מד"א וצבא- איך זה משתלב?

nati_pt

New member
מד"א וצבא- איך זה משתלב?

שלום. יש לי שאלה..אם אני מתנדבת במד"א ויש לי את כל התעודות למתנדבת בגילי (למי שמבין- קורס בסיסי, קורס נט"ן, תער"ן ומדריכים) איך אוכל להשתלב לחיל הרפואה? לאן לגשת עם זה? מה לעשות? בפני מי לבקש? מתי? אודה אם תענו בהקדם...נטלי נ.ב האם אוכל ללמוד רפואה על חשבון הצבא? (שמעתי שיש אפשרות כזו!)

נתי!!!

אני מקווה שלא איחרתי...רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך. אז ככה: ללמוד רפואה על חשבון צה"ל תוכלי רק אם תתקבלי למסלול העתודה הרפואית. בת כמה את? אם את עדיין בי"ב תתחילי לברר פרטים בקשר לעתודה תזכרי שאת צריכה נתונים ממש טובים ותזכרי גם שחותמים קבע מראש... לפי דעתי זה לא כל כך נורא. בתור קצינת רפואה ( כל הרופאים קצינים בצה"ל...) יהיה לך שירות די מעניין, בניגוד לבנים שדי סובלים... אין הרבה קר"פיות בצה"ל...יש הרבה אפשרויות קידום. הצבא זקוק נואשות לרופאים/ות!!! אם את סתם רוצה להיות חובשת(מאד שונה ממד"א!!!- די מעליב...) תבררי בקשר לקורס חובשות. מומלץ!!! (משנה-תורן זה הכינוי בקשר לחובש/ת) המון המון בהצלחה!!!!

Adamico

New member
אני גם הייתי במד"א

את צריכה גם המלצות מהצוות הבכיר בתחנה שלך, תשאלי במד"א והם יעזרו לך, ובכלל הרוב יוצאים לקד"צ פראמדיקים שזה אחלה! בהצלחה

למעלה