מד-חום לאוזן -שווה או שחבל על הכסף?

shiranShik

New member
מד-חום לאוזן -שווה או שחבל על הכסף?

קיבלתי מדחום לאוזן כמתנה לבריתה. זה של חברת בראון. מצד אחד התלהבתי, ומצד שני שמעתי לאחרונה שזה לא מומלץ. אני יודעת שזה עולה 300 ש"ח. האם זה שווה את הכסף? כלומר, האם זה עובד כמו שצריך, ואכן המדידה נמשכת שנייה וכו´. אם כן, אני אקנה כזה מתנה לחברה שלי. אם לא, אחליף את שלי במשהו אחר. בנות יקרות (או בעליהן),התוכלו לתרום נא מניסיונכם העשיר?
אגב, אני אוכל לתרום מניסיון שכנתי שמוצץ-מדחום הוא מאוד לא יעיל. וגם - אני רוצה לקנות טלפון לילד בן שנה (לא שלי). משהו שיחזיק מעמד. מה שיש בשילב שווה? אשמח להמלצתכם (כל עוד מדובר ברשת צעצועים, כי הגברת לא גרה קרוב אלי). תודה רבה

מאוד לא יעיל

כשלנתנאל היה חום של 39 מעלות זה הראה 37 מעלות והילד פשוט רתח מחום הכי טוב והכי יעיל כשהם קטנים זה מד חום כספית לטוסיק

shiranShik

New member
ועוד שאלה - בענייני טיטולים

באיזה גיל מחליפים את גודל הטיטולים? היא משתמשת בפמפרס new born, ולאחרונה יש לה סימנים מהטיטולים. אני לא יודעת אם זה כי הם קטנים, או כי המטפלת החדשה שמה לה את הטיטול הדוק או לא מנקה לה מספיק. כאמור, היא בת 3 חודשים, ושוקלת 4 קילו!!!

תנסי את הגדול יותר..

אני לא השתמשתי בניו בורן אלא במידה הגדולה יותר (5-9 קג בהאגיס). תקני חבילה ותנסי. מקסימום תחכה קצת בארון, הם גדלים כל כך מהר.

ענין של העדפה

אני למשל, מעדיפה את מד חום הכספית. מניסיוני הוא הכי אמין ומדויק. יש לי גם דיגיטלי אבל בכל זאת.. לחברות שלי יש את מד חום האוזן. אני יודעת שזה פשוט נותן אינדיקציה אם יש חום או לא, אבל בשביל להיות בטוחים צריך למדוד איזה 3 פעמים.. אני חושבת שאולי כאשר הם גדולים יותר ומתחילים להתנגד, מד החום לאוזן לפעמים עדיף.. (יש כאלה שגם לא רוצות למדוד בטוסיק אז זה פותר את הבעיה. אני הייתי שומרת אותו, שיהיה. ושנהיה בריאים!!

יש לי מבחר של טיטולים בודדים

בגדלים שונים מחברות שונות. התכוונתי להציע אותם לניסוי כמה פעמים ושכחתי. בזמנו, עשיתי המון ניסויים של גדלים וחברות עד שמצאתי משהו מתאים, כך שנשארו לי עודפים, מי שרוצה יכולה לקחת.

הבעייה היא שהמדחום אכן מאדדדד לא

מדוייק - ע"פ הרופא שלנו: סטייה של 1.5-2 מעלות לכל כיוון => אי אפשר לסמוך עליו בכלל. ובקיצור: בזבוז כסף! אצלנו היה חום של 37.5 ומדדתי וקיבלתי 38.5. מיד שמתי נר אקמולי. אבל משהו לא נראה לי ומיד אחרי הנר מדדתי שוב במדחום דיגיטלי. הפעם קיבלתי 37.5. מכיוון שהילד לא הראה סימני מצוקה לא הייתי נותנת נר על חום כזה.

למעלה