נצל"ש... כוכב נולד.. אתמול
זה אמנם לא ממש קשור לפורום הזה.. אבל החלטתי לשתף אתכם במה שרשמתי בפורום הרשמי של כוכב נולד אז כמה מילים על אתמול: (עם כמה תרגומים מאמריקן איידל) צנחני- הוא שרה יפה, אבל בחירת השיר היתה גרועה, כיוון שזה שיר שלא ניתן בכלל להראות בו כל יכולת קולית, כך שאם הייתי רנדי ג'קסון (אמריקן איידל) הייתי אומרת "SAFE". שיר ביטון- אני די אנטי שיר ביטון מאז שחבריה הציפו פה את הפורום, עוד לפני תחילת התוכנית ולכן כפי שהבטחתי אני לשיר ביטון לא אצביע אף פעם במהלך התוכנית הזאת, אבל ללא ספק היא נתנה ביצוע טוב לשיר טוב. בחירה חכמה לשיר בגלגל הצלה שיר שהוא כרגע להיט וגם כמובן חשוב שהביצוע היה טוב. קבלי ח"ח. אני בטוחה שפאולה היתה מעריצה אותך. אורלי מגורי כהן- לא יעזור כלום, אני מתה עליה, מה שהפתיע אותי זה שאת השיר שלה היא ממש שרה יפה, אני לא מבינה למה היא לא מצליחה לשיר שירים אחרים גם יפה... יש לה חיבור מיוחד עם השירים שלה, אני אהבתי. (פאולה היתה מתרגת ואומרת she is a star) האחיות רייס- יש בהן קסם ללא ספק, אבל כשהן שרות לבד הן נשמעות ממש רע ואתמול הן עשו את זה יותר מדי פעמים לאורך השיר- חבל. שני שיק- האכזבה הגדולה מבחינתי, כל כך אהבתי את הקול שלה באודישנים, אבל אתמול היא פשוט בחרה שיר גרוע (פאולה, רנדי וסיימון היו אומרים "פיצ'י") מבחינת הקול שלה, לא התאים, היא שרה מאוד לא מדוייק ואף זייפה וחבל יש לה קול כל כך היפה. עידן שניאור- הצעיר הנרדם, כך הוא לפחות נראה באודישנים, הפעם הוא פתח את העיניים ואין לי ספק שהרשים כמה ילדות, הוא הפליא לשיר, שר לא רע, אבל לא מדהים. בשנה הבאה יש לו סיכוי. (סיימון היה שולח אותו להופיע בבית אבות) נעמה בארבי- ריקי הוציאה לי את המילים מהפה "פלצטית", וחבל עליה, יש לה יכולת קולית והיא כל כך הורסת אותה, לא שאהבתי אותה באודישנים, אבל יש לה את היכולת והיא לא נותנת לזה לעזור לה להפך, אם היא בקטע של פלצ'ט או אופרה שתלך על זה... אבל גם את זה היא לא עושה בצורה מוחלטת. לא אהבתי בכלל (סיימון... יש ימים שאני בכלל מצטער על התוכנית הזאת) סעדו- וואלה... לא אהבתי אותו בכלל באודישנים, לפחות מבחינת שירה, באופי הוא נראה מותק, אני ממש לא סובלת סלסולים, אבל הוא הפתיע אותי אתמול ושר את השיר של אביתר בנאי לדעתי, הרבה יותר טוב מהמקור "יש לי סיכוי". כל הכבוד. ובהצלחה מזל קהסאי- לא הבנתי איך היא הגיעה לגלגל הצלה, לא מספיק טובה, אם היא תעבוד על הקול שלה, יכול להיות שיצא מזה משהו, כרגע היא ממש על הגבול או כמו שסיימון היה אומר, "זאת הופעה שהייתי מצפה לראות בכניסה לבית מלון שאין בו אנשים" ענת אדם- מה היא עושה שם בכלל? יש לה משהו שגורם ישר לסלידה ממנה, משהו בדיבור, אין לי הסבר לזה וגם אני לא אוהבת את הסלסולים כך שהיא ממש לא הבחירה שלה מה גם שהיא בחרה שיר שהיה לה ממש גרוע וכמו שסיימון היה אומר ובעצם כבר אמר על מישהי אחרת (ג'סיקה) "יש בה משהו שגורם לקהל לא לאהוב אותה" וכמה מילים על השופטים בישראל.. עם הרוב הסכמתי, רק הפעם אני מוכרחה לציין שריקי היתה קצת רעה לפחות לאורלי, כשהיא שאלה אותה אם לא להגיב על המילים של השירים שלה... לדעתי זה היה מעליב ומיותר... מה גם שלא היתה לזה כל סיבה... עם שאר הדברים הסכמתי והסכמתי גם עם הדרך שהם נאמרו.