מדריכה בגדנ״ע במסגרת נחל ועוד

אלההה4

New member
מדריכה בגדנ״ע במסגרת נחל ועוד

היי הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הדרכה בגדנע כי באמת אין מידע בגוגל על התפקיד פלוס קורס וכל מה שמסביב .. מעבר לזה אילו תפקידי הדרכה נוספים יש בנחל לבנות ? תודה .

בדנית בסיס ונחל

מדנית בסיס זה מי שמעביר את הגדנע לבתי ספר. כל מחזור זה שבוע יש שבועות שעולים על צוות ויש כאלה שעושים תפקידי לוגיסטיקה לסגל.
בגדול זה הדרכה של בני נוער מכלל האוכלוסיות מילדי שמנת ועד נוער בסיכון.
תפקיד שיכול להיות שוחק כי כל שבוע זה אותו הדבר. אבל יש גם הרבה אופציות לקידום.(צפ"ה וכולי)

מבחינה של הדרכה בנחל בעיקרון כל תפקידי חיל חינוך פתוחים. מדנית בסיס, מורה חיילת (פנימיות , חימש וקידום נוער) ומשקית הוד (במסלולע השכלה עברית ומפקצ). לא כל תנועה שולחת לכל תפקידי החינוך יש הרבה תנועות שלא שולחות לקורס הוד.
מבחינה של מדנית בסיס את יכולה לדעת לפני התנועה שלך לאיזה בסיס תגיעי נגיד כל השמוצ מגיעים לגוערה לפי מה שאני זוכרת.

יש גם משקית קליעה וכאלה בתור תפקיד מעטפת אבל זה להתגייס למעטפת בבאח ולקוות להגיעה לזה.

יש פעמים בודדות של הדרכה נגיד במוזיאון הפלמח וכאלה לבנות גרעינים אבל זה רק למי שגר במרכז ומאוד נדיר להגיע לזה.

בגדול אם את כבר בגרעין הכי טןב זה לשאול את המלווה שלך כי כל תנועה שולחת לתפקידים קצת שונים.

אלההה4

New member
תודה ו..

היי קודם כל תודה על המידע
.
דבר שני , בעקרון אני מתנדבת , אני יודעת שזהו לא פורום מתנדבים אבל רציתי לקבל קצת מידע על התפקידים .
בנוסף יש תפקידים לבנות בנחל שהם תפקידי חיר ?

קרקל?

א. יש פורום מתנדבים לצהל ממליצה מאוד.
ב. זה ממש תלוי מה בפטורים שלך . יש בעיתיות בהתנדבות לנחל עם חלק מהפטורים מוזמנת לשלוח מסר ואסביר לך עברתי את כל התהליך וכל הבעיות שאפשר עם מדור נחל על ההתנדבות.

למעלה