מד"ב, מוזיקה וניקלודיאון

מד"ב, מוזיקה וניקלודיאון ../images/Emo112.gif

רוצים כרטיס חינם לאירועים והקרנות בכנס המד"ב, הפנטזיה ומשחקי התפקידים "עולמות 2005 - מיתולוגיה"? כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות בעמוד הבא. כל הקודם זוכה
פורום מצעדים וביקורת מוזיקה מסכם 5 שנים של מוזיקה לועזית. אתם מוזמנים להצביע במצעד הגדול של הפורום
כמדי יום שלישי ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. הנושא היום: מלחיץ בבית הספר
בואו לבקר באתר סייבר פסח, השתתפו בטריוויה ותוכלו לזכות בכרטיסים נוספים לפסטיבל עולמות 2005. http://www.tapuz.co.il/yescyber/default.asp

shalehet

New member
נצל"ש... כוכב נולד.. אתמול

זה אמנם לא ממש קשור לפורום הזה.. אבל החלטתי לשתף אתכם במה שרשמתי בפורום הרשמי של כוכב נולד אז כמה מילים על אתמול: (עם כמה תרגומים מאמריקן איידל) צנחני- הוא שרה יפה, אבל בחירת השיר היתה גרועה, כיוון שזה שיר שלא ניתן בכלל להראות בו כל יכולת קולית, כך שאם הייתי רנדי ג'קסון (אמריקן איידל) הייתי אומרת "SAFE". שיר ביטון- אני די אנטי שיר ביטון מאז שחבריה הציפו פה את הפורום, עוד לפני תחילת התוכנית ולכן כפי שהבטחתי אני לשיר ביטון לא אצביע אף פעם במהלך התוכנית הזאת, אבל ללא ספק היא נתנה ביצוע טוב לשיר טוב. בחירה חכמה לשיר בגלגל הצלה שיר שהוא כרגע להיט וגם כמובן חשוב שהביצוע היה טוב. קבלי ח"ח. אני בטוחה שפאולה היתה מעריצה אותך. אורלי מגורי כהן- לא יעזור כלום, אני מתה עליה, מה שהפתיע אותי זה שאת השיר שלה היא ממש שרה יפה, אני לא מבינה למה היא לא מצליחה לשיר שירים אחרים גם יפה... יש לה חיבור מיוחד עם השירים שלה, אני אהבתי. (פאולה היתה מתרגת ואומרת she is a star) האחיות רייס- יש בהן קסם ללא ספק, אבל כשהן שרות לבד הן נשמעות ממש רע ואתמול הן עשו את זה יותר מדי פעמים לאורך השיר- חבל. שני שיק- האכזבה הגדולה מבחינתי, כל כך אהבתי את הקול שלה באודישנים, אבל אתמול היא פשוט בחרה שיר גרוע (פאולה, רנדי וסיימון היו אומרים "פיצ'י") מבחינת הקול שלה, לא התאים, היא שרה מאוד לא מדוייק ואף זייפה וחבל יש לה קול כל כך היפה. עידן שניאור- הצעיר הנרדם, כך הוא לפחות נראה באודישנים, הפעם הוא פתח את העיניים ואין לי ספק שהרשים כמה ילדות, הוא הפליא לשיר, שר לא רע, אבל לא מדהים. בשנה הבאה יש לו סיכוי. (סיימון היה שולח אותו להופיע בבית אבות) נעמה בארבי- ריקי הוציאה לי את המילים מהפה "פלצטית", וחבל עליה, יש לה יכולת קולית והיא כל כך הורסת אותה, לא שאהבתי אותה באודישנים, אבל יש לה את היכולת והיא לא נותנת לזה לעזור לה להפך, אם היא בקטע של פלצ'ט או אופרה שתלך על זה... אבל גם את זה היא לא עושה בצורה מוחלטת. לא אהבתי בכלל (סיימון... יש ימים שאני בכלל מצטער על התוכנית הזאת) סעדו- וואלה... לא אהבתי אותו בכלל באודישנים, לפחות מבחינת שירה, באופי הוא נראה מותק, אני ממש לא סובלת סלסולים, אבל הוא הפתיע אותי אתמול ושר את השיר של אביתר בנאי לדעתי, הרבה יותר טוב מהמקור "יש לי סיכוי". כל הכבוד. ובהצלחה מזל קהסאי- לא הבנתי איך היא הגיעה לגלגל הצלה, לא מספיק טובה, אם היא תעבוד על הקול שלה, יכול להיות שיצא מזה משהו, כרגע היא ממש על הגבול או כמו שסיימון היה אומר, "זאת הופעה שהייתי מצפה לראות בכניסה לבית מלון שאין בו אנשים" ענת אדם- מה היא עושה שם בכלל? יש לה משהו שגורם ישר לסלידה ממנה, משהו בדיבור, אין לי הסבר לזה וגם אני לא אוהבת את הסלסולים כך שהיא ממש לא הבחירה שלה מה גם שהיא בחרה שיר שהיה לה ממש גרוע וכמו שסיימון היה אומר ובעצם כבר אמר על מישהי אחרת (ג'סיקה) "יש בה משהו שגורם לקהל לא לאהוב אותה" וכמה מילים על השופטים בישראל.. עם הרוב הסכמתי, רק הפעם אני מוכרחה לציין שריקי היתה קצת רעה לפחות לאורלי, כשהיא שאלה אותה אם לא להגיב על המילים של השירים שלה... לדעתי זה היה מעליב ומיותר... מה גם שלא היתה לזה כל סיבה... עם שאר הדברים הסכמתי והסכמתי גם עם הדרך שהם נאמרו.

