מדפסת

Ziv17

New member
מדפסת

היי, אני מתכוון לקנות מדפסת דיו בקרוב והייתי רוצה שתמליצו לי על מדפסות כדאיות בהתאם לצרכים שלי. הצורך העיקרי שלי הוא הדפסה של דפים רבים מאוד בשחור לבן בעיקר. אני צריך מדפסת שהדיו השחור שלה זול מאוד וגם מגיע במיכלים גדולים. האם כדאי לקנות את אחת ממדפסות CANON עם מיכלי דיו נפרדים? האם זה באמת חוסך כסף? ועוד משהו, זה נכון שבראש דיו שחור של CANON יש הרבה פחות דיו מאשר בראש של HP? תודה מראש

ראשי הדיו הנפרדים של מדפסות

קנון מתיחס לראשי צבע ולא לראש השחור. אם יש לך צורך במדפסת שתדפיס הרבה דפים בשחור לבן (מסמכים) אז כדאי לחפש אחת שהראש שחור שלך יחסית זול (כי בכל זאת ההוצאת הכי גדולה על מדפסת זה הראשי צבע) , ושהיא מחברה מוכרת (בשביל שירות). הכי טוב זה ללכת לחנות כמו אופיס - דיפו או באג ולהשוות כמה דגמים במקביל. כדאי לברר במספר מקומות כדי לראות שלא ניסו לדחוף לך דגם מסוים במקום מסוים . אמיר. (לי בכל מקרה יש את ה- HP P1000 Photo Smart , בעיקר כי אני עוסק בצילום דיגיטלי והיא מדפיסה באיכות גבוהה מאוד ובאה עם קורא כרטיסים).

Ziv17

New member
אוקיי

חשבתי אולי לקנות CANON S400 בגלל המחיר הזול והראשי דיו נפרדים (כי למרות שאני מדפיס בעיקר שחור לבן, אני אצטרך קצת איכות בצבע בשביל עבודות ומסמכים וכ´ו). יש לי מדפסת HP 880C והיא מדפיסה לא רע אבל הראשי דיו שלה ממש יקרים. כעיקרון, אני צריך מדפסת שעלויות ההדפסה שלה נמוכות. ועוד משהו קטן, במדפסת HP שיש לי, יש אפשרות הדפסה משני הצדדים. האם יש כזה דבר גם במדפסת CANON המדוברת? תודה מראש

גם במדפסת שלי יש אפשרות

להדפיס משני הצדדים (זו יחידה נוספת שמתחברת בחלק האחורי של המדפסת). לא ידוע לי אם לקנון גם יש את זה. לא נראה לי שלהרבה מדפסות יש את האופציה הזו. אבל אם אתה מדפיס הרבה מסמכים ובעיקר על 2 צדדים אז כדאי להשקיע ביחידה הזו. אמיר.

למעלה