מדריכת כושר לילדים- שאלה

מילי1991

New member
מדריכת כושר לילדים- שאלה

שלום רב
בחודשיים האחרונים התחלתי להכנס יותר לכושר... מצאתי גם פרטנרית לריצות ולמכון כך שזה מסתדר לי פיקס וגם כיף
אני מתעניינת בקורס קצר כלשהוא שאוכל לעסוק איתו בכושר עם ילדים עם בעיות השמנה וכו'
יש לציין שאני סטודנטית אני צריכה מסלול שיתאים לי לשילוב עם לימודים ועבודה
ו..חוץ מזה, ראוי לציין שאני ממש ממש מתלבטת כי בגדול ספורט לא ממש היה "התחום שלי" בחיים..(יותר נמשכתי למקצועות הטיפוליים) לכן אני ממש חוששת שזה "טרנד חולף".. או בכלל, שאנשים (או אפילו אני בעצמי) יסתכלו על זה שאני+הדרכת חדר כושר= מוזר ביותר
פשוט רוצה להשיג מקצוע שארגיש בו סיפוק, ואוכל לרכוש אותו במעט זמןן...
יש הצעות ? :)

הי מילי

ישנם מספר רובדי הכשרה שיכולים להביא אותך לעבודה עם ילדים.
הרובד הראשון הינו קורס מדריכי ספורט בסיסי .
ישנם קורסים ענפיים (מדריכי כדורגל, שחיה, ג'ודו...) - כשלרוב מגיעים לקורס הזה מי שעוסקים בספורט מסוים מספר שנים, ועתידים לאמן מתחילים בתחום.
ישנם קורסים כלליים וקורסי חדר כושר.
בחדר כושר ישנה הכשרה נוספת לאימון ילדים- לא כל מדריך חדר כושר יכול לאמן בו ילדים.
ישנם לא מעט מוסדות הכשרה, הבולטים הם וינגייט וקמפוס שיאים באוניברסיטת תל אביב.
הרובד השני הינו קורס מאמנים. זהו קורס מקיף וארוך יותר. לרוב נדרש קורס מדריכים כתנאי קבלה.
הרובד השלישי הינו לימודי חינוך גופני לתואר ו/או לתעודת הוראה.

**ילדים בעודף משקל הם ילדים בריאים ויכולים להתאמן בכל מסגרת שהיא עם כל הילדים אחרים**
לפעמים הילד ו/או ההורים מעדיפים אימון אישי ולוקחים מאמן כושר (או במקרה הפחות טוב מדריך כושר) על מנת לעשות זאת.

אני מקווה שהבחירות המקצועיות שלך לא יילקחו על סמך מה שאנשים אחרים עשויים לחשוב אלא על סמך נטיות ליבך ומה שאת רואה את עצמך עוסקת בו ומתפתחת איתו לאורך השנים.

למעלה