מד"ב או מציאות?

Feanor75

New member
מד"ב או מציאות?

https://www.youtube.com/watch?v=4xB8DO8CpYg

לא אצלי התשובה, אבל הרבה מהנאמר שם הגיוני ונכון.
כיום התאגידים הגדולים והדתות, והממשלות הנתונות לשליטתם משרתים את כוחות החושך, כל מי שיש לו מודעות ערה מרגיש את זה. אני מניח שרוב האנשים שבמוקדי הכוח משרתים את הרוע ללא ידיעתם, הם פשוט כלים בידי כוחות קוסמיים אפלים, ובנקודה הזאת אני מפקפק בסרטון שטוען שהממשלות יודעות את זה. הממשל האמריקאי וראשי האיסלאם- אולי, כי הם מתנהגים ממש כמו שטנים. אני גם לא יודע הרבה על חייזרים, אם יש או אין ומה תפקידם, אבל הכל אפשרי. לא יצא לי לפגוש.

עכשיו זמן טוב לחשבון נפש, כי אם זה לא מד"ב אז כדאי להתחיל להתעורר ולבדוק עבור מי אנחנו עובדים.

שנה טובה,

פאנור75

כל מי שיש לו מודעות ערה

יודע שהדברים האלה לא הגיוניים. אני גם לא הסתכלתי עד הסוף את הסרטון כי זה שרלטנים זולים

Feanor75

New member
לא הגיוני?

זאת המציאות שאתה חי בה, אתה משועבד, צריך לקום בבוקר לעבוד עבור אנשים שלא אכפת להם ממך, אתה עבד שלהם ואתה אפילו לא יודע את זה.

את*

אני חיה במציאות אבל לא במציאות שאתה מתאר. מה שאתה מתאר נשמע כמו עלילה נחמדה לאיזה סיפור דמיוני נחמד.
אני לא משועבדת, זאת הבחירה שלי. אני יכולה לא לצאת לעבודה, אני יכולה לא להילחם על הזכויות שלי. בחרתי בעשייה ולא בבדלנות.
המערכת לא יכולה להיות חופשית ושום דבר לא יבוא אליך סתם ככה על מגש של כסף אחרת נהפוך להיות אדם וחוה. החברה צריכה להתנהל כמו שהיא מתנהלת. הרעיון שאתה מנסה להעביר דפוק בכמה מובנים. מי אמר לך שאנשים שעובדים הם משועבדים? אנשים עובדים בשביל להתקדם מבחינה כלכלית, אני עובדת מבחירתי בלבד. אני יכולה לחיות כמו הומלס בדלן ולא להיות כאילו משועבדת במרכאות אבל לא מתחשק לי. אני רוצה לחיות בכבוד ולהנות מהכל.. אתה יודע אף אחד לא בא לאזוק אותך.. תעשה מה שבא לך. ומי אמר לך שלאף אחד לא אכפת מתוצאות העבודה שלך וממך? אז יופי, יש כאלה שבאמת לא אכפת להם אבל זאת לא התמונה המלאה.. יש אלף ואחד משקיעים שרק חולמים להשקיע בפרויקטים אנושיים שיכולים לקדם את הפרויקט שלהם בשביל להגיע בסוף לתוצאה רצויה. ומה עם אנשים גוססים שהצילו את חייהם? אתה חושב שהם לא מוקירים תודה לאותו הרופא?
אם זה מה שאתה חושב כנראה הבעיה בך ולא במערכת.

Feanor75

New member
תמים מצדך

הדעה שלך היא בדיוק הדעה שהתאגידים רוצים שתהיה לך והכניסו לראשך, היא לא המציאות האמיתית. את גם לא מדייקת, כי מישהו שרוצה לחיות לבד ולקיים את עצמו מחוץ למערכת, במסגרת כפר או אפילו משק אוטרקי- כבר לא יכול לעשות זאת כיום, לא נותנים לו, אין לו שטח לגדל מזון והוא לא יכול לעמוד בתחרות עם תעשיית המזון. כמעט אין מגדלים עצמאיים שמצליחים להתפרנס. אדם ממוצע משועבד למערכת, הוא עובד הרבה יותר שעות מאשר לפני המהפיכה התעשייתית, נושם אוויר מזוהם, המזון שאת אוכלת רווי ברעלים וחומרים ממכרים שפועלים ישירות על הנפש והורסים אותה. זה לא היה פעם.
אם הכל בסדר אז למה כל כך הרבה אנשים הולכים לפסיכולוגים ונוטלים סמים (עם או בלי מרשם רופא) נגד דיכאון?
&nbsp
את באמת יכולה לא לצאת לעבודה? אז כנראה נפל בחלקך מזל שאין לאחרים, כי רוב האנשים לא יכולים להרשות זאת לעצמם. ואפילו רובם של אלה עובדים במשרות חסרות תועלת, כי כמו שנאמר בסירטון, בני האדם שכחו מהו חופש.
&nbsp
לפי דברייך נראה שאת מאמינה שהמציאות הפיזית היא המציאות היחידה שקיימת, זאת ראייה צרה ועגומה מאוד של החיים.
&nbsp

למה שמישהו ירצה לחיות לבד?

