מהוללת- בקשר לריקוטה הביתית

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בוקר טוב לבת האובדת - התגעגענו! את צודקת לגבי מהימנות וויקי

אך זוכרת שראיתי הסברים בסגנון, לגבי טמפרטורות שונות לפיסטור (ועיקור) גם באתרים אחרים.

אין לי כוח להתקשר לתנובה...
 

אמרלדה

Active member
התגעגענו זה בטוח. ומותר גם לך לא להיות במוד

לחיפושים. תאמיני לי.
לא דחוף, לא נורא, נחכה עד שמישהי ממש ממש ממש לא תוכל להתאפק ונורא תרצה לחפש/להתקשר לתנובה או לכל מקום אחר.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
וואי וואי וואי. הצלחת ללחוץ על כפתור. אשאל באתר מאוחר יותר,

בל"נד
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלחתי שאלה באתר של תנובה, אמורה לקבל תשובה בתוך

3 ימי עבודה - אעדכן בע"ה.

מה לא עושים בשבילך....
 

amysh

New member
מהוללת- בקשר לריקוטה הביתית

חשוב להשתמש בחלב משקית ולא מקרטון?
קראתי באחד המתכונים. יש לך מידע על זה? ואם כן- למה?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
למיטב הבנתי החלב הטרי בקרטון עובר "פסטור על"

שהינו חימום (מאד קצר, לשנייה, אך בכל זאת) לטמפרטורה של 125 כדי לאפשר חיי מדף ארוכים יותר, לעומת חלב בשקית, שעובר פסטור ע"י חימום לטמפרטורה של 73 מעלות.
הפיסטור העל פוגע בחיידקים הנחוצים לתהליך ייצור הגבינה.

מצרפת קישור לערך בוויקופדיה.
 
למעלה