מדריך לטיול משפחות?

מדריך לטיול משפחות?

מחפשת המלצה על מדריך/כת טיולים לטיול שבת של משפחות. כמה צריך לעלות לטיול חצי יום שבת ברדיוס עד שעה מאיזור המרכז? תודה!

טיול משפחות/משפחתי...

חבל,שעיתוי החיפוש או ההמלצה על מדריכי טיולים באה כ"כ מאוחר. לדרישותייך,קשה לחשוב על מדריכים מהרגע להרגע ובעיקר לשבת. חלקם עובדים רק דרך סוכנויות,חלקם עקרונית מקדישים לטיול עם המשפחה הגרעינית,חלקם שומרי שבת וחלקם,מה זה ממתינים לך... אני ממליצה,באם אינכם רוצים להסתפח לאחד הקטעים של שביל ישראל,להגיע לנקודות /פינות חמד שלא ביקרתם בהן. התנאי שלך,ק"לב וכן מ"ס שעות... אמנם,מחר בשבת,אני אמורה להכין את החווה שלי,אך,באם את מעוניינת היכנסי לאתר שלי ותתרשמי. שבת כייפית שתהיה לכם.נאוה...www.tavlinbagan.co.il

מבהירה, לא מדובר בשבת זאת!

כל מה שאת אומרת כבודו במקומו, אבל אני עדיין מבררת לגבי מדריך לשבת לחצי יום ורוצה מידע אם למישהו יש. ברור שחלק שומרים שבת, אבל לא כולם ולכן אני שואלת.

היי פיה ../images/Emo24.gif

לדעתי ומנסיוני עלות מדריך טיולים לחצי יום לא אמורה לחצות את גבול ה 500 ש"ח אני מציעה לך לפנות לפורום טיולים בארץ או לפורום רוני שלנו הקישור מצורף. טיול נעים

noamb19

New member
מדריך לטיולי משפחות

ממליצה על נועם וליטל מדריכים בעלי ניסיון רב עם ילדים. ההדרכה מבוססת על הפעלות ומשחקים - חוויה לילדים ולכל המשפחה. בסיום כל מסלול מתרכזים לפיקניק צהרים (מהבית) והילדים זוכים להפעלה ייחודית, מאתגרת ומגבשת. מוזמנת להתקשר: 054-7606303 אביבית

מחירי הדרכה ורישוי להדרכה

מחיר מומלץ בסיסי של יום הדרכה לטיול הוא 200 דולר , אם המדריך עצמאי זה לא כולל מע"מ בהתאם להמלצה של מחירון אגודת מורי הדרך בישראל המחיר לא כולל ארגון, מנהלה, בנית תכנית אחריות ביטוחית ועוד.. או הוצאות רכב של המדריך אם הוא מוביל ברכבו הפרטי ועוד... מבחינה חוקית להדרכת טיול יש לקחת מורה דרך בעל רישון כחוק חצי יום או יום אינם משנים מחיר. המחיר המומלץ הו א המינימום יש שיגבו יותר ויש אולי שיגבו פחות, אך צריך לבדוק את הכשרתם ורשיונם ואם הם בכלל מורשים לכך. מדריך דרך חברה עולה יותר כי לחברה הוצאות עקיפות וישירות על המדריך ועל הטיול והאחריות רחבה יותר מדריך בעל תו תקן מטעם משרד החינוך לא מורשה להדריך מחוץ לפעילות בית ספרית. וגם שם זוהי פירצה שמשרד החינוך נכנס אליה. לעיתים הזול יוצא יקר ומי שהולך לפי המחיר הזול עשוי להיות קורבן של השיטה. כמו כן הקנס להדרכה לא חוקית ללא רשיון מורה דרך הוא 3000 ש"ח ויכול ליפול גם על המשלח.

למעלה