מד-חום בטוסיק...

מד-חום בטוסיק...

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם במקרה אמיתי שקרה לי לפני חודשיים-שלושה. היה לי את הבית לעצמי, והתחשק לי קצת הרפתקה, אז נכנסתי לאינטרנט ומצאתי מישהו. הבהרתי לו שאני לא בקטע של חדירות, ובאיזשהו שלב הוא הוציא ממני, שהקטע של שליטה מדליק אותי. וסיכמנו שהוא יבוא ואני אעשה מה שיאמר לי... הוא בא אלי, טוב, הוא אמר לי לשכב במיטה ולהפשיל מכנס ותחתון, עד פה סבבה. ואז הוא שם כפפות כאלה של רופא, אז שאלתי בשביל מה זה, אז אמר קודם בדיקה קטנה. ואז הוא הוציא מדחום, ואמר תנחש לאן זה הולך, אז אמרתי לו לא לא עזוב, אבל הוא שם עלי יד שלא אוכל לזוז. אמרתי לו שדי ואני לא בקטע הרפואי, אבל הוא לא התייחס, ודחף לי תמדחום לטוסיק. הוא הכניס את המדחום בכוח וכנראה בזווית לא טובה, וזה כאב לי. אמר לי אל תזוז מדחום צריך להיות 8 דק' בפי הטבעת. והוא כל הזמן ניסה לתקוע תמדחום יותר ויותר עמוק. ואז שאל אם גם לי יש מדחום. שאלתי למה, אמר לא לשאול שאלות, אמרתי לו שיפסיק, אמר שאם אני לא רוצה לקבל את המדחום המלוכלך בפה, כדאי שאגיד לו איפה המדחום שלי. אז אמרתי לו באיזה מגירה זה, אז הוא הוציא תמדחום מהמגירה, וחזר ושם עלי שוב תיד שלא אוכל לזוז ואמר נחש לאן זה הולך אז אמרתי לפה, אז אמר לא. גם לטוסיק, ואז ניסה לדחוף לי יחד למדחום שלו גם תמדחום שלי, וזה כבר כאב ממש, אז התחלתי להתפתל, והוא תפס אותי במין פוזיציה לא נוחה שהטוסיק למעלה, והראש לכיוון הרצפה, ובכוח דחף לי את שני המדחומים לטוסיק. והוא לא ויתר לי והמשיך, אז התחלתי לצעוק תפסיק תפסיק. כאב לי בטוסיק ומשכתי את החוט חשמל של המנורה שעמדה על השידה והיא נפלה והתנצפה. זה כנראה הבהיל אותו. הוא עזב אותי, התארגן וברח... זה היה קטע לא נעים. אבל איכשהו, כמה שזה היה לא נעים ומבהיל קצת, כל פעם שאני נזכר בזה זה מחרמן אותי בטירוווווווווף!!!! יש לי הרגשה שיום אחד אני אחזור לנסות את זה בקרוב... מה דעתכם???

gidionline80

New member
אני מגיב

רק כדי להזהיר אחרים אחרות מפני אפשרות של שבירת המדחום מילא דימומים מהזכוכית אבל הרעלת כספית עלולה להיות קטלנית שוב הבלוקבסטרים הגיעו לכאן

דעתי היא שזה שנק' הG שלכם

נמצאת לכם בתחת. לא אומר שכל אחד יכול לבוא ולדחוף לך לשם מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה. חדירה בתחת יכולה להיות כיפית ומחרמנת אם יש סיכוך מתאים והחדרה עדינה ויכולה להיות מה שתיארת שבכלל בכלל לא חרמן ולא גירה.

אבל גם כל הסיטואציה

של ההכרחה וההכנעה גירתה וחירמנה אותי בטירוף, לא רק המגע של המד-חומים בטוסיק

אבל זה היה

חצי בהסכמה אם זה היה ברור לגמרי שזה בהסכמה, אני מתאר לעצמי שזה לא היה כל-כך מדליק אותי עכשיו ועובדה שכאשר ממש עשיתי בלאגן, הוא עזב אותי

אצלי "בהסכמה"

זה אומר שיש לי מילת ביטחון שאם אי פעם ארגיש צורך להגיד אותה תהיה הפסקה מידית וברור מה קרה לי ולמה אמרתי את המילה. נכון לעכשיו אני לא מגיעה למילה כי האדון שלי רגיש אלי בצורה כזו שאם יהיו לי יותר משלוש דמעות הוא יפסיק ויבדוק מה שלומי והאם אני רוצה להמשיך. זה "בהסכמה" עבורי. יש מצבים קשים. חוצים גבולות. כואב ובוכים אבל הכל בהסכמה ועם הרגיעה בקיומה של מילת ביטחון.

אייבורי

New member
ממש שערוריה

לדעתי אלוהים הוא בדחן ענק. איזה הומור איזה כשרון קומיקאי מלידה.

למעלה