מהומות אוקטובר 2000 מישהו יכול להסביר לי

הסבר

פלסטינים התפרעו בגלל כניסת אריאל שרון לתחום מסגד אל אקצא תוך כדי כך התגרה באוכלסיה הערבית האוכלסיה הערבית זעמה יצאה לרחובות סגרה צמתים זרקה אבנים, כתוצאה מזה שוטרים ומג'ב ירו אש חיה ורצחו 13 פלסטינים עם אזרחות ישראלית חלק מהנרצחים נרצחו בשוגג כי קרה שהם היו שם. בשוגג או לא בשוגג עכשיו להרוג 13 אזרחים בגלל זריקת אבנים זה פשוט רצח בדם קר. אני מכיר הפגנות שדתיים זרקו על השוטרים אבנים ובקבוקים וחיתולים עם ח'רא והשוטרים פיזרו אותם בשקט. בקיצור הטרור הישראלי במטבו.

הMפצח

New member
ירושלים היא של העם היהודי בילבד

והיא הכי קדושה לעם היהודי. יש בה עוד שתי דתות שאנחנו מכבדים את הנוכחות שלהם. (אפילו שאחת מהם לא מכבדת את הנוכחות שלנו) "התפרעו בגלל כניסת אריאל שרון לתחום מסגד אל אקצא" ? מותר היה לו להכנס ולכם אסור היה לעשות בלגן. בכל מדינה אחרת הייתם סופרים מאוד הרוגים על מה שעשיתם, אנחנו רחמניים מידי.

חחחחחח

בזמן שהנוצרים טבחו בכם על ימין ושמאל בירושלים רק עם אחד ורק מנהיג אחד הגן עליכם והוא היה מוסלמי וקראו לו צלאח אל דין אל תזלזל בהסטוריה ואל תזלזל בכוחו של הגלגל, כמו שבדיוק מה שהיה באירופה שגם רצחו אותכם אתם חייתם בשלום רק אצל הערבים, אנחנו מאוד מוסריים והגונים עם האנשים שמוסריים והגונים אתנו ואנחנו באמת אכזרים עם האנשים האכזרים אתנו, מה שאני אומר פה אני לא בא להרוג אותך אני גם לא מעוניין להרוג אותך או לגרש אותך אני רק מנסה לגרום לך קצת להבין שאתה לא יכול להצדיק את הקיום שלך שאתה מכחיש את קיום האחר כי האחר ילחם על הקיום שלו, אני יודע שיבוא שלום מתי שהוא הוא יבוא שכוחתינו ישתוו.

הMפצח

New member
לא היו חסרים פרוגרומים שמוסלמים עשו ליהודים

נוצרים עשו ומוסלמים עשו ובגלל זה יש לנו עכשיו מדינה מישלנו ומי שינסה לפגוע בה הוא ישלם ביוקר.

אתה בן אדם מעניין מאוד.

אבל משתדל יותר מדיי, יא אופסימיסט נחמד.

קרא שוב כנראה לא הפנמת

• בואנה אחי אתה חיי בסרט רציני אהו מלך ה עולם ו 02:05 | 28/08/07 אתה לא תראה את צה"ל יוזם פעולות בשביל הכיף... מי התחיל עם זה? מי גרם לזה שיהיה "כיבוש"... אתם. אנחנו הסתפקנו במה שהאום חילק אתם אלה שפתחתם מלחמה זה שהשפלנו אותכם בה ובכל המלחמות מאז ולקחנו שטחים בעקבות המלחמות שאתם התחלתם זה אך ורק אשמתכם אתה לא יכול לתת אגרוף אחרי אגרוף לענק ואז להתפלאות כשהוא קופץ עליך.. ועשיתם את זה מלחמה אחרי מלחמה ועכשיו אתם אוכלים אותה מהמלחמות הקודמות ואתם יכולים להאשים את זה אך ורק את ע-צ-מ-כ-ם אם לא הייתם פותחים את המלחמות האלה רוב הסיכויים שהיה עכשיו 2 מדינות לשתי עמים אתם בחרתם להיות בצורה מסוימת תאווי בצע ואכלתם אותה. וגם עכשיו.. אתם אלה שעושים פעולות טרור במטרה של לפגוע בכמה שיותר חפים מפשע- אנחנו עושים חיסולים שמנסים להיות כמה שיותר מדויקים ומשקיעים גם כספים רבים בטכנולוגיות שיעשו את החיסולים הממקודים כמה שיותר מדויקים ושיפגעו רק בטרוריסט שהוא המטרה ולא בחפים מפשע אז איך אתה בכלל יכול להשוות בין כאלה שתוקפים בשביל לחסל כמה שיותר חפים מפשע לבין אלה שתוקפים במטרה לחסל אך ורק את אלה שתקפו אותם ומשקיעים אין סוף משאבים בשביל שאף איש אחר לא יפגע?!

