מהגדול מכולם לגדולה מכולן

חיכיתי..חכיתי.. בכיתי..בכיתי.. ומי לא בא???????

יקירי!! חשבתי שברחת... עכשיו אני רגועה.. היום בלילה - כמו שקבענו.. אם לא מחר אני שוב בעבודה.. מחכה לך...

אני עדיין מחכה...

עברה שעה עגולה ועוד שעה עגולה ולא קיבלתי הודעה.. בערב אהיה בחדר הרגיל שלנו ואחפש אותך... ``פרפרים מכל מיני צבעים...`` מחכה.. ביי ביי מתוק שלי

אל יאוש יקירה [:

אנחנו ניפגש אני אכנס כול חצי שעה עגולה מעכשו עד שאמצא אותך מתוקה שלי מלא ציפיה שלך ורק שלך הגדול מכולם

נשמה שלי חומד

לאן נעלמת לי אני ממתין לך בחדר עד הבוקר אני כבר מיתגעגע בואי נשמה שלי בואי לגדול מכולם שלך נשיקות ביי

בוקר טוב

סתם ניכנסתי לאכל לך בוקר טוב וסופש נעים מיתגעגע שלך הגדול מכולם. נשיקה וחיבוק ביי חומד [: נ.ב: אני חוזר רק ביום ריאשון אוו שני בשעה 23.00 ביי גדולה שלי

שיהיה גם לך סופש נעים

היה כיף..פשוט כיף למצוא את ההודעה שלך. שיהיה לך אחלה יום אחלה סופש ו``שירים`` יתנגנו לך כל הזמן בלב.. אתה מתוק אתה - הגדול מכולם. שלך - אני

היום

היום אני שוב שלך לרגע גנוב של חום ומתיקות ב 23.00 כמו שקבענו אז בציפיה.......... שלך אני הגדול מכולם[:

בוקר של פרפרים

בוקר טוב נישנוש שלי בפעם האחרונה שדיברנו היגענו למסכנה ששנינו חרמנים באותה מידה ועים זאת רוצים משהו פרפרי ומרגש אני ממתין לך שתרימי לי טלפון ותילחשי לי פרפר שלי אני שלך! ואני אהיה שלך מימני בהערצה אין גבול רק לך אישה חמה ורק אני ואת יודעים עד כמה. אני ואת אין יותר גדול מיזה במיטה אחת נשיקה וחיבוק מה ג ד ו ל מכ ו ל ם ב ו ק ר נ ה ד ר !

אנחנו נסחפים...

יקירי, אני מרגישה שאנחנו נסחפים ומי שמשחק באש - נשרף.. יש לי הרגשה שאני נסחפת יותר מדי ואני לוקחת פסק זמן.. תן לי להרגע.. לא אפגש אתך הערב. נשיקות. הגדולה מכולם.

חשבתי עלינו

חשבתי עלינו והגעתי למסקנה שהדרך שלנו מובילה רק למקום אחד. למרות שיהיה לנו הכי ריגוש, הכי טוב והכי נהדר, אני לא בנויה ולא מוכנה לקחת סיכונים בשלב זה. היית הגדול מכולם. אין כמוך.אתה באמת משהו מיוחד.. יקירי - היה נפלא!! תודה!! שיהיה לך היום הכי טוב בעולם, למרות הגשם שבחוץ. שהשמים יחייכו אליך - ושיהיה לך אחלה יום. אני בטוחה שמישהי תהיה יותר חכמה ממני, ולך יהיה יותר מזל. מתוק שלי - היה לי פשוט כיף. הגדולה מכולם.

זהו?? אפילו לא שלום???

נכון אמרתי די והסברתי את עצמי אבל אפילו שלום לא??!! זהו??? לא יכול לבוא להגיד שלום חומד יש לי מישהי אחרת????????!!! זה בסדר אין לי בעיה עם זה, אבל.. תראה אות חיים. למרות שאמרתי די וזהו - מתגעגעת אליך. בחיי.. מהגדולה מכולם שליבה עדיין אצלך... שלח אות חיים .. למרות הכל - נשיקות.הגדולה מכולם.

יקירי..

רק עכשיו ראיתי את הודעתך..ואתה לא בצ`ט מתוק שלי..אני באמת מתגעגעת.. מחר ז``א במוצש ב-22.00 אהיה בצט עד אז שלך תמיד הגדולה מכולם

יקירתי הדובשנית

אני אנסה להגיע למיפגש היום ב22.00 אני מת לדבר איתך בטלפון שלך ה ג ד ו ל מכווווווווווולם ביי ממושששששששששש [:

שירי..

New member
אחרתי..ולא היית..

הגעתי באיחור..קורה..נדבר בבוקר?... כבר מתגעגעת..

מתוקי נפל לי המחשב

בוקר טוב יקירי.. עבר עלי ליל שימורים.. באתי נמרצת לעבודה - ובום!! נפל לי המחשב.. אודיע לך מתי נפגש שוב.. מתגתגעת מתגעגעת.. הגדולה מכולם - שלך...

קוקי מוקי ותותי

עד מתיי אמתין לך סופגניה שלי מיתגעגעת ? פרפרים ? זה מצויין אים את מעונינת אני אשלך לך במייל את האורנג שלי ותישלחי לי הודעות כתובות דרך האתר של אורנג ביי ביי ונישתמע אני מחר לא אהייה כאןאולי ביום חמישי בערב ואים לא אז רק ביום א האורנג שלי הוא 054 קידומת האות האחרונה בשם שלך חלקיי שנים זה הסיפרה הריאשונה אחר כך8ואחר שוב כמו הריאשון ועכשו האות האחרונה בשם חלקיי חמש ובסוף 75 ביי מתוקונת שלי ולהישתמע [:

למעלה