מדריכים קבועים - כן או לא

adiu2

New member
מדריכים קבועים - כן או לא

האם אתם מתאמנים בשעות ואצל מדריך קבוע כל שבוע האם מגוונים בשעות ובמדריכים?

daykal

New member
../images/Emo140.gifהיי adiu2

אני מתאמנת בשעות קבועות ועם מדריכות קבועות כל השבוע ורק אם אני צריכה חהשלים שיעורים אני מתאמנת עם מדריכה אחרת מקווה שעזרתי ושיהיה לך שבוע טוב ומהנה

ברמת העיקרון כן

אבל גם אם באותם ימים היה צץ מחליף, לא הייתי מפספס אימון.

מתאמן

בימים ובשעות קבועות שמשתנות עקב אילוצי החיים. מי מוביל את השיעור לחלוטין משני מבחינתי בספינינג.

יופי של אשכול adiu2

אני מקפידה, להתאמן אצל מדריכים קבועים בשעות מסויימות, ומוצאת חסרון גדול וקושי לצאת מהקבעון הזה. מתאמנת אצל מדריכים קבועים בהם האימונים אנרגטיים, קובעת את האימון מראש עם מתאמנים שחושבים כמוני, השילוב של שניהם מצליחים להוציא ממני את המיטב. אלא מאי? אם חו"ח יש צורך בהחלפה באותו יום של אותו מאמן, וזה קורה, אני לא מצליחה להנות ברוב המקרים, מההחלפה. דבר שמאכזב אותי כי הגוף והנפש מגיבים בהתאם. אם חו"ח מפטרים מאמן או לחילופין הוא מסיים את עבודתו מרצונו, השינויים הללו - לא קלים עבורי, ומיד מרגישה חובה לעצמי וגם פועלת בהתאם למצוא תחליף לא פחות טוב כניראה שאני מפתחת איזה שהיא תלות במדריך, ומתגעגעת לחוש את ההרגשה הסוחפת והמציפה של האדרנלין.

פיביס

New member
כן, כן ,כן.

אצלינו בסטודיו יש 2 מאמנים. - 2 קצוות העולם. ורוב המתאמנים מחולקים ל2 קבוצות מאמן א' ומאמן ב'.

vanilla maple

New member
עונה

אצלי יש שיעור אחד שגם אם השמיים ייפלו אני אגיע לשיעור הנ"ל. לכל השאר משתדלת להגיע בקביעות יש לפעמיים פאלטות ומוותרת. אבל אני מאוד מאוד אוהבת לעשות שיעורים אצל מדריכים שאני לא מכירה, ואם יש החלפות ואני מודעת לזה וכמובן יש זמן אני שם.

למעלה