באיזה כפר נטוש עם פרות ותרנגולות ווירוסים חולניים?
הרוב יעדיף לחיות בסביבה מתועשת, דינמית עם הזדמנויות להתקדמות בכל המובנים. מי שרוצה לחיות בסביבה פרימיטיבית, בכפר נטוש לא רחוק מהרי ההימלאיה זה המיעוט של המיעוט, אז שישבור את הראש וימצא דרך להתקיים בה אם זאת השאיפה הגדולה של חיו. אדם שרוצה לחיות לבד כנראה סוציופוב וכדי שיטפל בזה במהרה. אנחנו חברה ואנחנו צריכים לחיות כחברה, צריכים לדעת לחיות בחברה ולדעת להתנהל בחברה. אם יבוא אלי אדם עם שאיפות להתקיים בבדידות זה ישמע לי לא נורמלי. לא כדאי לאדם להתקיים לבד זה יכול לגרור אותו לשנאה כלפי החברה וזה מצב מסוכן לכולנו. אתה מקצין ברמות. לא כל המזון מזוהם ברמה שאתה מתאר, האוויר מזוהם אבל זה בטוח לא מזיק לנפש רק לבריאות. אתה לא משעבד את המערכת, אלא חיי לצידה, מקדם אותה ויוצר אותה. הייתי חושדת שיש לך מחשבות שווא מהסוג הפרנואידי.

איזה יופי אני רואה שיש כאן שאלה שבדיוק מופנית לכתובת הנכונה. שלום נעים להכיר אני פסיכולוגית, דוקטורנטית ובנוסף אני עובדת באחד ממרכזי לבריאות הנפש הגדולים בישראל. אתה רוצה לשמוע משהו? אנשים הולכים לפסיכולוג על ימין ועל שמאל גם אם מדובר בדיכאון בכאילו כזה אתה יודע.. צפו בסרט מרגש ולא יכולים לצאת מהדרמה- פסיכולוג, קמו על רגל שמאל - פסיכולוג, נשבר העקב בנעל היוקרתית- פסיכולוג, הבעל הסתפר שלא לטעמה- פסיכולוג. אתה יודע איך זה נקרא? דיכאון רגעי בדוי. זה בכאילו דיכאון אבל זה ממש לא דיכאון אתה מבין? פסיכולוג לא מוציא מרשם לתרופות כמעט אף פעם, מי שעושה כן זה פסיכיאטר. אתה יכול ללכת לפסיכיאטר ולקבל מרשם לתרופות במינון הנכון המתאים לדיכאון הרגעי שלך. אציין רק שאלה תרופות במינון קליל מהרגיל ובדר"כ האדם לא יחזור בלופים לקבלת המרשם כי יתרפה במהרה. אני שלחתי אלפים לשם חזרו מפסוטים אח"כ ונגמר הסיפור. מי שבאמת סובל מדיכאון אמיתי ושמו מג'ורי שמתחלק לאלפי תתי סוגים בקליניקה או מתסבוכת נפשית אחרת (בדר"כ הפרעות אישיות/מצבי רוח לסוגן) שמלווה בין היתר בדיכאון מג'ורי באפיזודות זה אנשים שלא הורעלו מהצמחים שלך (אלא אם זה צמחי סם) ולא הורעלו מהאוויר שלך- ממש לא, ולא הורעלו מהצ'יקן שלך לא, לא. אני אגלה לך סוד זה אנשים שבאו מרקע ילדות רע מאוד ואפילו חמור או שהגנום שלהם לצערם הרב לא אידיאלי ולצערם הרב המוח שלהם לא מתפקד בצורה אפקטיבית, זה דבר שירשו מהמשפחה שלהם בדר"כ מההורים. יש גם אלה שסובלים מדיכאון מג'ורי בגלל אירוע משמעותי במהלך החיים למשל הלם קרב, מוות אדם קרוב, אונס. אבל הייתי אומרת ששתי הסיבות הראשונות הן הנפוצות יותר מכיוון שעדיין לא ברור בוודאות האם אדם שעבר הלם קרב סובלת מדיכאון מג'ורי או מדיכאון כרוני שלאו דווקא מג'ורי. אנשים אלה סובלים מדיכאון אמיתי באמת ויסבלו ממנו בדר"כ לאורך החיים באפיזודות חוזרות ונשנות. התרופות שהם מקבלים הם לא במינונים שאתה מכיר. עוד דבר, מהניסיון שלי בקליניקה 90% מהמטופלים סובלים מדיכאון בכאילו ורק 10% מדיכאון והפרעות אישיות/מצבי רוח של ממש. לא כל מי שצועק ברחוב שהוא בדיכי הוא באמת בדיכי ברוב המקרים אותו האדם לא יודע מה זה דיכי באמת ואף פעם לא חווה אותו. אני גם יכולה להבטיח לך שגם אם מה שאתה אומר היה מתקיים במציאות, זה לא היה משפיע על הנפש ברמה קיצונית אותה אתה מנסה להציג כאן. אז סליחה התמונה שלך מעוותת ואני לא מקבלת אותה, ממש לא.

