מדריכים אישיים יקרים

יעל81

New member
מדריכים אישיים יקרים

הסבירו לי בבקשה מה הקטע של עיסוי המתאמנת בסיום האימון??!! האם זה כדי לתת למתאמנת תחושה של שניים במחיר אחד (לכיוון השלושה
)??

את לא חושבת שאת קצת מכלילה?

אני לא מעסה את מתאמנות שלי... ואם כבר... אז....
הי הי הי ...
את המתאמנים !!

חן M

New member
זה לא קטע...

בעיסוי יש מספר אלמנטים: ריכוך של רקמות מתיחות ותנועתיות של מפרקים רלוונטיים[בעיסוי תאילנדי] הרפייה פן נפשי... יש אנשים הזקוקים למגע וזה נותן להם תחושה טובה.... אני לא אוהב שעושים עיסוי בסוף אימון לשם ה-"פוזה" וה-"שיווק" עיסוי כמו כל פרט באימון מצריך סיבה מוצדקת.... והוא נועד לתת ערך מוסף..

triathlete

New member
כל הכבוד חן על התשובה ../images/Emo106.gif

יש לי מתאמנים שמחכים כל האימון על מנת להגיע לחלק המסיים! המתיחות,ועיסוי קל באזורים שהיו פעילים בעיקר! אני רואה את זה חלק מהאימון,וחלק שמראה שאכפת לי מהמתאמן.אני רוצה שהוא\היא יסימו את האימון בתחושת נוחה ,משוחררת אני לא רואה בזה עניין מיני או אחר.! וזה מאוד מצער אותי שאנשם חושבים כך!

Spiritualized

New member
תלוי במאמן

יש הרבה שעושים את זה באמת כ"קטע" ויש כאלה שמבינים את החשיבות. מבין אלה שמבינים את החשיבות, יש את אלה שמוסמכים בתחום העיסוי וידעים מה הם עושים ויש את אלה שסתם מאלתרים - לעיתים זה יועיל למתאמן אך לעיתים זה עלול לפצוע אותו(והיו מקרים...). המלצתי - אל תתני לאף אחד לעשות לך עיסוי שכולל מתיחות ומניפולציות (קצת "קיצי קיצי" בשכמות לא הרג אף אחד) אלא אם כן הוא מוסמך בתחום העיסוי.

למעלה