מהאתר של משטרת ישראל

noel1

New member
מהאתר של משטרת ישראל../images/Emo5.gif

כתבה על הימורים בלתי חוקיים : "טקסס הולדם" "טקסס הולדם" במקומות המתקדמים יותר, באולמות משופצים ומפוארים, שבהם משחקים אנשים צעירים מהמעמד הסוציו אקונומי הבינוני והגבוה משחקי פוקר, נתפסים אלפי שקלים ביום. "את הכספים מנסים בעלי המקום, להחביא בתיקי המהמרים עצמם, או במקומות מסתור, שהוכנו מבעוד מועד בתוך הקירות או מתחת למרצפות", אומר רפ"ק רונן נחשוני. לדבריו, "טקסס הולדם" הוא משחק פוקר פופולרי ביותר. תשעה אנשים יושבים סביב השולחן ומשחקים אחד נגד השני ולא נגד בית הקזינו. הדילר מחלק לכל אחד שני קלפים סגורים, אך הוא עצמו רואה את הקלפים שלו. במהלך המשחק מתקיימים הימורי חובה מדולר אחד ועד אלפי דולרים. את אנשי הימ"ר מעניינים הדילרים ולא האנשים הבודדים המשחקים, שכן גם שולחן בודד - אם מהמרים בו על יותר ממאה שקלים, אינו חוקי."יש הטוענים, שמשחק זה הוא משחק חשיבה ולא משחק מזל", אומר נצ"ם שלומי מיכאל, "אך הדבר אינו נכון. ברגע שהאדם המשחק מקבל קלפים סגורים (שלא הוא בחר אותם), הרי שאין בו מקום למחשבה אלא למזל. בבית המשפט מתנהל עתה דיון שייקבע, אם משחק זה הוא משחק מזל מותר אם לאו. משחק שש בש, למשל, הוכר בעולם כמשחק מזל מותר, חוקי, כי רמת הידע שבו גוברת על המזל".

yamenx

New member
ובשש בש אתה כן בוחר מה יתנו לך הקוביות??

איזה טיעון דפוק... לפחות היה נותן דוגמא לשחמט או לדמקה...

thecrater

New member
עכשיו אני מבין למה אני לא מרוויח כמו פיל איבי

פעם חשבתי שזה בגלל שפיל אייבי הוא שחקן פוקר מקצוען, עם יכולת ניתוח אנליטית מדהימה, ויכולת לקרוא את השחקן שנמצא איתו בשולחן. מסתבר שסתם יש לו מזל. נו באמת

Shaycus

New member
המשפט האחרון

זה אחד הדברים היותר מפגרים ששמעתי, ואני מחשיב גם את הראיון עם שלומי ארבייטמן..

2המרפא

New member
מה לא ידעתם שאת משטרת ישראל

ואת הכנסת מאכלסים רק פרופסורים לסטטיסטיקה? זה הרי תנאי קבלה בסיסי!

FrecCo

Active member
לא הבנתי איך משטרת ישראל

יכולה להתייחס לעניין שיש בו מחשבה מדובר באנשים שאין להם שום יכולת חשיבה... איך אני שונא אנשים מפגרים שמדברים בביטחון גמור על נושא שהם טיפשים גמורים בו...עצוב

thecrater

New member
יתרה מכך

יש הטוענים שמשחק הקלפים הילדותי הידוע "מלחמה" הוא אינו משחק משום שאינו מערב יכולת אישית של שחקן. כלומר השחקן לא יכול לשנות על ידי מהלכים שהוא חושב עליהם/ מתכנן אותם את גורלו במשחק. המנצח הוא זה שבמקרה יצא לו לשבת בצד ה"נכון" של השולחן. כאשר רציתי להכין עבודה שנושאה "פוקר - משחק מחשבה ולא משחק מזל" המרצה שלי פסל זאת על הסף בטענה (מוצדקת) שהמשחק הוא שילוב של השניים, ושכל אחד יודע שהשאלה היא איפה עובר הגבול ומה משפיע עליו. במשטרה כנראה חושבים אחרת

talhorm

New member
קראתי את זה ממזמן, ולקרוא את זה עכשיו שוב

לא עשה לי טוב בכלל
וואו... וואו... אני באמת מקווה שלא כל החקירות במשטרת ישראל נראות ככה ועושים מחקר יותר עמוק לגבי נושאים אחרים

למעלה