מדריך- מתאמנת מדריכה-מתאמן ושאר קומבינציות

מדריך- מתאמנת מדריכה-מתאמן ושאר קומבינציות

מה דעתכם על "התחלות" משני צדי המתרס וקשרים שזה האופן שבו הם מתחילים ? כמדריכים וכמדריכות - האם תתנו לכזה דבר להתחיל או שיש אצלכם הפרדה מוחלטת בין הביזנס לפלאז'ר כמו שרבים נוהגים במקומות עבודה "רגילים" (יש גם רבים שאין להם גם במקומות עבודה אחרים את ההפרדה). מתאמנות מתאמנים - האם תצאו עם מדריך או מדריכה ? אנקדוטה - לא מזמן יצאתי עם מישהי והיא אמרה שהיא מתלבטת אם לצאת עם מדריך ספינינג. כששאלתי אותה היא אמרה "מדריכי ספינינג זה לא במקרה הגברים שהכי מאוהבים בעצמם?". היא עצמה מתאמנת ספינינג (לא אצלי) וזה הרושם שהיא קבלה, כך שגם לזה אפשר להתייחס

chosenspin

New member
אני בעד יחסי מדריך- מדריכה

בדקתי כמה אופציות כאלו ועם האחררון אפילו התחתנתי. לגבי שאר קומבינציות- טוב ויפה אבל צריך תמיד לשמור על בגרות, וגם אם נגמר- לגמור יפה ככה תוכלו עדיין להנות אחד ממשניה- כמתאמנת/מדריך. דעה רווחת (ואף נכונה לדעתי) על מאמני ספינינג ומאמנים בכלל היא שזה לא מקצוע לחיים. ותובנה זו יכולה להביא למחשבות שליליות לעתיד. ולמה היא נכונה?? מוכח, מקצוע לא יציב, תחרותי, ובשביל להגיע למשכורת חודשית הולמת צריך לקרוע ת'תחת. כתחביב/ השלמת הכנסה זה נשמע הרבה יותר טוב.

Tami661

New member
אופססס שכחתי... ../images/Emo163.gif

ההתייחסות שלי? כל זמן שלא פוגעים באנשים אחרים (עזוב את אלו שמחפשים להיפגע) - שיהיה להם לבריאות! מה זה משנה מדריך - מתאמנת (או להיפך), הרי לא מדובר בניצול סמכות ולא באיזו משרה רמת מעלה. עניין של דוגמא אישית? יחסי אהבה/חיבה/אינטרס משותף בין שניים (וגם שתיים) הם אחלה דוגמא אישית, רק קנאים יגידו אחרת

התייחסות שלי

אני לא ממש רלוונטי ל"התחלות" וכאלה, אבל יצא לי לראות הרבה מאד מקרים של "התערבבות" בין מדריכות למתאמנים, ומדריכים למתאמנות, ואפילו פעם אחת בין מדריכה למתאמנת...
מבחינתי כל מה שלא מהווה ניצול מעמד או סמכות, ולא פוגע באף אחד, כשר לחלוטין. חשוב רק שהדברים יישארו בחדרי חדרים, לא חדר הספינינג כמובן....

מגדיל ומוסיף

כל עוד זה לא מפריע להתנהלות של השיעור זה לא חייב להשאר בחדרי חדרים. אבל אני רק צופה מהצד על ארועים כאלה. מזמין אני כבר לא משחק במגרש הזה.

נקודה שיש לחשוב עליה

אחרי שזה לא מסתדר/מתלכלך וכד' (כמו שקורה בחלק קטן המקרים), אז מהצד של המתאמן זה עשוי לבאס את האימונים שאחרי. מהצד של המדריך גם יכול ליצור תחושה לא נעימה. ברוב ההתחלות שלא מסתדרות קל מאוד לשכוח מזה אחר כך אבל במקרה הזה זה עשוי לבוא לך לפנים שוב ושוב.

מממ....

אפילו שלכאורה יש מה לאבד (שיעור שאוהבים עם מדריך מסוים בשעה מסוימת או איבוד מישהו מקהל המתאמנים מצד המדריכ/ה),אין עם זה לדעתי כל בעיה אתית אם זה לא "סדרתי" . אם זה משהו מגמתי זה כבר לוקה בטעם רע בעיני (משני צידי המתרס) בנוגע לאנקדוטה אני יכולה להבין מהיכן זה בא אבל אפשר להשליך את זה בעצם על כל אחד שפוקד את חדר הכושר ומראהו חשוב לו והוא מודע לעצמו,לא? אני אישית הייתי חוששת שלמדריך בחד"כ יהיו סטנדרטים בלתי אפשריים לגבי גוף האישה שבוע טוף

"סדרתי" :)

ומה אם זה "קבוצתי"? ... בסגנון - "אני פנוי, כל מי שמעונינת מוזמנת לפנות אלי אחרי השיעור " :) לגבי האנקדוטה מה שבאמת הפתיעה אותי זה שהיא התייחסה למדריכי ספינינג כאל זן יוצא דופן בתחום מה שלא נראה לי קשור .. לפחות לא לרוב המדריכים שאני מכיר. אני אשאל חברה שלך שמתאמנת במכון שהיא מתאמנת.. אולי יש שם דוגמאות ספציפיות :)

אההה נו קבוצתי זה סבבה לגמרי !../images/Emo6.gif

גם לי זה לא נראה קשור הספציפיות הזו למדריכי ספינינג דווקא... אתה מוזמן לשאול חברה שלי!! ספר הטלפונים פתוח והיד רושמת

להורמונים מתפצים אין גתובת,שמן,גבר/אשה

זה קורה בכל מקום, ובפרט בחדרי כושר, כאשר סף האדרנלין עולה, והכימיקלים במוח עושים את שלהם. מנסיונם של חברי המאמנים/מתאמנים הכל טוב ויפה כל זמן שהקשר עובד, ברגע שמתגלים בקיעים, זה מורגש היטב בשני הצדדים עד.... שבדרך כלל המתאמן/ת מפסיק לבוא לאימונים/ עובר לסניף אחר. רוצים דוגמא ספיציפית?????

למעלה