מד"א הפכו לחיילי מארינס

tani101

New member
מד"א הפכו לחיילי מארינס

המדים החדשים עם הדרגות נראים זוועההההה שמישהו יסביר לי למה אנחנו צריכים ללבוש את זה??!

חחח תודה לאל שאנחנו לא צריכים

ללבוש את הגועל הזה!!! יש לי עוד 2 עד לצבא...וכבר רוצים להשים עלינו דרגות...מזל ...

מתנדבי נוער לא מקבלים...

מדים חדשים ו/או דרגות...המדים החדשים עם או בלי הדרגות מיועדים לעובדים ולמתנדבים בוגרים (חובשים ומעלה...) - סתם להעמיד דברים על דיוקם.

יום.

New member
חוצמזה שלפי דעתי

המדים החדשים נראים ממש יפה ומאוד סמכותיים ובכלל מוספים המון

Anusha

New member
רישמי יותר, ייצוגי יותר...

יפה ומכובד. אבל קצת מיותר הייתי אומרת :) המדים החדשים האלה עם הדרגות מזכירים לי את חיל הים...חחחח

דוגרי חיל הים,היום ראיתי בחדשות

פראמדיק מאזור לכיש אם אני לא טועה שהוא היה עם המדים והדרגות החדשים..נראה נחמד ומזכיר מאוד את חיל הים בגלל הצבע הלבן וזה...

lilosa

New member
יפה ומכובד נכון אבל,

למה להפוך את מדי מד"א לכמו מדים של צבא ישראל!? מה יתרון בזה?! להראות היררכיה שיש בין אנשים עם אותה ההרכשרה רק בגלל שהוא שנה שנתיים מעליו!? אני לא חושבת שזה נכון להחליף את המדים של מד"א למדים שדומים במקצת למדי הצבא.

מד"א הוא ארגון רפואי

ולא ארגון צבא או משטרתי. ומאז ומעולם דרגות ומדים היו סימניו של חייל /שוטר הצעצוע האמיץ. והחלוק הלבן והסטטוסקופ הםם סימניו של איש הרפואה. ודעתי בעינין מסתכמת בכך שלא הייתי רוצה שיבוא אלי שוטר בחלוק לבן והייתי נרתעת אם הרופא ילדים שלי יבדוק לי את הגרון עם מדים ודרגות. ככה אני כמטופלת, כציבור שלא מכיר גם העינין הבירוקרטי הפנימי של הדרגות. וגם הוא שיחק בשוטר עם מדים ורופא בחלוק הייתי נרתעת לקבל את הפראמדיק/חובש שלי במדים ודרגות. אני ג מסכימה לכל הטיעונים הפנימים שהוצגו לפני אבל מד"א הוא גוף פרטי שנותן שרות והכי חשוב זה טובת הלקוח:) בכל מקרה נוער לא יקבלו לא עכשיו ולפי מה שהבנתי גם לא בעתיד הנראה לעין.

יום.

New member
נתחיל בזה שמד"א הוא לא אירגון רפואי

אלא גוף חירום העוסק ברפואה. ומן הראוי שיהיה שווה ערך לשאר גופי החירום במדינה, מ"י וכיבוי העונדים דרגות. דרגות זה משהו שהציבור הישראלי יכול להבין ולהתחבר אליו והוא מוסיף כבוד וסמכותיות, כי בנינו רוב האוכלסיה יודעת מה "ארון" מייצג פחות או יותר, לא? וגם זה יעזור באר"נים, אנשים (בעיקר מפקדים של גופי חירום אחרים) יידעו לזהות את בעלי התפקידים במד"א ולפנות אליהם לצורך תיאום דברים מדברים שונים.. ובקיצור לא כל דבר צריך לפסול על הסף רק משום שהוא חדש.

מצטערת

אני לא פסלתי אני פשוט הסברתי למה אני נגד הדרגות. הטיעונים שהבאת נכונים ואף שמעתי אותך בעבר. אך אני עדין בדעה שלמרות ההיתרונות של הדרגות אני רואה את זה כמשהו מיותר בהחלט.

APV

New member
נחמדד

הדרגות נחמדותת אבל שובב מזניחים את מתנדבי הנוער... יכלו לתת להם פס כמו של טוראי נגיד בצבא וכאלה לא לקפח כי בעיקרון..תגידו לי שלא שהמתנדבים תורמים המוןןןן לצוותים.. במיוחד לאמבולנסים הלבנים...אפשר להגיד גם רק ללבנים... העובדים היו מתתחרפנים אחרי שבועע על לעבוד לבד.... מזל שיש תוועד עובדים שאוסר על העובדים לשים את הדרגות...נקווה שימשך כך וחבל שמזניחים את הנוער.....

יום.

New member
אני במרכז מד"א

ומה לעשות שומעים דברים. התיכנון הוא שיהיו למתנדבי נוער דרגות על השרוול והפס יהיה בצבע סגול.

EagleEye

New member
סגול? ../images/Emo5.gif שרוול?

במקום הפס האדום? או מעל, כמו הדרגות שתפורות לאמצע השרוול?

למעלה