מיכאל ג

New member
זו לא הודעה קצת רציונלית מדי

בתור תגובה לוידאו שמדבר על ישויות ממימדים אחרים שמבקרות בכדור הארץ?

את התגובה שלי לוידאו כבר נתתי

בתגובה האחרונה הוא נכנס לדברים שלא מבין בהם דבר. חשתי צורך להשכיל אותו בעניין.

Feanor75

New member
-ואת מבינה בהם? לא נראה לי

כמעט כל מה שכתבת הוא בורות גדולה שמקורה בנורמות חברתיות שהתאגידים עיצבו עבור האנושות כדי לשרת את טובתן.
לחיות לבד- לא התכוונתי לאדם שמתנתק מהחברה אלא לקהילה קטנה שתחיה בלי תלות במערכת. סכיזואיד הוא לא אדם בריא, ופה נגמרת ההסכמה בינינו. לימדו אותך שחיים בטבע מלאים במחלות- הכל שקר שנועד לגרום להמונים לרכוש תרופות. החיים הטבעיים הם הבריאים ביותר. כל התרופות האלה הן סמים לכל דבר, שומר נפשו ירחק מהם. הייתי מצפה מאדם משכיל להבין שסם לא יכול באמת להיות תרופה.
&nbsp
אדם שהולך לפסיכולוג בדרך כלל מחליש את עצמו, הוא מודה בכך שהוא לא מסוגל להתגבר על בעייתו והוא תלוי באדם אחר. תלות היא גורם מספר אחד בעיכוב ההתפתחות האישית והחלשת הדימוי העצמי. ואני מדבר לתלות מכל סוג: סמים, פסיכולוג, הורים, תלות בהערכה מצד החברה. רוב הפסיכולוגים הם אנשים עם בעיות בעצמם כמו רוב בני החברה המודרנית, ועדיף שלא יטפלו באחרים. מי שהולך לפסיכולוג אינו מטפל בשורש הבעיה, הוא מפסיד הזדמנות לצמיחה אמיתית מתוך המשבר שהוא מצוי בו.
אני יודע שלומדים בפסיכולוגיה דברים מעניינים שחלקם גם נכונים במידה מסויימת, אבל הפסיכולוגים לא יודעים כמעט דבר לאמיתו על נפש האדם, לא הרבה יותר מאשר שרופאים קונוונציונלים יודעים על רפואה אמיתית. מחלה היא תהליך של ריפוי עצמי, לכן רופא שנותן תרופא כדי לדכא מחלה הוא אדם שלא מבין ברפואה. ברור לי שתדחי את טענותיי כי רק מעטים מוכנים להכיר בכך שהם טעו בבחירת הדרך או בהבנת החיים, הרוב יעדיפו לאטום את עצמם ולהדחיק. פרויד שחקר את התת-מודע נגע בתחום שאין לו שום הבנה בו, הוא הגיע למשל למסקנה שהליבידו הוא כוח שמניע את האדם, זאת חשיבה שמאפיינת אדם שתודעתו עדיין שבויה ברמה החייתית שלה, אז הוא חשב שהוא יכול להשליך מכך על כל האנושות. ופרויד הוא פחות או יותר אבי הפסיכולוגיה המודרנית, אבוי לאנושות.
מה שנקרא בטעות "תת-מודע" הוא בעצם "על-מודע", כלומר מה שתודעת האדם בשלב הנוכחי עדיין לא מסוגלת לעבד ולהבין, כמו למשל רוב הדברים שאנחנו רואים בחלומות. זאת היא הנפש שלנו, יש לה כמה רבדים. ומעליה יש את הרוח, או נשמה, שהיא עדיין רק נבט בתוכנו שעדיין רדום אצל רוב האנשים.
אם רוצים באמת לדעת על נפש האדם צריך ללמוד מאנשים שבאמת מבינים: המתקדשים. הבודהה למשל, הגיע לאני הגבוה שלו, הידע שלו היה עמוק לאין שיעור יותר משל כל מדען או פסיכולוג מודרני. היו גם כמה רבנים גדולים, כמה מתקדשים נוצריים ואחרים. המתקדשים מכל התרבויות דיברו פחות או יותר על אותו דבר.
&nbsp
את מדברת על התפתחות ואפשרות להתקדם, אבל אני לא חושב שאת יודעת לאן האדם בכלל צריך לשאוף, כי הדרך שאת מציעה רק מעכבת את ההתפתחות האמיתית שלו. אדם צריך לחזק את הקשר לאני הגבוה שלו, לגרום לו להתעורר בו, זה תהליך ארוך. בתרבות שאת מוקירה שמבוססת על ממכרים וגירוי מהיר, על אורח-חיים מלא לחץ ועל צרכנות- האדם לא מתפתח אלא שוקע עמוק לתוך החומר.
החיים הפרימיטיביים מבחינת איכות חיים הם טובים הרבה יותר, אבל למעשה זה נכון שהאנושות הייתה חייבת לצאת מהם בדרך להתפתחות, לא מהסיבות שאת מנית אלא כי לחיים הטובים האלה בסביבה כפרית הייתה השפעה מעכבת על התפתחות האדם.
&nbsp

