רוב תודות...."אין קושי לשחרר את הניר התקוע" - את משחחרת מהצד ההזנה של הנייר.
את מושכת את הנייר מצד ההזנה ?
אם כן - פתחי את החלק העליון של ואח"כ בפנוכו יש עוד "דלת" בדקי שאין גוף המונע מעבר נייר - מצרף תמונות.
יש מדריך של HP בקישור - חפשי "Clean the rollers in the ADF"
HP OfficeJet 6900 Printers - A 'Paper Jam' Error Displays | HP® Customer Support
A 'paper jam' error message displays on the control panel, and the printer does not print for HP OfficeJet 6900 printers.support.hp.com
מכסה ה- ADF יפתח,אך יש להפעיל כוח רב לשם כך.לא מצליחה לפתוח, חוששת להפעיל כוח
פחדתי להפעיל כוח..............מכסה ה- ADF יפתח,אך יש להפעיל כוח רב לשם כך.
התמונות מהמדפסת שלי HP Officejet Pro 6960פחדתי להפעיל כוח..............
ולפי הסרטון יתכן שאכן הבעיה שם.
עשיתי חיפוש על המדפסת שלי 6960 ושם הראו שיטה אחרת , אבל בציורים ממש לא כל כך ברורים.
הסרטון מתאים למדפסת 6900, אם כי ככל הזכור לי זו סריה של מדפסות עם מאפיינים דומים.
שוב תודה!
רעיה
תודה!התמונות מהמדפסת שלי HP Officejet Pro 6960
סוף סוף הגעתי למדפסת. מכסה ה ADF אכן נפתח (מצרפת תמונה). לא נראה לי שיש מה לנקות, אבל עברתי עם מטלית לחה."אין קושי לשחרר את הניר התקוע" - את משחחרת מהצד ההזנה של הנייר.
את מושכת את הנייר מצד ההזנה ?
אם כן - פתחי את החלק העליון של ואח"כ בפנוכו יש עוד "דלת" בדקי שאין גוף המונע מעבר נייר - מצרף תמונות.
יש מדריך של HP בקישור - חפשי "Clean the rollers in the ADF"
HP OfficeJet 6900 Printers - A 'Paper Jam' Error Displays | HP® Customer Support
A 'paper jam' error message displays on the control panel, and the printer does not print for HP OfficeJet 6900 printers.support.hp.com
הוא קיים גם אצלך - את רואה את הריבוע התכול עם חץ לבן עליו - הכניסי אצבע ותרימי את המכסה. הפלטה הלבנה צריכה להיות במצב זה והיא איננה משתתפת בסריקה מהמזין. תפקידה לתת רקע לבן כאשר סורקים ממשטח הזכוכית.דרך אגב בתמונה השניה שצירפת (225933) יש מעין וו - אצלי זה לא קיים
"מצאתי" את הרבוע הלבן (בעזרת התמונה שלך...).הוא קיים גם אצלך - את רואה את הריבוע התכול עם חץ לבן עליו - הכניסי אצבע ותרימי את המכסה. הפלטה הלבנה צריכה להיות במצב זה והיא איננה משתתפת בסריקה מהמזין. תפקידה לתת רקע לבן כאשר סורקים ממשטח הזכוכית.
יופי שמצאת, אבל אם היית מרימה את החלק כמו שהסברתי היית רואה את ה"וו" שראית בתמונה ואולי היית רואה אם יש איזשהו מיכשול במעבר הנייר."מצאתי" את הרבוע הלבן (בעזרת התמונה שלך...).
אבל הכוונה שלי היתה למה שראיתי בתמונה אחרת שלך 225933-20221219.
השאלה עדיין האם לנסות לשים סלוטייפ כדי לחזק את המשטח הלבן למקום. נראה לי שהניר נכנס בדיוק ברווח שיש בין המשטח הלבן לחלק אליו הוא מחובר.
או שיש דרך אחרת לחזק אותו למקומו.
רגע, אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הניר שאני שולחת נתקע בדיוק שם (ברווח שבין המשטח הלבן למיקום שלו על החלק השחור)יופי שמצאת, אבל אם היית מרימה את החלק כמו שהסברתי היית רואה את ה"וו" שראית בתמונה ואולי היית רואה אם יש איזשהו מיכשול במעבר הנייר.
תעזבי את המשטח הלבן - זה המצב בו הוא צריך להיות. בעת סריקה דרך המזין הנייר הסרוק לא מגיע לשם כלל.
פעם רביעית - מסלול הנייר הנסרק דרך המזין לא מגיע למשטח- הוא נסרק בשיטה אחרת. אם אינך רואה חסימה, כנראה שמנגנון משיכת הנייר התקלקל.רגע, אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הניר שאני שולחת נתקע בדיוק שם (ברווח שבין המשטח הלבן למיקום שלו על החלק השחור)
תודה... אחבר את המדפסת ואבדוק אם ניתן לשלוח פקס.פעם רביעית - מסלול הנייר הנסרק דרך המזין לא מגיע למשטח- הוא נסרק בשיטה אחרת. אם אינך רואה חסימה, כנראה שמנגנון משיכת הנייר התקלקל.
חיברתי את המדפסת, ליתר בטחון הדקתי את המישטח הלבן עם 4 חתיכות סלוטייפ. פקס נשלח בהצלחה.יופי שמצאת, אבל אם היית מרימה את החלק כמו שהסברתי היית רואה את ה"וו" שראית בתמונה ואולי היית רואה אם יש איזשהו מיכשול במעבר הנייר.
תעזבי את המשטח הלבן - זה המצב בו הוא צריך להיות. בעת סריקה דרך המזין הנייר הסרוק לא מגיע לשם כלל.
לא הסברתי את עצמי היטב, סליחה.משהו לא מובן לי ..
רשמת שסרקת את הדףואז ניסית לשלוח ..
איך עשית את זה ? מהמזין דפים כמו ששמת בשביל לשלוח או שמהמשטח זכוכית ?
כי אם סרקת\צילמת מהמזין דפים והנייר עבר אז זה לא בעיה של משיכת נייר כי מבחינת המכשיר זה לא משנה לו מה הוא אמור לעשות עם הנייר אחרי שהוא מושך אותו
עשיתי העתק copy ממשטח הזכוכית, לא ממזין הנייר.ושוב ..
איך צילמת ? מהמזין או מהמשטח זכוכית ?
כי אם צילמת מהמזין אז זה לא בעיה של משיכת נייר ..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.