מדריך מקשים מהיר ל-Mame
בוקר טוב נדמה לי שלא יזיק להכין כרטיס תפעול ל-Mame, למשל דף A5 מקופל עם כל האפשרויות של שורת הפקודה, אפשרויות תצוגה, קול וממשק שחקן, והכי חשוב, הכפתורים!!! אז הנה ההתחלה, העתק של דף שנמצא לי תמיד על השולחן, לכל מי שמשחק במחשב שלי והורס את עצביי
MAME ---- הכנסת מטבעות (קרדיטים) שחקן 1: 5 שחקן 2: 6 שחקן 3: 7 שחקן 4: 8 התחלת משחק שחקן 1: 1 שחקן 2: 2 שחקן 3: 3 שחקן 4: 4 יציאה בכל שלב מהמשחק: Esc השהיה של המשחק (רגע יש לי פיפי וכאלה): P הגדרות משחק (מקשים למשחק, מקשים כללי ועוד): TAB הגדרות קול ותצוגה: ~ איפוס המשחק: F3 טבלת צבעים: F4 מהירות התצוגה: F9 טורבו רבותיי: F10 תצוגת סינכרון: F11 צילום מסך ושמירה בקובץ: F12 שמירת משחק: Shift+F7 - אחר כך בחירה במספר התא לשמירה (1-9) טעינת משחק: F7 - ושוב בחירה של התא בו שמרתם את המשחק זהו בערך. המקשים למשחק הם בדרך כלל החיצים, CTRL ו-ALT, אך ניתן להגדיר מקשים חדשים לפי הצורך בתפריט TAB, לכל המשחקים (כללי) ולמשחק המסויים. טיפ לשני שחקנים - לא שניים על המקלדת, בחיאת קנו איזה ג´ויסטיק מעאפן, לא טיסה, אלא כזה שטוח עם כמה שיותר כפתורים (לי יש 12 וזה לא מספיק
מי שיש לו אומץ, שיבנה ג´ויסטיק לבד (קונים חלקים מחו"ל, מפרקים מקלדת או ג´ויסטיק ישן, בונים מחווטים מכווננים והופלה - ג´ויסטיק אמיתי
משחק מהנה צביקה
בוקר טוב נדמה לי שלא יזיק להכין כרטיס תפעול ל-Mame, למשל דף A5 מקופל עם כל האפשרויות של שורת הפקודה, אפשרויות תצוגה, קול וממשק שחקן, והכי חשוב, הכפתורים!!! אז הנה ההתחלה, העתק של דף שנמצא לי תמיד על השולחן, לכל מי שמשחק במחשב שלי והורס את עצביי