מדריך הטרפיסט לגלקסיה - הסרט

מדריך הטרפיסט לגלקסיה - הסרט

אם היו עושים סרט ל- "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" והיו שואלים אתכם מי אתם רוצים שישחק את מי, מי אתם רוצים שיבמה, מי יעשה את הפסקול, וכל אלה. מי הייתם בוחרים למה?

*מחזיקה אצבעות*

שלא יעזו לעשות לזה סרט! הם לא יוכלו להעביר חצי מהדברים, שלא לדבר על שלושת-רבעי דברים שיש בספר, ושגורם לך לצחוק. כל הקטע שם זה בתפיסה. אם הולכים לעשות לזה סרט, אני, אני, אני פותחת עצומה!
נעץ

מסכימה בהחלט

סרט יהרוס הכול. שלא במקרה של הארי פוטר, שללטס פייס איט, לא ממש מתוחכם, הרי דאגלאס אדמאס היה סופר מחונן, וכל הסדרה מלאה בדקויות ושנינויות שאי אפשר להעביר לקוךנוע. בכל אופן, אם מחליטים לעשות זאת ולהפיק סרט, אז מאד* רצוי שזו תהיה פקה בריטית ולא הוליוודית. לחשוב על כל מיני מט דיימון או גווינית פלטרו מופיעים בסרט פשוט עושה לי בחילה. סוזן

Boojie

New member
שילהקו את מי שרוצים,

רק שזה לא ייראה כמו שנראתה הסדרה... איך אפשר לעשות את דגלאס אדאמס כל כך משעמם וזול למראה???

trillian

New member
אני דוקא חושבת שזה רעיון לא רע בכלל

כמובן שאי אפשר להעביר את כל הדקויות הספרותיות של דאגלס ז"ל לקולנוע, אבל בעזרת הקומיקאים הבריטים המחוננים, אני בטוחה שניתן להפיק כאן משהו גדול לחלוטין. קודם כל - שון קונרי בתור סלרטיברטפסט...(שמעתי על האפשרות הזו איפשהו) האם אפשר יותר טוב מזה?! או אולי בעצם השחקן שגילם את גנדלף (איאן הולם?..), שבטוח יכניס קסם לא ברור לסרט. בתור אדי, מחשב הספינה - רובין ויליאמס :))) טוב, בינתיים קשה לי לחשוב על שחקנים מתאימים לשאר הדמויות, אבל בטוחה שאם תרצו - אין זו אגדה.

שון קונרי?< על גופתי המתה!

שום סרט שאני מתכוונת לראות הוא לא סרט ביכוכבו של מר קונרי, אין כנעט אדם על הפלנטה הזו שאני מתעבת יותר ממנו, וגם שחקן גדול הוא לא. אגב, השחקן שגילם את גנדלף הוא איאן מקלן. איאן הולם מגלם את באגינס. רובין ויליאמס? עוד אחד שמוערך יתר על המידה, בשום פשנים ואופן אני לא רוצה שהוא ינכח לי בסרט הזה. אד נורטון? אמריקאי - החוצה! אה, לא. ואני גם לא רוצה לשמוע מיואן מקרגור! או מיו גרנט. סוזן

זש

New member
יש לך דרישות אני רואה

לא אמריקאים? בסדר. בתפקיד טריליאן: מיקי קם. מרווין: זבולון משיאשוילי (או איך שלא קוראים לו). פורד: ישראל פוליאקוב (פולי). זאפוד: אושיק לוי. מחשב הספינה: יעקב אילון. ובתפקיד ארתור דנט: משה איבגי (כאילו שלא ראיתם את זה מגיע). טוב?

preacher

New member
בתור ארתור דנט יש לי שני מתמודדים

אחד, אמריקאי: ג´ף ברידג´ס, כי התפקיד שלו בביג ליבובסקי ממש, אבל ממש, מזכיר את ארתור, בדיוק אותה צורת דיבור ומסטוליות טבעית. רק להחליף את ה-white russian בתה. אבל אם הוא לא מצליח לעשות מבטא בריטי מושלם - יאללה ביי. המתמודד הבריטי הוא כמובן יו לורי מ"פריי ולורי". בתור פורד הייתי שם בשמחה את אריק איידל אבל הוא כבר מבוגר מדי :( אולי הוא יסכים להיות סלארטיבראטפסט. בתור אדי, רובין וויליאמס אפשרי אבל הייתי שם את אדי האמיתי - אדי מרפי. או את כריס רוק. את זאפוד ישחקו המד"ר שלנו כמובן. ומי ישחק את דג בבל?

Ergil

New member
בטח שקראו למחשב

הספניה של Heart of Gold אדי. אבל אתה רוצה לעשות דמות ממחשב???

preacher

New member
ברור לך, אני מקווה

ש*מישהו* צריך לדובב את הקול של המחשב. או שאתה רוצה לתת את התפקיד למחשב של סטיבן הוקינג? דרך אגב את הקול של המחשב של האנטרפרייז עשתה מייג´ל בארט רודנברי.

למעלה