אתה קורא עלי תיגר?

מצחיקה אותי השאיפה שלך לחיות שלא עפ"י נורמות מוסכמות. אתה לא יכול לחיות מחוץ לנורמות חברתיות.. גם אם אתה בטוח ב10000000000000000% שעקפת את רוב הנורמות החברתיות אז אתה טועה ובגדול טועה. עצם העובדה שאתה חי בחברה כבר אומרת הכל. אתה לא יכול להיות חלק מקבוצה ובמקביל לא להשתייך אליה. עצם העובדה שאתה נמצא בקבוצה הזאת וגם אם לא במרכזה אלא בפינה אומרת שיש בינך לבין שאר חברי הקבוצה הסכמה מסוימת גם אם לא באופן מודע.
מאיפה הדעה הפרימיטיבית הזאת שהחיים בטבע הם בריאים יותר? אתה מוזמן לטוס לדרום אפריקה לשבטים מתבודדים ולהזדעזע מהמחלות ששורצות שם, מתוחלת החיים הארוכה בכאילו, מרמת החיים המרהיבה גם בכאילו וכמעט שכחתי.. מפיגור שכלי הקיים שם וזה ממש לא בכאילו. כל הטוב הזה במרכאות, קיים לא רק בשבטים באפריקה אלא בכל קבוצה מתבודדת בטבע שרחוקה שנות אור מאותה המערכת שבכאילו רודפת אותך. חיים בטבע מסוכנים לא פחות אם לא יותר מהחיים שאתה מכיר. אתה לא מתאר כמה חיידקים שוחים בנהרות, כמה נגיפים מצויים במלפפון לא מודבר וכמה חיידקים מצויים בקרקע טבעית שמקורם בצואה של בעלי חיים מקומיים. תאמין לי שרעלי ההדברה זניחים ביחס לכל אלה. רק אדם שירד מפסיו לחלוטין יהיה מוכן לוותר על פלאי הטכנולוגיה שעוזרים לו להימנע מהזוועה הזאת, לברוח אל הטבע ולחיות באושר עם נגיפים חמודים.
נכון כל תרופה היא סם אבל אני חושבת שאתה לא מבין את משמעות הדבר.
תצא מהסרט- סם תרופתי וסם רגיל במרכאות, אמנם פועלים בדרך דומה מאוד על המוח שלך אבל ההשלכות שלהם ממש רחוקות ממה שאתה רוצה להגיד לי פה. חמוד גם שוקולד זה סם הידעת? כשאתה אוכל אותו הוא מפריש אנדורפין שזה מוליך עצבי שתפקידו להביא אותך לסיפוק רגשי ולהנאה. יש גם אלף ואחד דוגמאות לסמים טבעיים שמשחררים סרוטונין ודופמין. אם אתה רוצה אני אעשה לך רשימה מסודרת שחס וחלילה לא תתקרב לסמים
הבעיה בכל אלה שהמינון לא מספיק ולכן יש צורך במינונים גבוהים יותר אז פונים לתרופות שעובדות בדיוק באותה השיטה כמו שוקולד רק באופן יעיל יותר. עכשיו תקפוץ ותגיד לי שזה ממכר נכון? אז יופי כל החכמים צועקים את זה. אז הינה הסוד: אם תלך לרופא מוסמך באמת.. שיאבחן אותך במדויק, תקבל את המינון המתאים לך והסיכוי להתמכרות יהיה זניח מאוד. כבר אמרתי לך שההקצנה שלך לא במקום.
מחלה היא תהליך של ריפוי עצמי? אחלה בדיחה.. אז בואו לא ניתן לאדם שסובל מלחץ דם גבוה מולד (וגם אם לא), תרופה. מה הרופא הזה מבין? סליחה יותר טוב בואו נציע לאדם הגוסס הזה להעתיק את מגוריו לטבע כי סיני הופך לצרפתי כשהוא נמצא על הירח. מה אני אגיד לך אתה צודק- גם התקף לב זה ריפוי סופי. אם אתה כזה מוכשר למה שלא תבוא אלינו למרכז ותעזור לאנשים לצאת ממצבם ללא תרופות שדווקא בזכותן הם עושים התקדמות לא רעה? למה שלא תקח איתך לטיול כמה אנשים שסובלים ממחלות פיזיולוגיות שמקורן בגנום ולא תרפה אותם או לכל הפחות תבטל את סבלם?
היום הפסיכולוגיה היא לא רק פרויד. לפרויד היו פשלות בקריירה אבל לגבי ליבידו הוא לא טעה כלל. יותר מעניין אותי לדעת למה אתה מתכחש לקבל את האמת הפשוטה הזאת? זאת האמת המובנת ביותר. אדם הוא יצור מיני מה לעשות? זאת לא תופעה שצצה בגיל ההתבגרות והמשיכה, זאת תופעה שנולדת אליה. התינוק בונה את אישיותו דרך גירויים מיניים ומחקרים הוכיחו שאם יחסר לו גירוי מיני באחד משלבי התתפתחות, הוא יסבול מתסביכים פסיכולוגיים ומהפרעות מין לסוגן. כשהאדם מתבגר הליבידו מוביל אותו בחיים. מה לעשות שמטרתנו הסופית זה להזדווג? זה מה שהנשים רוצות וזה מה שהגברים רוצים גם אם לא באופן מודע.. זה גם מה שהטבע שלך רוצה. מי שיבוא ויגיד שזה לא נכון ישקר לעצמו. אנחנו בונים מערכות יחסים קודם בשביל להזדווג ואח"כ בשביל להקים משפחה ולחיות ביחד אם בכלל.
הצד הפילוסופי של הדברים אף פעם לא עניין אותי, אז אני לא הולכת להיכנס לדיון של מה המשמעות של החיים ומה אמורות להיות שאיפותיו של האדם. פילוסופיה זה דבר לא מבוסס ולא מעניין במיוחד. אז שכל אחד יחליט בשבילו מה שאיפותיו. כל עוד השאיפות שלך מתיישבות עם הצרכים האנושיים שלך ויש להן מכנה משותף עם חלק מהנורמות בחברה אז סבבה שיהיה לך בכיף. אם לא, אתה סתם משקר את עצמך וחבל.

