מדפסת

nati47

New member
מדפסת

שלום,בדרייבר יש לי אפשרות לבדוק קשר בין המחשב למדפסת וזה מראה לי שאין קשר כאשר אני מנסה להדפיס דף נסיון אני מקבל הודעה משהו בקשר ליציאה המקבילית

duke4you

New member
תן לנו יותר פרטים...

1. סוג מדפסת, דגם וסוג חיבור (usb, פרללי וכו`) 2. מערכת הפעלה. 3. איזה פעולות ביצעת עד כה, למשל windows זיהה את המדפסת אבל היא לא עובדת ומה ההודעה שאתה מקבל, אתה יכול ``לצלם`` את ההודעה ולצרפה לתשובה שלך. נשמח לעזור.

nati47

New member
מדפסת

היי,מערכת הפעלה 98,מדפסת אפסון 440,חיבור מקבילי,החלפתי כבל הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר,בקרתי בביוס ולא מצאתי שם שום דבר

duke4you

New member
תשובה

עדיין לא הבנתי מס` דברים, למשל האם קיבלת את ההודעה ``windows זיהה חומרה חדשה...`` באיתחול המחשב, האם את הדרייברים התקנת לאחר שwindows ביקש ממך, בכל אופן נתחיל מההתחלה: 1. כנס לbios ותוודא שיציאת lpt לא בוטלה (disable), זה נקרא onboard parallel port, אם הוא נמצא על disable שנה אותו ל378/irq7 שזאת הפסיקה ששוריינה עבור יציאת מדפסת. 2. כנס ללוח בקרה והסר את המדפסת שהוספת, אם יש בכלל. 3. כבה את המחשב מחדש ותן לwimdows לזהות את המדפסת. במידה ואין זיהוי, הוסף ידנית ע``י ``הוספת מדפסת`` באפשרות ``מדפסות`` או ``הוספת חומרה חדשה`` בלוח בקרה.

nati47

New member
תודה .....בינתיים

לא קבלתי,זאת מדפסת שעבדה ופתאם החליטה לשבות

duke4you

New member
אז הבעיה במדפסת ולא בחמשב

נראה לי שאנחנו הולכים סחור סחור, על-פניו נראה שהבעיה במדפסת, לא במחשב, לא בהגדרות, אלא במדפסת עצמה. השאלה אם המדפסת עובדת בכלל (תוודא שהנוריות דולקות), כמו-כן ברוב המדפסות יש אפשרות של בדיקה עצמית, כלומר הדפסת ניסיון ללא מחשב. אתה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור השני, להוצאת פלט ניסיון.

למעלה