מדפסת לייזר שחור לבן

Makover

New member
מדפסת לייזר שחור לבן

אני מדפיס המון וכדי לקצץ עלויות,אני חייב לעבור ללייזר (במקום דיו....). אילו הוצאות כרוכות בתחזוקה של מדפסת לייזר? תודה.

dundybar

New member
יפה אמר ניר

ואמר בעצם הכל. תוסיף לרשימת הקניות ספריי לחץ אויר שתאלץ להשתמש בו כדי לנקות את האבק הרב שייצטבר על המכשיר ובעיקר בתוכו, כמה ריסוסים בחודש. זה שומר על האלקטרוניקה העדינה שבתוך המכשיר, רק תשתמש בזה בתבונה ולא להשפריץ קרוב מדי פן תזיק למדפסת.

Makover

New member
תודה.

אבל כנראה לא הסברתי את עצמי טוב - אני שואל מה ההבדלים בעלות תחזוקה של מדפסות לייזר לעומת מדפסות הזרקת דיו מבחינת הטונר. חשמל, נייר.... כל אלו משותפים לשני הסוגים אולם מה שיוצר את הפער המשמעותי זה הטונר. כל כמה דפים מחליפים טונר בכל סוג (הערכה גסה שלכם גם תעזור לי להבין את יחס העלויות)? כל כמה זמן (תלוי כמה מדפיסים.... אבל מי שיש לו לייזר שיגיד כל כמה זמן בכל זאת - סתם לקבל תחושה)? נ.ב אני חושב שאסור לי לעשות את זה אבל ניקח את הסיכון....באחד מאתרי המכירות הפומביות בארץ יש למכירה מדפסת לייזר ממש טובה (הגעתי למסקנה הזו אחרי סקר לא קטן) ב 1000 ש"ח. כדי שהמכירה תתבצע צריכים כמה משתתפים. אז אם מישהו מתעניין אני ייתן לו את הכתובת.

dundybar

New member
אני יכול להגיד לך רק מנסיון אישי

במשרד בו אני עובד קיימות שתי מדפסות לייזר משרדיות של HP לייזרג´ט 4+ והן סוחבות כ 7,500 דף לטונר אחד של 300 ש"ח (לא מקורי). את הלייזר הביתיות אינני מכיר.

למעלה