מדריך ספינינג - חייב או לא חייב...

מדריך ספינינג - חייב או לא חייב...

חשבתי שהגיע העת במסגרת הקמת חבורת ועד נציגות הסתדרות עמותת ארגון הגג של מדריכי הספינינג בארץ ישראל להעלות דרישה לגיטימית שתוצב בפני הועד האולימפי ותוגש בהצעת חוק לכנסת הבאה עלינו לטובה: מדריך ספינינג - יחוייב לעבור קורס יסודי ומקיף סטאז' בחינות חיצוניות ולקבל הסמכה רשמית ברמה הגבוה ביותר מטעם מדינת ישראל לתיקלוט!!! כן אני חושב שמעבר לכל מה שאתם חושבים שמדריך ספינינג טוב ונכון צריך... הוא גם צריך את זה, זה חלק כל כך מהותי בחווייה שהשערוריות שמתחוללות לאחרונה בתחום מלמדות על אזלת ידה המבישה של המדינה. אני גם הייתי מקדם את הרעיון המקורי שלי של מצעד דירוג המדריכים החודשי בו כל Djדריך יגיש סט של רבע שעה והמאזינים ידרגו... מקום ראשון... שני... וכולי... אני גם מציע ליישם שיטה מתקדמת לתגמול שכר דיפרנציאלי במכונים לפיה מדריך בדירוג גבוה מקבל בונוס משמעותי כתוספת לשכרו בגין מעמדו בדירוג! אבל מעבר לכל... אני חושב שהגיע העת... אני מאמין שאנחנו כבר בשלים לכך... דומני... יוצא אל מחוץ לחוק עופר ניסים לאלתר!!! די הבנו היינו בקאסטרו חליק דעות בבקשה... אוהדות בלבד כמובן... G והפנימיון שבו שבו בשקט...

בהחלט איתך

גם אני חושב שהקטע של המוזיקה חשוב מאוד, אם כי מדריך מסוים יכול להחשב לתותח על ברמת המקצעויות שלו בתחום הכנת המוזיקה, ויחד עם זאת במקומות מסוימים יחשבו שהמוזיקה שלו נוראית. בקשר לעופר ניסים - אף פעם לא הבנתי מה העניין איתו. יש לו כמה קטעים חביבים (לא יותר) וכל השאר מרדים רצח. בכלל לא אוהב את הז'אנר הזה. רק אתמול שמו פה רשימת שירים שאורכה כאורך הגלות שרובם ככולם בסגנון הזה. מזכיר לי את הימים שסהר זנגלביץ' תקלט כDJ הבית באומן בירושלים ועוד זכה בDJ השנה, בעוד אני וחברי מגדפים ומחרפים ורק מחכים שהוא יעוף ויפנה את מקומו למישהו שיוציא אותנו מהCOMA. מצד שני, כמו שכתבתי, אני בטוח שיש כאלו שמתים עליו.

Tami661

New member
הולך ומשתפר... יחוייב כל מועדון

שמעוניין להעסיק מדריכי ספינינג ו/או Indoor Cycling אחר... (למטרות העברת אימון למתאמנים
) לרכוש מערכת סאונד ברמה של האומן 17 ודומיו. כמו כן ימונה וועד מפקח שיחתום ויאשר מערכי שיעור: שיעור בלי דר' ניסים, לא יאושר מכל נימוק וסיבה שהם! וזו הדעה הכי אוהדת שיש לי בשבילך
ושאני אספר מי הביא לי ת'דיסקים שלו? שאני אספרררררררררררררר????

הבאתי לך כי ביקשת...

אין עוד אפחד בעולם שביקש ממני בקשה מוזרה כזו! אוףףףףףף הולך לאוטו להרגע קצת עם דמיאן לזארוס או איוון סמאג'...

INeedVacation

New member
חליל

אל תשכח שמה שאתה אוהב לאו דוקא אחרים אוהבים ולהפך. דע לך, שבאימון רגיל, אי אפשר לקלוע לטעמם של כל האנשים, אלא אם מפרסמים מראש את סגנון השיעור: 1.טראנס. 2.האוס. 3.דאנס. 4.מנהרת הזמן. 5.אסיד 6.rave וכו וכו... רק בשיעורים כאלה יבוא מי שאוהב באמת את הזאנר. כל האיימון על טהרת אותו זאנר. מאחר ובד"כ האוכלוסיה מאוד מגוונת, אי אפשר לקלוע לטעמם של כולם. אני אישית, מגוון במוסיקה שלי, ובכל שיעור יש לי מספר זאנרים. יש כאלה שלא יסכימו איתי, ותומכים בזה שמדריך יתפוס זאנר מסויים, ואליו ייצמדו מי שאוהב את הזאנר. אני לא מסכים עם זה. אני חושב שאימון בראש וראשונה הוא אימון. ברור שצריך גם מוסיקה טובה. אבל הגישה שלי אומרת, תבנה אימון/מסלול....(החלק העיקרי באמת)...ואז תדביק את המוסיקה בהתאם.

כבר מזמן...

אמרתי דעתי שאילו היה לי מכון הייתי מפרסם מערכת שעות על טבלה שכוללת: 1.סגנון מוסיקאלי מוגדר 2.RPM ממוצע 3.רמת קושי

KESSEM10

New member
חליל.....

אז זה הרעיון שמצאת ש.... יפרפר לך בבטן שיזרים דם לעורקי המוח שלך שילבה בך את ההתרגשות שיחזיר לך אדרנלין שירעיש בך עולמות
פרט לבונוס...

מאמי??

מתי תתבגר כבר, מתי??? כשאתה באימון בפעם הבאה תסתכל סביב. אין רק חליל,יש גם את לאה,דנה,שירה,עדי,סתוית,רונית,מירי ועוד ועוד. רוב מי שב"בראנז'ה" מטורף על psytrance על האוסים מעולים, על מוזיקה אלקטרונית, אבל יש גם קהל ולקהל הזה צריך לתת איזשהו מכנה משותף של מוזיקה. כל אימון שלי מסתיים ב-8 דקות של מסלול מאתגר עם סקאזי/אסטריקס/אינפקטד או קוסמה, אבל בדרך יש הרבה מאד דברים סוחפים יפים ואחרים. אני מאמין שמתישהו תתפתח יותר ותראה שאפשר להגיע לאותו דרייב גם אחרת...

למעלה