריקות.

לפעמים הדפים יוצאים עם גלים ובגלל זה פתחתי את גב המדפסת כדי שדפים יצאו מהצד האחורי. לא נח. אבל זה עובד בנתיים.

מה אפשר לעשות?
תודה!

HelpSupport

Active member
אתה משתמש בטונר תחליפי או מקורי ?

לפי ברודר אם הבעיה נמשכת לאחר החלפת התוף - תחליף מחסנית טונר ->

חריקות יכולות להיות ממגוון רחב של מכלולים במדפסת ..
התוף שהיה לפני וגם התוף החדש מקוריים או תחליפיים ?
הטונר מקורי ?

לפני שאתה רץ ומוציא עוד כסף על מתכלים במידה ויש לך רק יד שמאלית אחת אז נסה לפרק את המכסה האחורי ואז את המכסה האחורי הפנימי (זה עם הציר של הגומיות) ושים טיפה של וזלין (כמובן שהעדיפות היא לגריז לבן אבל מה הסיכויים שיש לך בבית ..) על הגלגל שיניים בצד של הציר של הגומיות ותראה אם זה עוזר להעלים את הרעש

תודה על התגובות!

תשובות:
1. טונר תחליפי.
מקורי יקר ולא משתלם. עולה בערך 300 ש"ח. כל 3 טונרים כאלו זו מדפסת חדשה.
חליפי עולה 40-50 ש"ח.

אין סיבה שהבעיה תהיה בטונר. קודם כל, ניסיתי 3 מחסניות טונר שונות והחריקות נמשכות.
בנוסף, אם הדפים יוצאים עם גלים או נתקעים, זה מראה שהבעיה היא בגוף החימום או במנגנון שמעביר את הדפים לפתח יציאת הדפים.
אם הבעיה הייתה בטונר, אז עדיין היו בעיות גם אם המכסה האחורי פתוח.

2. התוף הישן תחליפי.
התוף החדש מקורי.
הטונר תחליפי.

בנתיים המדפסת עובדת. לא הכי נח שהדפים יוצאים מאחור, אבל זה לא נסבל.
גריז לבן אתה מתכוון למשהו כזה?

חיפשתי עוד ועוד מידע. יכול להיות שהבעיה היא ברכיב שנקרא fuser? אם כן, בגלגלת העליונה או התחתונה?
אם זה רק לסכך, לקנות את חומר הסיכה הזה ולמרוח אותו?
אין לי בעיה לפרק את המדפסת לחלקים.

לא אכפת לי מהרעש. אכפת לי שדפים נתקעים כשהם מסתובבים כלפי היציאה או שהם יוצאים עם גלים.

קודם כל אני פונה לכולם , חדשים כוותיקים - אל תבנו עלי הרבה אחרי הפוסט הנ"ל כי יש מצב שאני חותך סופית את היחסים שלי עם האתר הזה
אני עובר תקופה לא קלה בחיי האישיים ולכן אני כבר לא נמצא פה כמו שהייתי במתכונת הקודמת של האתר (כשהיה נוח לראות מי נגד מי ולמה)

יש מצב שאתה צריך טיפול בתמסורות הזנה האחוריות כולל טיפול בתנור (פיוזר) לפי התיאור שלך של דפים שיוצאים בגלים
הכי פשוט זה במידה ויש לך חוש טכני אז כשהמכשיר מנותק מהחשמל (תתפלא כמה ההערה הזאת קריטית ...) ופרק את המכסים האחוריים ותוציא את התנור
אם אני עוד זוכר נכון אז יש את הגליל טפלון שהוא בגוון חום-חאקי ויש את גליל הלחץ מסיליקון אדום
רסס בזהירות את הגליל סיליקון עם WD40 תוך כדי שאתה מסובב את את התמסורת בשביל לכסות את כולו בנוזל אבל אל תטביע אותו בנוזל
אם יש לך נוזל להסרת שומנים (לדוגמא הבקבוק הלבן של סנט מוריץ להסרת שומנים ממשטחים במטבח) אז רסס קצת על פיסת בד ונגב טוב טוב את גלגלות הגומי שבציר יציאה שעל המכסה שפירקת מאחורה + יש עוד ציר במדפסת מעל לתנור , רק בזהירות שלא תוציא אותו כי יש לו שייבא קטנה מכל צד שאם היא נפלה לך אתה אבוד

לגבי החריקות אז מבלי לשמוע את המכשיר אין לי אפשרות לתת תשובה וודאית - יש מצב שזה בכ"ז מאחד הצירים שתנקה ויש מצב שזה ממקום אחר ...

SicTransit

Active member
אני עובר תקופה לא קלה בחיי האישיים ולכן אני כבר לא נמצא פה כמו שהייתי במתכונת הקודמת של האתר (כשהיה נוח לראות מי נגד מי ולמה)
זאת אולי ההזדמנות להודות לך על התמיכה שנתת כאן, לאחל לך שהבעיות האישיות שלך ייפתרו במהרה, ולקוות שתחזור הנה כשתרגיש שזה הדבר הנכון לעשות.

קבצים מצורפים

• Thank-You-message[1].jpg
    Thank-You-message[1].jpg
    KB 75.4 · צפיות: 0

dudi4321

Active member
זאדק הערס הוא בעצמו טכנאי מדפסות גם של בראדר.
תעשה מה שכתב לך.

למעלה