Juliann

New member
חחחחח תגידי, יש טעם לראות כ"נ השנה?

כי אני בדרך כלל נזכרת להתחיל לצפות 2 תוכניות לפני הגמר.. וקשה לי להאמין שהשנה זה יהיה שונה
ובכלל שמעתי שהעונה הזאת מאכזבת, וגם ככה אני כל הזמן שוכחת שזה ביום שני אז לא יצא לי לראות עד עכשיו. קיצר, יש טעם בכלל לנסות לזכור?..

shalehet

New member
לא ממש...

אני מתה על השטויות האלה ואני חולה על מוזיקה ישראלית, ולא אכפת לי כמה חידושים עושים, אני אוהבת לשמוע את זה... חוץ מזה שאני מתה על ריקי גל.. שלצערי בכוכב נולד, השופטים לא יהיו במהלך התוכנית... מבחינת המתמודדים, אני בספק אם יש לך למה לראות... עד לרגע זה לדעתי יש שניים יותר נכון שתיים טובות ואחד שהוא לא רע... כל השאר זה באמת סתם...

Kryptonite

New member
דיברנו על זה בזמנו בקומונה../images/Emo168.gif

הממתחרים הישראלים לא מתקרבים לקצה היכולות של האמריקאים. מבחינה ווקאלית, פרפורמרית, אופי מיוחד... זה די עצוב.

MoGanC

New member
לפחות משהו בכ"נ שהוא פלוס על איידול

זה שלא מבצעים את אותם שירים אף פעם.מה לא הייתי נותן כדי לא לשמוע את Respect יותר @___@...

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif

באמת השנה התחרות בארץ ממש הפכה לבדיחה, וכמעט אין טעם לצפות. למה רק כמעט? כי אני מחבבת את התחרות, וגם בגלל מתחרה אחת- נעמה לוי, שיש לה איכויות של ממש. לדעתי יש בארץ אנשים מוכשרים- אבל נראה לי שהם פשוט לא התקבלו לתכנית.
או יותר מזה- לא נבחנו לתכנית, כדי לא לתת יד לביזיון... (כמוני, למשל). בחייכם- אודישנים במוסכים וברחוב? מסלול רגוע? WTF

למעלה