מדריך לפורומיסט החדש וגם לכל השאר

tkuihehr

New member
מדריך לפורומיסט החדש וגם לכל השאר

אוקיי, בעקבות ריבוי החדשים, להלן כמה כוכביות שיעזרו לכם להבין מה קורה פה בפורום [ותודה לליאורה]: ---
--- מדריך לפורומיסט/גלגליסט/אובססיבי החדש וגם לכל מי שעוד רוצה:
הדר מרקס מלכה.
אנחנו אוהבים את סינגלס
"מרקס" ו"אסף צרנילס" ,שניהם פה בכינויים אדומים, מדי פעם יש עוד מישהו מגלגלצ שנכנס ומקבל צבע אדום "מומחה".
כולנו חולים על שאקירה שאקירה, כולנו מאוהבים בשאקירה שאקירה, וגם אתם...
גלעד שונא את גלגלצ, אבל הוא עדיין ממשיך להיות פה. התייחסו אליו יפה, הוא חלק חשוב בתופעת הגלגלצ...
הפורום יכול להראות מת כל היום, אבל איכשהו בשעה 8 יופיעו אנשים שיעשו שרשור סינגלס ענק. הצטרפו בכל פעם שתוכלו, צו 8 כל ערב בשעה 8.
למנהלת קוראים ליאורה, לא לימור
בימי חמישי יש מצעד מקוצר, אבל אנחנו לא כאן. אז לרוב אין שרשור מצעד. בשבת בערב אנחנו יוצאים ,וגם שם אין תמיד שרשור כזה ענק, אבל אם תפתחו ותנסו להריץ, יהיה נחמד... ולרוב גם יהיה איזה סיכום מצעד.
שעות השידור של התוכניות בגלגלצ בעיתיות לפעמים. אנחנו אוהבים למשל את הבחירות עם עומרי רונן, אבל אנחנו לא נמצאים בבית בשעות המתאימות. אם תהיו פה, אתם מוזמנים לפתוח ולשמוח
כל ערב ב10 יש את האקדמיה האלטרנטיבית, אבל אנחנו אחרי סינגלס, יכולים להבין למה קשה לנו לעשות שרשור גם בזה?
אם מישהו יכול להצטרף לליאורה במסור ביום חמישי, שיעשה את זה, היא מחפשת אנשים כאלה בנרות
בחופשים יהיו שרשורים לכמעט כל תוכנית אפשרית
יואב (שוקיD) משעשע, והוא יכול לעקוץ אתכם מידי פעם, אל תעלבו
ומה שבטוח רציתם לדעת: המותג "47". אוקיי, יש פה כמה אנשים שמכורים לתוכנית זהות בדויה. מופיע שם המון פעמים המספר 47, הם התמכרו, והתחילו להתלהב. עם הזמן גם השאר נהיו רגישים למספר הזה, וזה התחלחל לפורום.
אנשים שונים, אוהבים שירים שונים, קבלו את זה
הינג´י זה אחד האתרים הגאונים: http://hingi.net/default.asp?chanelCode=918 ,הוא נותן את חמשת השירים האחרונים ששודרו בגלגלצ, כנסו אליו כל פעם שתצטרכו.
כל פעם שיש שאלה על שיר מסויים שהיה בגלגלצ ואתם לא זוכרים, הגיבו את התגובה של "יש הינגי, לך לשם"...
יש סטטיסטיקה אצל מנהלת הפורום, היא משתפת אותנו בה, כך שחפירות יתקבלו בברכה במקומות המתאימים, הצטרפו עוד היום לתחרות על המקום הראשון בסטטיסטיקות הפורומיסטיות!!!
זכינו להיות פורום הרדיו הכי טוב, אז תישארו כאן, נחמד...
גלגלצ בבוקר, בערב, ובצהריים. תמיד תוכלו לדבר על זה כאן, אנחנו אוהבים... יש לכם משהו להוסיף? אשמח אם תוסיפו. יש לכם משהו להגיב? אשמח אם תגיבו. יש לכם משהו לאכול? אשמח אם תביאו. ---
---

ShukyD

New member
נכין לך משהו עוד מעט

בינתיים נורא נחמד שאתה רואה לנכון לנסות לשדך לי את הכוסיות החדשות שמצטרפות לפורום
ואין כזה דבר לא להעלב ממני מי שלא נעלב ממני בהתחלה, לא יאהב אותי אף פעם
תשאל את גלעד

ShukyD

New member
כן אבל היא עכשיו אוהבת אותי ../images/Emo13.gif

אם היא לא הייתה נעלבת ממני, אולי היא לא הייתה אוהבת אותי עכשיו???

limors2

Active member
התווסף למאמרים!

אם גם לכם יש משהו שאתם רוצים לפרסם להוסיף ולתרום לפורום, אל תהססו(להתקשר?)!

maymayush

New member
תודה../images/Emo13.gif (חדשה)

אני מאיה... כבר הגבתי כאן בימים האחרונים פעם פעמיים. אני אסתדר פה טוב... הדר מרקס באמת מלכה
. חבל שהיא חולה... מתי היא חוזרת? *מתגעגעת*. סינגלס התוכנית האהובה עליי... אני לא אוכל להיות כאן בשרשור בד"כ כי אני עושה הליכון בזמן התוכנית, אבל בתשע עשר אולי אני אבקר. חוץ מזה אני גם אוהבת את מדברים בשקט, ספיישל חצות, שתיקת הכבישים, הבחירות, המצעד... ובכלל את התחנה הזו. את הקטע עם הסטטיסטיקות לא ממש הבנתי... אבל אני חתיכת חופרת.

RJlake

New member
הייי מאיה! ברוכה הבאה!

אני נועם ואת תסתדרי פה מעולה! הממ אסף אמר שהיא חוזרת היום אז אני משערת שהיום
והקטע של הסטטיסטיקות זה שאת חופרת מלא מלא ואז בסוף החודש רואים מי חפר הכי הרבה
בדר"כ זו ליאורה

maymayush

New member
היי נועם../images/Emo13.gif

תודה
כיף שהיא חוזרת... סוף סוף. ותודה על ההסבר... לפי מה שקראתי כאן בזמן האחרון, מול ליאורה אין לי סיכוי

limors2

Active member
דווקא יש! צריך להתמיד ולחפור

בסינגלס! אלון העלה את הסטטיסטיקה שלו בשבוע מ800 ומשהו לכמעט 1200! והשאר מפגרים הרבה מאחורינו עם 200 ומשהו, אם בכלל

tkuihehr

New member
כן, ../images/Emo34.gif גאה נורא

לא, אני הכי חסר חיים [חוץ מליאורה], וכל מה שיש לי לעשות זה להיות פה [רק בשרשורי סינגלס] מזל שהתחילה לי תקופת המבחנים שוב, ואני פחות אהיה פה, ואז תחשבו שיש לי חיים... |עצוב,פשוט-עצוב|

tkuihehr

New member
בטח כן,

והשרשורים? יהיו מפוצצים!!! לא שמת לב מה קורה פה בזמן האחרון? כל יום השרשור רק גדל, יותר ויותר אנשים מצטרפים לשרשור סינגלס, ונהיה בלתי אפשרי לעקוב אחריו. איתי או בלעדיי [טוה, לא ממש בלעדיי, רק פחות איתי, אני אלמד (אני מקווה)], הפורום ינוע ויהיו שרשורים יפים...

tkuihehr

New member
ברוכה הבאה

הישארי עימנו, יש בך פוטניצאל טוב לפורום [כמה שהמשפט הזה אפשרי]

למעלה