מדריך שימוש בתוכנת BACKUP MAN

• פותח הנושא hesp
  • פורסם בתאריך

hesp

New member
מדריך שימוש בתוכנת BACKUP MAN

שלום, ב FAQ מצאתי שהיתה בעבר סקירה של אריה , ניסיתי גם באתר PDACE , אודה לקישור/הפניה למדריך שימושי תודה

Ran sch

New member
מצאת כבר איך עוברים מעברית לאנגלית

אתמול ניסיתי להקליד קצת וממש השתגעתי - יש סימנים שעד שמצאתי איפה מקלידים אותם...

splashy

New member
לא... penreader טוענים שהם לא תומכי

ם בזה
. יניב ואריה ביקשו להוסיף את זה כפיצ'ר לגרסה הבאה. נקווה שזה יקרה ובקרוב. חשבתי שאולי יש איזה workaround כלשהו כמו למשל להשתמש בתוכנת המקרו (שכחתי את שמה) אבל לא מצאתי פתרון בינתיים. אם אתה או מישהו אחר ימצא איזשהו פתרון עד ש-penreader יוסיפו את זה לעברית, מה טוב. אני די הרמתי ידיים... אני לא מבינה איך אין תמיכה לכזה פיצ'ר בסיסי ואלמנטרי (לפחות מבחינתי). תאר לך שב-PC ב-Windows היית צריך כל פעם לעזוב את המקלדת וללחוץ עם העכבר כדי להחליף שפה...

libal

New member
לא כל כך בטוח שאני מבין את הבעייה

אבל שווה לנסות - לא ממזמן נתקלתי בפיתוח של ישראלי לשינוי השפה יעשה ע"י קביעת כפתור כל שהוא על ידך . ראי כאן .

splashy

New member
המון ../images/Emo51.gif ניסיתי וזה אכן עובד!

באופן אירוני Alt+Shift לא עובד
או בכלל צירוף של שני מקשים... אבל מיפיתי את התוכנה למקש ESC וזה עובד! סוף סוף זה עובד
ראיתי את התוכנה הזו כשאודי פרסם אותה אבל חשבתי שזה לא יעבוד על מקלדת חיצונית... תודה תודה תודה! ל-libal שנתן לי את הרעיון ול-udifpalm שפיתח!

libal

New member
בבקשה . אגב שימי לב

שהתוכנה שמגלה את קוד המקש נותנת שני שדות ולפעמים צריך לרשום את שני השדות כדי להגדיר מקש ספציפי. כשניסיתי רק את המקש OPTION - ורשמתי רק שדה אחד - מספר מקשים ביצעו את העברה משפה לשפה כולל MENU ...

Ran sch

New member
בפעם המאה - כל הכבוד אודי

ולגבי למפות לשני מקשים - דווקא אפשרי (למשל מקש ה F וA למשל - עם השורה התחתונה משום מה זה לא עובד)

למעלה