welcome to heaven
New member
מדריך וידאו לאיפור ../images/Emo13.gif
כתבתי בשרשור השאלות לגביי כך שאיפור תמונת אישה בפוטושופ לרוב גורם לה להראות כמו ליצן, ובגלל שלא ראיתי מדריכים טובים הכנתי אחד בעצמי. אני מודעת לעובדה שגם המדריך שלי הוא לא הכי טוב, במיוחד העיניים- גם אני לא הצלחתי להמנע מאפקט ה"נוזל לניקוי כלים", אבל לדעתי זה נראה לא רע וקצת יותר טוב מאחרים שנתקלתי בהם. תאורטית אפשר לאפר בפוטושופ, אבל לרוב התוצאות לא יוצאות ריאליסטיות. כדי להוציא תוצאה שהיא כמה שיותר הגיונית ומשתלבת צריך הרבה עבודה, ולכן, במילים אחרות- זה בזבוז זמן
. ונקודה חשובה אחרת: בבקשה מכם, המנעו מסמקים!!!. למרוח סומק על כל הלחי יצא מהאופנה מזמן, כ"כ מזמן עד שהוא אפילו לא נכנס בה אף פעם (אלה אם כן רצתם מרתון). סומק ורוד פוקסיה על כל הלחי יכול להרוס ריטוש טוב, וחבל. אם החלטתן ללכת על אחד כזה, אל תתנו לסומק להתקרב לאף, לעיניים ובעיקר לקו לשפתיים. תורידו את האופוטיסי ל30-40%. ואחרי החפירה, אם יש לכם כח כמובן, הדליקו מוזיקה ובזבזו למעני 9 דקות מחייכם לצפיית מדריך לאיפור: http://www.youtube.com/watch?v=8P6wt-pRaUU *ידע בסיסי בפוטושופ דרוש, כי הכתב לא ברור ומי שמיומן/מורגל לעבוד בפוטושופ יבין.
כתבתי בשרשור השאלות לגביי כך שאיפור תמונת אישה בפוטושופ לרוב גורם לה להראות כמו ליצן, ובגלל שלא ראיתי מדריכים טובים הכנתי אחד בעצמי. אני מודעת לעובדה שגם המדריך שלי הוא לא הכי טוב, במיוחד העיניים- גם אני לא הצלחתי להמנע מאפקט ה"נוזל לניקוי כלים", אבל לדעתי זה נראה לא רע וקצת יותר טוב מאחרים שנתקלתי בהם. תאורטית אפשר לאפר בפוטושופ, אבל לרוב התוצאות לא יוצאות ריאליסטיות. כדי להוציא תוצאה שהיא כמה שיותר הגיונית ומשתלבת צריך הרבה עבודה, ולכן, במילים אחרות- זה בזבוז זמן