Feanor75

New member
לא קורא עלייך תגר

בשביל תגר צריך להיות מאותגר ואני לא. הידע שלך מאוד מיושן ולא רלוונטי, זה ברור מכל דבר שאת כותבת בלי יוצא מהכלל. מאוד לא מרשים.
בכלל לא חידשת לי ששוקולד הוא סם, חקרתי כבר מזמן את נושא הסמים והממכרים בכלל. אנחנו מוקפים בסמים מכל מיני סוגים ועוצמות. אני מרובם כבר נגמלתי, והיחידים שאני צורך- כמו שוקולד לפעמים, סוכר ומלח, זה נמצא בשליטה שלי ואני יכול להפסיק בכל רגע. בעוד כמה שנים כשאחליט גם את זה אני אפסיק. הסמים שלך לא נותנים פיתרון אמיתי לבעיות של אנשים אלא רק זמני. האנשים האלה זקוקים למשברים שהם מצויים בהם כדי להתחזק ולצמוח מתוכם, זוהי מטרתם. הפיתרון שלך הוא רק לטווח הקצר, נזק גדול לטווח הארוך. אותם טיפוסים תמיד נופלים שוב ושוב עד שהם מבינים שסמים אינם הפיתרון. לא יודע מהו אותו מוסד שבו את עובדת, תני לי את המטופלים שלך ויהיה לי סיכוי טוב יותר לרפא אותם באמת, בלי שום תרופה- פרט אולי למקרי חירום. כשאני רואה ומדבר עם מישהו אני יכול לדעת עליו הרבה יותר מאשר פסיכולוג, כי אני בוחן גורמים ולא סימפטומים. אני גם לא עושה את זה בשביל כסף.
על הרפואה אין אפילו מאיפה להתחיל לדבר איתך, ממש בלעת את כל שקרי התאגידים מבלי לבדוק. חלב זה בסדר? תרופות מרפאות מחלות? למדת באוניברסיטה, עוסקת בתחום הנפש ואת לא מבינה את הדברים הכי בסיסיים, אז מה נעשה?
את באמת מאמינה שהיצר המיני הוא המניע העיקרי של האדם, ושהמטרה היא לשרוד ולהפיץ את הגנים כמו חיות? זאת שטות שאין כדוגמתה. ניתן להבין מזה שמעולם לא אהבת, לא נהנית ממוזיקה או אומנות ברמה שעולה על רמת ההנאה של שימפנזה במהלך הזדווגות. מאוד עצוב.
גם בנושא יחסי פרט-חברה הדעה שלך שטחית ביותר, ואין לך שום הבנה בחיים, אז תקשיבי ותלמדי: כל אדם צריך לשאוף לחיות בקהילה, אבל אם החברה\קהילה שבה הוא חי היא לא מתאימה לו, כדאי שיחפש לו חברה אחרת, כי אם הוא יוותר על העצמי שלו רק כדי להתאים את עצמו לחברה לא טובה, הוא ישלם על זה מחיר כבר מאוד של אובדן זהות, הוא למעשה יתרחק מהאני הגבוה שלו. זאת בעיה מאוד נפוצה כיום כשצעירים מוותרים על האני שלהם לטובת החברה ואחר כך בגילים יותר מאוחרים כשהמודעות שלהם קצת מתפתחת הם לא מבינים למה לא טוב להם. הם איבדו משהו שאפילו תקופת חיים שלמה לא מספיקה כדי למצוא מחדש. זה קורה בעיקר לאנשים רגישים כשהם מנסים להתאים את עצמם לחברה גסה שלא ברמה שלהם. אפילו להיות לבד זה עדיף מאשר לוותר על העצמי, כי לבד עדיין יש סיכוי שבעתיד תמצא חברה אחרת, או שהחברה בעצמה תלך ותתקן את בעיותיה, בעוד שאדם שמוותר על עצמו לא מסוגל לתקן את הנזק. זה נכון שרק מעטים מסוגלים להשתחרר מהתכתיבים החברתיים, אבל תני להם את הקרדיט על זה במקום להשמיץ אותם. אינדיבידואל אמיתי וחופשי תמיד מהווה איום על חברה של אנשים משועבדים שלא היה בכוחם להשתחרר, לכן התגובות שלך לא בלתי צפויות.
אם את מאמינה בכל מה שכתבת אז התודעה שלך רדומה לחלוטין, כשתתחילי להתעורר (אם זה יקרה) תיכנסי לשלב ההדחקה והשקר העצמי ובסוף תגיעי להתפכחות הכואבת ותחילת המסע בחיפוש אחר האני הגבוה שאבד. את בטח עדיין צעירה אז תסתכלי מסביב לך על כל אלה שמחפשים את עצמם, הרוב מתעוררים בגילים יותר מאוחרים. אני למזלי מעולם לא בגדתי בעצמי אז כל התהליך הזה נחסך ממני, לכן טוב לי, ובלי שום סמים, אני מאחל לכל אחד להגיע למקום הזה.
&nbsp

מה זה הזלזול הזה?

