מד סוכר רציף ומשאבת אינסולין

bareknm1

New member
מד סוכר רציף ומשאבת אינסולין

שלום
לאחרונה קיבלתי אישור מקופת החולים למד סוכר רציף ולמשאבת אינסולין.
יצאתי מבולבל מההיצע בשוק ואשמח לקבל את המלצתכם.
הבנתי שיש מכשיר שהוא גם וגם, גם מד סוכר וגם משאבה
הבנתי שיש משאבה ללא צינורית (אומניפוד),האם היא גם מודדת את רמות הסוכר?

אשמח לקבל כל מיידע מבעלי נסיון

תודה

יואב

mrkorr

New member
עלתה פה שאלה דומה

הנה קישור לשאלה ההיא ולתגובה שלי:
http://goo.gl/le54ay

(אומניפוד לא מודדת רמות סוכר, אין מכשיר שהוא גם וגם. לא ניראה לי שמישהו מנסה לייצר)

imanub

New member
תשובה פשוטה

אם אתה לא רוצה לחקור ולהסתבך, המשאבה הסטנדרטית והמד הסטנדרטי שיש לרוב האנשים בשוק הם של "מדטרוניק" אני איתם בערך 5 שנים והם בסה"כ בסדר.
לפי מחקר קטן שלי יש מדים רציפים טובים יותר (של דקסקום) - שמתממשקת גם עם משאבה, אבל היא פחות נפוצה.
יש מד חדיש של גפן מדיקל (פריסטייל ליברה) שעושה רושם טוב וצריך לכייל אותו רק פעם בשבועיים - אבל הוא לא מתממשק למשאבה.

bareknm1

New member
דיוק

תודה על התשובות.

כרגע הוצגו לי הסנסורים dexcom g4 ה enlite ובשבוע הבא אראה את ה nevigator II.
ההיתרון של ה ENLITE הוא שהוא מתקשר עם המשאבה שמפסיקה את ההזלפות במידה שיש סכנה של איפו. החסרון המהותי שלו יחסית ל2 האחרים ובמיוחד יחסית ל dexcom היא רמת הדיוק כאשר האחרון מדוייק יותר משמעותית.
MARD של ה DEXCOM הוא 9% לעומת כ 12% של ה Enlite.
להבנתי הדיוק הוא פקטור חשוב בקבלת ההחלטה .

האמת? לא ממש יודע על מה ללכת.

אשמח לשמוע חוות דעת לפה ולפה

תודה

יואב

mrkorr

New member
גם לדעתי הדיוק חשוב ביותר

אני מסכים איתך בעניין הדיוק ולדעתי זהו הפקטור החשוב ביותר.
הסיבה שאין לי דקסקום היא שאין לי אפשרות לממן את זה.
היתרון של "דיבור עם המשאבה" הוא לא יתרון חשוב בשבילי, כי אני מעדיף להיות זה שלוקח את ההחלטות. חשוב לי לדעת כמובן את תוצאות המדידה, אבל פחות חשוב לי שהמשאבה תעשה את פעולת ההשהייה לבדה.
אני לא מכיר מניסיון אישי את הסנסורים של החברות, אבל אם פשטות ההתחברות והנשיאה על הגוף היא דומה בשתיהן... אז אני מעדיף את דקסקום.
ממליץ לך לחפש באינטרנט (וביוטיוב) תגובות ופוסטים של אנשים שהתנסו בכל אחת מן האפשרויות שלך . אפשר ללמוד הרבה מניסיון של אנשים אחרים.

bareknm1

New member
צודק

ככל שאני ממשיך לקרוא אני מגלה שה dexcom מוביל גם בטווח הקליטה, נוחות ההצמדה לגוף, עוצמת צפצופי ההתראות.

כמו שזה נראה עכשיו אלך עליו ועל משאבת ה animas vibe שמציגה על הצג שלה את קריאות הסנסור.

למה אתה צריך לרכוש לבד ? הצלחתי לקבל מהקופה בזכות 2 ארועי היפו היה ממש קל. חחחחח

אבו זקן

New member
אם היו לך שני ארועי היפו

כדאי לך לחשוב פעמיים אם ברצונך לוותר על ה"דיבור" בין המשאבה לחיישן.
&nbsp
(לא, אני לא מקבל אחוזים מהמשווק. לצערי)

אבו זקן

New member
"דיבור עם המשאבה"

חיוני למי שיש לו נטיה להכנס להיפו בשינה (וגם לאחרים שעלולים לגלות את הבעיה הזאת רק אחרי ארוע קשה).

mrkorr

New member
צודק

לשמחתי לא חוויתי היפו קשה ולכן אני מרגיש שאני יכול לוותר על הסינכרון מול המשאבה.
למי שחווה דבר כזה והגיע למצב של איבוד הכרה וערכים מתחת ל-30 זהו מצב מסוכן וייתכן שהפסקה אוטומטית של המשאבה חיונית.
לאנשים כאלה אכן יש זכות לקבל ציוד מציל חיים בחינם וחבל שצריכים שני מיקרים כאלו ולא אחד. זהו מצב של סכנת חיים.

למעלה