מדפסת ברדר MFC-J650DW

מדפסת ברדר MFC-J650DW

שלום רב לבולם.
יש לי שאלה בהקשר למדפסת הנ"ל.
בזמן הסריקה המדפסת מגדילה את המסמך בכ-200%. פניתי לשירות ברדר ושם קיבלתי תשובה מרגיזה "לא נותנים שירות למדפסות שנמכרו מלפני למעלה משנה"
האמת שהמדפסת עובדת כבר כ-3 שנים והיא נהדרת ובגלל השרות הגרוע והמרגיז שלהם אני עם בדר גמרתי.
כל עזרה תתקבל בברכה.
שבת שלום.

1. אתה מסלף את מה שנאמר לך
כיום מחלקות התמיכה של רוב היבואנים למדו מהחברה בחו"ל שתמיכה במוצר שלא באחריות = גביית כסף על הזמן שלהם ואני יותר מבטוח שנאמר לך שאתה צריך לשלם במידה ואתה מעוניין להמשיך את השיחה ולקבל תמיכה
&nbsp
2. עם איזה תוכנה אתה סורק ולאיזה פורמט קובץ כי מה שאתה מתאר זה סריקה עם התוכנת סריקה הפנימית של חלונות וכקובץ תמונה ואז מציג עם הצייר כנראה שמציג לפי רזולוציית הסריקה ולא עושה כיווץ לגודל תצוגה באופן אוטומטי ולכן זה נראה לך 200% גדול יותר
איזה גרסת חלונות יש לך ובאיזה תוכנה אתה משתמש ?
&nbsp
תכנס לקישור הבא ותאשר לו את גרסת החלונות שלך ואז תוריד מהקישור הראשון איפה שרשום Full Driver & Software Package את ההתקנה המלאה ונסה לסרוק שוב עם התוכנה של ברדר
https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=eu_ot&lang=en&prod=mfcj650dw_us_eu_as

Avis1964

Member
שלום לך שאול.....

אני מניח שאתה מבצע סריקה עם התוכנה הפנימית היעודית של המדפסת.
אם כן, תיכנס למדריך בעמוד 76 ותנסה לסרוק מסמך/תמונה לקובץ בפורמט pdf או לקובץ תמונה jpg כמוסבר שם.
שים לב לסעיף 8 בעמוד. שם בהגדרות, יש שני סעיפים שנקראים resolution (רזולוציה) ו/או size (גודל)
תוודא שהרזולוציה/גודל מוגדרים ל- 100% בלבד.
להלן קישור למדריך למקרה שהקישור הישיר לא יוביל אותך אוטו'
https://download.brother.com/welcome/doc003109/cv_mfc870dw_uke_busr_lel589004.pdf

בהצלחה
חזור לדווח

שנים שלא השתמשתי בתוכנה הנ"ל ...
תבדוק הגדרות של מרחק מתצוגה
אאל"ט היא מציגה תמונות לפי ייחוס של עומק סריקה ולכן זה מציג קבצי JPEG בענק ולא כמותאם לתצוגה

HelpSupport

Active member
סריקה מהמדפסת לא עושה זום ומגדילה ל- 200% ...

התוכנה בה אתה מציג את הסריקה, כנראה, מוגדרת לזום התחלתי של 200%.
&nbsp
באיזה פורמט אתה שומר ואם איזו תוכנה אתה מציג ?

HelpSupport

Active member
תוכנת PaperPort...

היא תוכנת ניהול קבצים.
PaperPort לא מציגה את הקבצים - היא רק מאפשרת לאפליקציות או למודולים של התוכנה להציג קבצים.
&nbsp
תעלה לפורום תמונה של דף שסרקת כדי שאדע עם מה אתה מציג אותו.

למעלה