משעשע שאתה מתווכח איתי ללא ידע בנושא אלא על סמך דמיונך. לא חבל לפספס כזה דמיון? תעשה איתו משהו מי יודע אולי עוד תהיה מפורסם כמו ג'יי קיי רולינג. שווה ניסיון לא
?
איפה כתבתי שתרופות מרפות מחלות??! אל תדאג את המטופלים שלי לא אמסור לך שלא יפלו לכת שבטח כבר הקמת או שזה בתכנונים? אתה אומר שלי אין ידע? תראו מי מדבר.. מעניין מאוד למה התעלמת מהדוגמא שהבאתי על אדם שסובל מלחץ דם גבוה מולד. יקירי תצא מהסרט שאתה צופה בו יותר מדי זמן כנראה....... שום עץ, פרח, הרים לא יכולים לרפא כשל בגנום מתי תבין את זה?!
אז אני המרושעת כאן? אני, זאת שמציעה לאדם עם לחץ דם גבוה מולד תרופה בשביל שלא יגמור את חיו בהתקף לב לא מצופה?
זאת שממליצה לאדם סכיזופרן שסובל בין היתר ממחשבות שווא פרנואידיות כמוך תרופה שלא יקפוץ ממרפסת בטעות כשהוא בטוח שיש לו כנפיים? זאת שמציעה לאדם אוטיסט תרופה שתקדם את היכולות שלו טיפונת?
אז אני מרושעת בכל הסיפור הזה ואתה המלאך כאן האא?
אתה לא יכול להתווכח איתי בתחום שחקרת אותו רק באינטרנט, זה אפילו מצחיק שאתה מנסה.
אני אגיד לך מה, אתה לא יכול לטפל באדם שקופץ לך ממגדלי עזריאלי מבלי שתרסן אותו. לא, לא זה לא עובד ככה.
כשתעשה כן, תדבר איתו ב- DBT, CBT ומה שיתאים למצבו. אתה נשמע כמו ילד קטן שחושב שהכל מתנהל כרצונו.
אגלה לך עוד סוד, מהפרקטיקה שלי ושל אחרים מלפניי אין מה לעשות גם הטיפולים האלה לא תמיד עוזרים. לפעמים לאנשים יש כשלים רגשיים עמוקים ממה שאתה חושב שמאוחר לתקן אותם או אפילו בלתי אפשרי ועל מנת להציל אותם מעצמם הם כן יקבלו תרופות עד סוף חייהם, כי זה מה שהם צריכים.
אנחנו כחברה מעוניינים באנשים מתפקידים, לא מסוכנים לא לעצמם ולא לאחרים שיקדמו אותנו כחברה ולא יהוו מחסור בשביל החברה שלנו. אתה לא יכול לספור עד 3 וסיימנו אלא אם כן אתה הקוסם מארץ עוץ שזה לא נראה לי. אולי תקח אישה עם סרטן השד לטבע שלך ויעבור לה? תנסה..