איזה הודעות קודמות?

כל ההודעות שלך מדברות על אותה שטות שכיבכול אנחנו המתקיפים פה ואנחנו עושים טרור ואנחנו רוצחים וכל איש שפוי יכול להבין שזה שטות גמורה.

אז בוא תגיד ת'כלס. מה אתה רוצה?

מה היעד שלך? סתם מסקרנות? איך אתה רואה את הסכסוך מסתיים?

פתרון

זו ארץ של שלושה דתות אז זו ארץ של שלושה עמים זו לא ארץ לעם אחד ולא לדת אחת כי ההסטוריה עשירה בכל שלושת הדתות, וגם אני בסדר עם להביא גם את האנשים שחיו פה לפני מליון שנה ולא רק לפני 2000 שנה, אם כבר אז כבר.

../images/Emo31.gif

זו ארץ לעם אחד היהודי. הפלשתנאים שיקימו מדינה נפרדת ביהודה ושומרון אף אחד לא מונע מהם, יותר מזה הם לא יקבלו. והנוצרים הם לא רוצים בכלל מדינה אחרת הם לעומתכם יודעים להעריך מה שהם מרוויחים מהמדינה..ויודעים גם לתת חזרה.

חילופי שטחים והזזת גבולות - תוכנית ליברמן.

1. ישראל ביתנו פלסטין ביתכם. מדינה דו לאומית? לא בא בחשבון!! הכוח שלא מסתדרים - ניפרד כידידים - שלום שלום. לא חייבים לחיות ביחד. ובטח לא עם "עויינים"
מדינה בעלת רוב יהודי לדורות כאן, ככתוב במגילת העצמאות. מדינה פלסטינית לפלסטינים - בחלק משטחי איו"ש שם. ניתוק ואדי ערה והמשולש ושאר ה"פלסטינים אזרחי ישראל" על בתיהם והזזת הגבול מעליהם. סיפוח כל ההתנחלויות לישראל ואף יותר מכך והזזת הגבולות שכך חלק מ48 (בו חיים ערבים בלבד ובסמוך לשטחי הרשות) עובר לרשות, וחלק ניכר מיהודה ושומרון מסופח לישראל בתמורה. 2. תיקון לחוק האזרחות. כל אזרח ישראלי ללא הבדל דת גזע מין חייב להשבע ולהזדהות עם ערכי המדינה דגליה וסמליה, ההמנון* וההווי הישראלי. חוק שירות לאומי/צבאי חובה! לכל אזרח ללא הבדל דת גזע ומין לפי שיקולי מע' הביטוחן. מי שלא יזדהה ומי שלא ישרת, לא יחשב לאזרח, לא משנה אם הוא יהודי או בן מיעוטים, יהיה תושב מופחת זכויות בעוד שהאחרים יתוגמלו בצורה דיפרנציאלית על פועלם. מי שתורם יותר מקבל יותר, מי שלא אז לא. לא מצביע ולא משפיע, לא ביטוח לאומי, ולא שאר הטבות. תושב מופחת זכויות, כמו עובד זר ללא זכויות סוציאליות, וללא אופציות והטבות לרכישת דירה וכו'. מי מבני המיעוטים כמו הדרוזים וחלק מהנוצרים שמשרתים ותורמים - יתרום ויזדהה - יקבל זכויות מלאות כלכל אזרח. יהודי חרדי בטלן ומסובסד כיום או סתם פציפיסט שמאלני/אחר - שלא יזדהה ולא ישרת - גורלו יהה כמו ה"פלסטיני אזרח ישראל" -תושב, מופחת זכויות.

לא חולק עליך כלל, אך הרעיון לא בר ביצוע.

יש לעודד הגירה מרצון שלהם בלי שום קשר. אך בצורה גורפת? לא רואה אותם הולכים מכאן, לכן יש להיפרד מהם על שטחיהם וביתם. מבלי לגרש יהודים כמובן. היכן שיש ערבים "עויינים" להזיז את הגבול מעליהם, שישארו בחוץ. גם אם חד צדדית. הרבה יותר ישים בגירוש מאסיבי.

למעלה