מדריך חובשים בצבא

2young boy

New member
מדריך חובשים בצבא

למישהו יש מושג על התפקיד? כל מידע יתקבל בברכה....

מה אתה רוצה לדעת?

אני סיימתי קורס חובשים צבאי ממש לא מזמן ומחכה כרגע לתחילת ההכנה (קורס הדרכה)... אם תוכל להיות יותר ספציפי בנוגע למידע שאתה מחפש, זה יהיה נהדר...

2young boy

New member
או קיי

אז ככה קודם כל לא עשיתי מדריכים של מד"א....הדרכתי איזה נושא או שתיים בתור ע. בקורס 60 רגיל (לא יותר מדי) ככה שרקע בהדרכה אין לי ממש... אמרו לי להכין סימולציה למיונים... יש לך טיפים והמלצות? איזה נושא? להביא תמונות או שלא? ובכללי איך האנשים איך האווירה זה נחשב כעקרון קרבי לפי מה שהבנתי 03 לא? וזהו בכלל מומלץ או לא? טנקס :) מקווה שלא שיגעתי עם השאלות...

אז ככה...

אני כן עשיתי מדריכים במד"א ואני מניח שזה כן עזר לי במיונים. גם מבחינת טכניקה וגם מבחינת רזומה (ישאלו אותך הרבה לגבי הדרכות קודמות וזה טוב שיש לך מה להגיד). לסימולציות תקבל רשימת נושאים אופציונלית (שלח לי מסר אם אתה רוצה לקבל אותה) שמתוכה תצטרך לבחור נושא ולהעביר עליו שיעור של 10-15 דקות בכיתה עויינת. בעניין אביזרים, לשיקולך... אני אישית שונא להדריך עם אביזרים ומעדיף להסתפק בעצמי בלוח ובטושים. יש מדריכים שהאביזרים, התמונות והמצגות דווקא עוזרים להם. לשיקולך. בנים (אם אני זוכר נכון) באמת עוברים טירונות 03 לפני הקורס חובשים. בנות עוברות טירונות 02 בבה"ד ומשם ממשיכות ישר לקורס החובשים. יש עוד הרבה דברים שאתה צריך לדעת לגבי ההדרכה כמו המדורים והענפים של הבה"ד. לא כל חובש שנשאר להדרכה נשאר לענף הכשרות יסוד (חובשים), יש הרבה אופציות הדרכה מגוונות בבה"ד. אני לא יודע מה מצבך מבחינת ידע בנושאים האלה ולכן עדיין לא אפרט (פשוט כי זה די ארוך). אם תרצה עוד מידע בנושא, אשמח לפרט. לשאלתך אם זה מומלץ או לא... אני עושה את זה, שאני לא אמליץ?

amitzahavi

New member
יש פה איזה אחת

שהייתה עושה את זה... יאללה דברי כבר.... צאי החוצה!

למעלה