אני אמא לשלושה ילדים חמודים, נשואה באושר ובעושר לבחורצ'יק חביב ותאמין לי שאני יודעת מה זה אהבה והיא לא סותרת את מה שאמרתי לגבי ההזדווגות והליבידו. על מנת שהאני הגבוה שלך יתפתח אתה צריך להכיר קודם במציאות ולא לדחות אותה. אחד ממרכיבי המציאות הוא ההנאה מהזדווגות - זו הנאה שמובילה אותך בחיים במודע ובלא מודע, הנאה הכי חזקה שאתה מכיר גם אם זה לא במודע תבין את זה...... הגירוי המיני זאת ההנאה הראשונה שאל תוכה נולד התינוק והיא הופכת להכי משמעותית בעבורו וזה תקין לחלוטין! אם תקח תינוק ותמנע ממנו גירוי מיני בהתפתחותו, הוא יגדל להיות אדם עם קשיים חמורים בויסות רגשי וגם עם בעיות שקשורות בתפקוד מיני אני חוזרת על עצמי שוב כדי שתבין סוף סוף...... ואנשים שמבינים קצת יותר ממך,רק קצת ניתן לאגו שלך להתפתח גם
, ערכו ניסויים לא בכוונה כמובן, אלא עקבו אחרי יחס המטפל, אם בדר"כ- כלפי התינוק. הינה המסקנות ---> מי שלא קיבל יחס עקבי או איכותי סבל מעיכוב בהתפתחות בשלב האוראלי, האנאלי והפאלי. לרוב אנשים אלא סובלים מהפרעות אישיות חמורות שלהלן: הפרעת אישיות נמנעת (באמת מעניין למה הם מאופקים מינית) , הפרעת אישיות גבולית (באמת מעניין למה הם אטומים רגשית ומחפשים גירויים דרך כיעור עצמי בהרבה מקרים בלתי הפיך), הפרעת אישיות סכיזואידית, הפרעת אישיות אנטיסוציאלית (אלא מה חשבת שתקח רוצחים סדרתיים אל הטבע שלך ופתרת את בעית האנושות? או שאולי חשבת שאלה סתם אנשים לא מיוצבים בגלל הצ'יקן שלך?) דיכאון מג'ורי רגשי ועוד, כמו גם מהפרעות מיניות כמו אין-אונות, אונות בתנאי (על אנשים שמפיקים הנאה מינית עם עצמים מדומים שמעת? ועל אלו שמקיימים יחסי מין עם גופות ורק בתנאי זה מגיעים לאונות שמעת?) כן, ברור מה הפרויד הזה מבין. ליבידו זה סתם חרא ואין לו שימוש. אז הינה תשכיל ותבין כמה הליבידו יוצר ממך אישיות יעילה ולא מסוכנת לחברה ולעצמך. אולי תקח את כל אלה לטבע שלך ותפטור את האנושות מכמה בעיות מטרידות?
אז כן חמוד, אנחנו מושפעים מליבידו ישירות. עם הכל בסדר איתנו, הזדווגות נורמלית והרצון להזדווגות יעמוד בטופ 1 שלנו, כי אנחנו מקבלים את העולם הזה דרך הליבידו כי זה מה שאנחנו מכירים מילדות. ואם לא כך הדבר מומלץ מאוד ללכת לאבחון פסיכיאטרי אפילו עכשיו.
אתה מעולם לא היית חופשי, מספיקות איזה 4 שנים מסכנות בתחילת חייך בשביל להשפיע עליך בכל המובנים לטוב ולרע. אתה מושפע מהם הרבה, ואם אתה חושב שאתה יכול להשתחרר מההשפעות של בכאילו 4 שנים מסכנות אתה טועה. אם זה היה כמו במציאות הדמיונית שלך, לא היו חוקרים את ההתנהגות שלך דורות על גבי דורות.

