מדריך הטרמפיסט לגלקסיה - שאלה

Boojie

New member
אה... זה לא היה Ford prefect?

היה נדמה לי שראיתי את זה ככה איכשהו. והתשובה: פורד פרפקט.
 

preacher

New member
אותו דבר - פורד פרפקט

זה שם של מכונית, איזו סיבה יש לתרגם אותו? (אבל ניקוד עבה ומודגש בפעם הראשונה שהשם מוזכר בספר היה עוזר)
 

hazgul

New member
בתרגום הצרפתי

תרגמו את זה לפורד אסקורט, מכונית שהיתה פופולרית בצרפת יותר מהפרפקט.
 

trillian

New member
ואם כבר בדאגלס אדמס זצ"ל עסקינן

מה בנוגע לספר האחרון שעמדו להוציא? האסופה של הסיפורים שנמצאו במגירה שלו או משהו כזה? יוצא בקרוב? ומה בנוגע לסרט??? אני ממש ממש הייתי רוצה לראות סרט כזה.. :)
 

La Gamba

New member
מישהו יודע

אם על מה בדיוק הספר השישי? משהו עם זאפוד לא? יש איזו דרך שאני יכול לפרסם כאן את המשחק? (זה בZIP)
 

Boojie

New member
למעשה, ככל שאני יודעת

על המשחק עדיין יש זכויות יוצרים, ולפיכך אתה לא אמור לפרסם אותו כאן, נקודה. מצטערת. בכל אופן, רמז לעתיד - נדמה לי שאם אתה משנה את שם הקובץ לאחת מהסיומות המותרות כאן, ואומר לאנשים לשנות אותו בחזרה אחרי שהם מורידים אותו, לא צריכה להיות בעייה.
 

La Gamba

New member
בהחלט

חפשי באיזה מנוע חיפוש את המשחק hitchhiker´s guide to the galaxy מחברת infocom
 

Mar Jade

New member
ראיתי שבסטימצקי מוכרים את הכרך המלא

עם כל ששת (!) הספרים. כן, כן, גם את הסיפור השישי, שנקרא "הרפתקאות זאפוד הצעיר" או משהו כזה. זה כנראה הסיפור הלא גמור.
 

La Gamba

New member
כן, זה לא חדש

הספר הכחול עם הפרצוף הירוק יצא לפני יותר מחצי עשור
 

trillian

New member
יש לי את הספר הזה

והסיפור השישי הוא סתם סיפור קצר... זה לא הסיפורים שמצאו במגירותיו, למיטב ידיעתי. פשוט נראה לי כך כי הספר הזה יצא הרבה לפני שדאגלס נטש את עולמנו.
 
למעלה