מהאירוויזיון לתפוז
אנשים

מהאירוויזיון לתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום אירוויזיון גאה לארח הערב בשעה 20:00 את כוכבות האירויזיון סירושו וילנה טומסביץ' שנמצאות בארץ לכבוד הקלטת שיר חדש עם בועז מעודה. בואו לשאול שאלות על כל נושא שבעולם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=262&MessageId=124621978
פורום ארבעים פלוס מזמין לספר על מקרה משפחתי מרגש ולנסות לזכות בכרטיס זוגי לסרט אהוב אותי" מתנת רשת בתי הקולנוע
לב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=124441511

מסתמנת הופעה ראשונה של אלטון...

כמה נקודות וכמה ריבאונדים אתן אומרות שהוא ישים?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני לא מצפה להרבה

גם בגלל מה שקרה עם הבדיקות, אבל בעיקר בגלל שאני לא חושבת שהוא יקבל הרבה דקות. כואב לי על באטיסטה, הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהבת (בעיקר בתור בנאדם מאז שראיתי את התסכול שלו אחרי האין-אליפות, לא כולם הגיבו כמוהו).

חבל לי על באטיסטה בתור אורוגוואי

אבל לפעמים גם אותי הוא מעצבן. לבן אדם יש מהלך אחד וזה כל מה שהוא עושה. מקבל כדור וחופר פנימה. כשזה הולך אז מה טוב, אבל השנה פשוט לא הולך לו. מה עם מספרים??? אני אומר - 8 נקודות ו-5 ריבאונדים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifטוב יאללה הימורים

אני אהמר על 4 נקודות, 3 ריב' ב6-9 דקות
ואני חושבת שפיני יכל לעשות משהו עם באטיסטה, לפתח אותו קצת, ללמד אותו לזרוק החוצה ודווקא היה נראה שהוא מאמין אותו עד שפתאום הוא וויתר עליו. לי זה לא נראה מוצדק אבל מצד שני, אי אפשר לדעת מה קורה באימונים..

לא

זה לא כיף שאין מתח לפני משחקים והתוצאה ידועה מראש... הבעיה היא שעד שקבוצות ישראליות נוספות לא יצטרפו ליורוליג ונוכל לדעת עד כמה הן טובות, נראה שהן מצליחות לנצח את מכבי כי מכבי משחקת גרוע ולא שבאמת מצמצמים פערים כלפי מעלה.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני לא צריכה מתח

את זה אני מקבלת ביורוליג וגם נגד ירושלים יש אווירה מיוחדת, אני רק רוצה לדעת שהאליפות לא בסכנה, לקחת את הליגה בהליכה. ולא יצטרפו עוד קבוצות ישראל ליורוליג, גם בגלל שחוץ ממכבי אין קבוצה שהיא באמת ברמה של אירופה (למרות שירושלים אוהבים לפנטז) וגם בגלל שנניח שגאידמק יקבל חשק פתאומי לבנות קבוצת ברמת יורוליג, היא לא תשחק שם כי זה מפעל סגור. אפשר להסתכל על בני השרון ביורוקאפ ועל ירושלים ביורוצ'אלנג' (ככה קוראים לזה?) ושם אפשר לראות שהן לא ברמה של שאר הקבוצות למרות שאלו קבוצות מהרמה הנמוכה יותר של אירופה. אגב, בלי קשר, ראית שהמשחק היום מתחיל ב-10? קשה אחרי שבוע של בצפר להישאר עירנית עד 12 ><

כן, שעת פתיחה של 22:00 זו מכה ../images/Emo122.gif

בייחוד שמחר מתחילים לעבוד ב-6:00
אני אוהב את הקבוצות שלי. אבל מה לעשות ואני גם רוצה בהצלחה של הספורט הישראלי. מה שקורה בכדורגל זה פשוט פאדיחה, אבל ככל שיותר קבוצות יצליחו, גם תשתפר הרמה בליגה (ואלוהים יודע שהיא צריכה להשתפר) וגם יותר קבוצות ישראליות יזכו לייצג את ישראל = יותר הזדמנויות למכבי (כמובן שבשביל זה הם צריכים לנח פה לפעמים). יורוצ'אלנג'קאפחארטה לא מעניין אף אחד כי כולם יודעים שלא מדובר במפעל הגבוה ביותר. אז נכון, קבוצות ישראליות לא מצליחות שם. אבל מתישהו צריכים לעשות קפיצת מדרגה. מקומה של מכבי ביורוליג לא בסכנה, בגלל שכמו שאמרת, יש קבוצות שחתמו חוזים עם הליגה וישחקו שם בוודאות. אבל למה שלא תהיה עוד קבוצה? אז בהתחלה יקבלו בראש אבל לאט לאט יתרגלו, יבנו סגלים מתאימים וישתפרו. שמכבי יקחו אליפות כי הם באמת הכי טובים, לא כי הם הכי פחות גרועים

למעלה