חמוד המסקנה היחידה שאני יכולה להגיע על סמך השטויות שאתה כותב, היא ניסיון אמיתי ולא מדומה לברוח מהמציאות.
אל תמשוך עם זה יותר מדי אני אומרת לך כבר עכשיו מניסיוני בתחום, הסוף של הניסיון שלך יהיה כישלון אבל זה יהיה מאוחר מדי.
אבל יאללה תמציא עוד איזה סיפור נשמע אותך.
&nbsp
&nbsp

Feanor75

New member
זה כמו לדבר לקיר

במקום לעצור ולהקשיב את ממשיכה כמו תוכי בדקלום ההבלים שלימדו אותך. אני אומר לך שפרויד שהיה אדם לא טיפש, לא הבין את מהות האדם ומטרת החיים בעולם הפיזי, ואת בוודאי שלא. הטעות שלך היא הסיפור של כל המדע המודרני האומלל- הוא שוגה בהבנת המציאות כי הוא מסרב להכיר בכל מה שמעבר למציאות הפיזית, והוא גם בוחן ומודד את הכל לפי אמות המידה שהוא בעצמו קבע, מה שנקרא "לבחון את הכלי באמצעות הכלי". רופאים למשל קובעים מהי רמת הסידן הנורמלית, כשהם נסמכים על מה שקורה אצל אנשים שהם כבר בעצם חולים, כמו אדם מערבי ממוצע. אותו דבר בתחום הנפש, אם למדת את זה אולי יש לך קצת יותר ידע מאדם רגיל אבל את עדיין לא יודעת כמעט כלום.
המיניות החייתית זה שלב שאולי כל אדם עובר אותו אבל מי שלא מפותח נשאר ברמה החייתית, הוא עושה סקס ולא אהבה, אם את קוראת לזה הזדווגות סימן שאת עדיין תקועה בשלב הזה.
&nbsp
התרופות מזיקות וזהו. אדם שמקבל סמים כדי להמשיך לחיות- מוטב שימות כי את לא מודעת להשלכות של זה על הנפש ועל הנשמה שלו. ככה תעשיית התרופות רוצה את הציבור, זומבים שצורכים סמים ומפרנסים אותה, לא חיים ולא מתים. והם סובלים מאוד במצב הזה.
לי טוב כי אני מחוץ לאשליות האלה והתקדמתי בכיוון אמיתי, אבל בקשר אלייך אני לא בטוח שבאמת כל-כך טוב לך, עוד לא פגשתי מישהו שחי כמוך וטוב לו. אולי עד גיל 30-40 אבל אחר-כך אנשים מתעוררים.
רק מי שהתודעה שלו רדומה יכול לחשוב שהחיים בתוך המערכת הרגילה הם החיים האמיתיים, ובעצם הוא בכלל לא חושב בעצמו אלא שהוא רובוט של המערכת ומציית לתכתיביה. עוד לא ראיתי אצלך שום סימן לחשיבה עצמאית, התפארת בתארים שלך אבל אני לא יודע אם אי פעם יצרת משהו בעל ערך, שיישאר אחרי עזיבתך את העולם הפיזי במחזור החיים הנוכחי שלך.
הדימוי העצמי שלך מבוסס על ההערכה שאת מקבלת מהחברה, את מצייתת לה והיא מתגמלת אותך על זה. אבל אם פעם תאבדי את עבודתך הדימוי העצמי שלך יקרוס, כי רק דימוי עצמי שמבוסס על מקור פנימי יכול להחזיק מעמד, כי רק הוא אמיתי. אין לך בינתיים הרבה מה לשנות, כי הליכה בתלם היא מתאימה לשלב שבו את נמצאת מבחינת רמת התודעה והאינטליגנציה, רמה של אדם ממוצע.
&nbsp

למעלה