מה זה הזלזול הזה?
משעשע שאתה מתווכח איתי ללא ידע בנושא אלא על סמך דמיונך. לא חבל לפספס כזה דמיון? תעשה איתו משהו מי יודע אולי עוד תהיה מפורסם כמו ג'יי קיי רולינג. שווה ניסיון לא
?
איפה כתבתי שתרופות מרפות מחלות??! אל תדאג את המטופלים שלי לא אמסור לך שלא יפלו לכת שבטח כבר הקמת או שזה בתכנונים? אתה אומר שלי אין ידע? תראו מי מדבר.. מעניין מאוד למה התעלמת מהדוגמא שהבאתי על אדם שסובל מלחץ דם גבוה מולד. יקירי תצא מהסרט שאתה צופה בו יותר מדי זמן כנראה....... שום עץ, פרח, הרים לא יכולים לרפא כשל בגנום מתי תבין את זה?!
אז אני המרושעת כאן? אני, זאת שמציעה לאדם עם לחץ דם גבוה מולד תרופה בשביל שלא יגמור את חיו בהתקף לב לא מצופה?
זאת שממליצה לאדם סכיזופרן שסובל בין היתר ממחשבות שווא פרנואידיות כמוך תרופה שלא יקפוץ ממרפסת בטעות כשהוא בטוח שיש לו כנפיים? זאת שמציעה לאדם אוטיסט תרופה שתקדם את היכולות שלו טיפונת?
אז אני מרושעת בכל הסיפור הזה ואתה המלאך כאן האא?
אתה לא יכול להתווכח איתי בתחום שחקרת אותו רק באינטרנט, זה אפילו מצחיק שאתה מנסה.
אני אגיד לך מה, אתה לא יכול לטפל באדם שקופץ לך ממגדלי עזריאלי מבלי שתרסן אותו. לא, לא זה לא עובד ככה.
כשתעשה כן, תדבר איתו ב- DBT, CBT ומה שיתאים למצבו. אתה נשמע כמו ילד קטן שחושב שהכל מתנהל כרצונו.
אגלה לך עוד סוד, מהפרקטיקה שלי ושל אחרים מלפניי אין מה לעשות גם הטיפולים האלה לא תמיד עוזרים. לפעמים לאנשים יש כשלים רגשיים עמוקים ממה שאתה חושב שמאוחר לתקן אותם או אפילו בלתי אפשרי ועל מנת להציל אותם מעצמם הם כן יקבלו תרופות עד סוף חייהם, כי זה מה שהם צריכים.
אנחנו כחברה מעוניינים באנשים מתפקידים, לא מסוכנים לא לעצמם ולא לאחרים שיקדמו אותנו כחברה ולא יהוו מחסור בשביל החברה שלנו. אתה לא יכול לספור עד 3 וסיימנו אלא אם כן אתה הקוסם מארץ עוץ שזה לא נראה לי. אולי תקח אישה עם סרטן השד לטבע שלך ויעבור לה? תנסה..
אני אמא לשלושה ילדים חמודים, נשואה באושר ובעושר לבחורצ'יק חביב ותאמין לי שאני יודעת מה זה אהבה והיא לא סותרת את מה שאמרתי לגבי ההזדווגות והליבידו. על מנת שהאני הגבוה שלך יתפתח אתה צריך להכיר קודם במציאות ולא לדחות אותה. אחד ממרכיבי המציאות הוא ההנאה מהזדווגות - זו הנאה שמובילה אותך בחיים במודע ובלא מודע, הנאה הכי חזקה שאתה מכיר גם אם זה לא במודע תבין את זה...... הגירוי המיני זאת ההנאה הראשונה שאל תוכה נולד התינוק והיא הופכת להכי משמעותית בעבורו וזה תקין לחלוטין! אם תקח תינוק ותמנע ממנו גירוי מיני בהתפתחותו, הוא יגדל להיות אדם עם קשיים חמורים בויסות רגשי וגם עם בעיות שקשורות בתפקוד מיני אני חוזרת על עצמי שוב כדי שתבין סוף סוף...... ואנשים שמבינים קצת יותר ממך,רק קצת ניתן לאגו שלך להתפתח גם
, ערכו ניסויים לא בכוונה כמובן, אלא עקבו אחרי יחס המטפל, אם בדר"כ- כלפי התינוק. הינה המסקנות ---> מי שלא קיבל יחס עקבי או איכותי סבל מעיכוב בהתפתחות בשלב האוראלי, האנאלי והפאלי. לרוב אנשים אלא סובלים מהפרעות אישיות חמורות שלהלן: הפרעת אישיות נמנעת (באמת מעניין למה הם מאופקים מינית) , הפרעת אישיות גבולית (באמת מעניין למה הם אטומים רגשית ומחפשים גירויים דרך כיעור עצמי בהרבה מקרים בלתי הפיך), הפרעת אישיות סכיזואידית, הפרעת אישיות אנטיסוציאלית (אלא מה חשבת שתקח רוצחים סדרתיים אל הטבע שלך ופתרת את בעית האנושות? או שאולי חשבת שאלה סתם אנשים לא מיוצבים בגלל הצ'יקן שלך?) דיכאון מג'ורי רגשי ועוד, כמו גם מהפרעות מיניות כמו אין-אונות, אונות בתנאי (על אנשים שמפיקים הנאה מינית עם עצמים מדומים שמעת? ועל אלו שמקיימים יחסי מין עם גופות ורק בתנאי זה מגיעים לאונות שמעת?) כן, ברור מה הפרויד הזה מבין. ליבידו זה סתם חרא ואין לו שימוש. אז הינה תשכיל ותבין כמה הליבידו יוצר ממך אישיות יעילה ולא מסוכנת לחברה ולעצמך. אולי תקח את כל אלה לטבע שלך ותפטור את האנושות מכמה בעיות מטרידות?
אז כן חמוד, אנחנו מושפעים מליבידו ישירות. עם הכל בסדר איתנו, הזדווגות נורמלית והרצון להזדווגות יעמוד בטופ 1 שלנו, כי אנחנו מקבלים את העולם הזה דרך הליבידו כי זה מה שאנחנו מכירים מילדות. ואם לא כך הדבר מומלץ מאוד ללכת לאבחון פסיכיאטרי אפילו עכשיו.
אתה מעולם לא היית חופשי, מספיקות איזה 4 שנים מסכנות בתחילת חייך בשביל להשפיע עליך בכל המובנים לטוב ולרע. אתה מושפע מהם הרבה, ואם אתה חושב שאתה יכול להשתחרר מההשפעות של בכאילו 4 שנים מסכנות אתה טועה. אם זה היה כמו במציאות הדמיונית שלך, לא היו חוקרים את ההתנהגות שלך דורות על גבי דורות.
חמוד המסקנה היחידה שאני יכולה להגיע על סמך השטויות שאתה כותב, היא ניסיון אמיתי ולא מדומה לברוח מהמציאות.
אל תמשוך עם זה יותר מדי אני אומרת לך כבר עכשיו מניסיוני בתחום, הסוף של הניסיון שלך יהיה כישלון אבל זה יהיה מאוחר מדי.
אבל יאללה תמציא עוד איזה סיפור נשמע אותך.