מדריך איך עושים כסף באינטרנט מבלי לשלם ולקנות

מדריך איך עושים כסף באינטרנט מבלי לשלם ולקנות

יש אפשרות לקנות מוצרים מ ebay : שלום כאן אני אסביר לכם על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . אוקי, דבר ראשון, כנסו לאתר : https://www.paypal.com/ תרשמו עם אימייל אמיתי, כאשר תגיעו לעמוד בו אתם מתבקשים להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאגו אתם לא משלמים אפילו אגורה. דבר שני , כנסו לקישור הבא : http://adbux.org/?r=Hadas עכשיו לחצו על Register ולאחר מכן תרשמו, בחרו אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשמו : oymeyt ( זה אני בבקשה תרשמו את זה אני מוכן להעביר מחצית מהכסף שאני יקבל תמורת זה שאתם כותבים תשם שלי, אליכם ). בהרשמה תכתבו את אותה כתובת דואר כמו באתר הראשון - PayPAL. לאחר שנרשמתם תחכו בערך 15 דקות ותכנסו למייל, שם תראו קוד אישור. זהו, עכשיו כל 24 שעות, באתר Adbux , תוכלו ללחוץ על פרסומות ( ע''י לחיצה Surf Ads) וכך תוכלו לצבור כסף, תוכלו לראות את מצבכם ב- My stats. עכשיו לאחר שהשגתם 10 יורו או יותר , תוכלו להעביר את הכסף לחשבון ה- Paypal, ע''י לחיצה : My stats ---- איפה שכתוב את הכסף כתוב בשחור בסוגריים Cashout. השקעתי נורא והכל בשביל האתר המגניב הזה מקווה שתהנו ותעשו הרבה כסף

תגיד לי אתה בסדר?

זו אפילו לא תוכנית "התעשרות ברגע" כמו שמפרסמים בדר"כ, שווה לך כל הסיפור הזה בשביל 30$ בחודש? לך תגזום את החצר של השכנים שעתיים בחודש ותרוויח יותר...

מה ??

למה אתה חושב שזה סיפור רק ללחוץ על 10 לינקים זה סיפור?? לא נראה לי

אני חושב שכל האתר הזה זה סיפור

זה דומה לאתרים שמבטיחים כסף תמורת השתתפות בסקרים און-ליין...רק שאף פעם לא רואים את הכסף עצמו...ושם לפחות מבטיחים לך כמה עשרות דולרים ביום ולא 0.10$ ליום. תהנה, חביבי

אחי צר לי לאכזב אותך אבל

אני מכיר אנשים שעושים עם זה 20$ בשבוע וקונים עם זה דברים ב ebay אז תחשוב מה שתחשוב אני מציע לאנשים שיעשו את זה אולי זה יעזור להם וזהו

itaym02

New member
מה שאתה מציע פוגע מן הסתם בחברה-אישית לא איכפ

ת לי, אך לחברה איכפת והיא תפתח (או כבר פיתחה) מנגנונים על בסיס סטאטיסטי למניעת מקרים כאלו. ע"ע adsense שכבר מיישם זאת בהצלחה מרובה.

itaym02

New member
אני מנחש שהם כבר כותבים מערכת לחסימת IP

ומנויים עם לחיצות לא חוקיות-בדיוק כמו שיש כבר בadsense. בטח כבר יש להם, וכעובדה אתה בא עם סיפורים על "חברים" ולא עליך.

Ultra Spidey

New member
מה שמצחיק

פעם חישבתי כמה זמן יקח לי להגיע באמת ל10 דולר: בסביבות שנה פלוס מינוס.

למעלה