מהוראות משטרת ישראל לשוטריה למצעד התועבה בעיה"ק ירושלים היום :-).

Harrington

Well-known member
מנהל
תשומת לב השוטרים נדרשת לכל המסתובב ברחובות הבירה ב"לבוש נורמלי", שכן זה היום, כך מסתבר, חריג באופן שיכול להיחשב מסוכן :). כמובן שהיום אם אתה במקרה חרדי ומסתובב ברחובה של עיר, גם זה ייחשב כמשהו מסוכן במיוחד בעיני המשטרה. אבל זה כבר עניין אחר :).

1717083149751.png

שמלת תחרה1

Well-known member
תשומת לב השוטרים נדרשת לכל המסתובב ברחובות הבירה ב"לבוש נורמלי", שכן זה היום, כך מסתבר, חריג באופן שיכול להיחשב מסוכן :). כמובן שהיום אם אתה במקרה חרדי ומסתובב ברחובה של עיר, גם זה ייחשב כמשהו מסוכן במיוחד בעיני המשטרה. אבל זה כבר עניין אחר :).

צפה בקובץ המצורף 104970
מדוע לציין שחרדים אינם מסוכנים?
לא מספיק בגד עם בלוטות...

שמלת תחרה1

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 104970
מצער שהחד מינים זקוקים למצעד.

mיטלמן

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 104970
"למצעד התועבה"?
אין לי מושג אם צריך או לא צריך מצעד,
אבל כל זמן שאתה מתייחס אליו במילה תועבה מבלי להבין על מה אתה מדבר,
צריך גם צריך.
ואל תסביר לי שאתה מרשה להם לעשות הכל בביתם, מכירה היטב את כל פלפוליך כולל התעלמות מהעיקר והיתממות במקומות שמתאים לך.
מנהל כאן לא אמור להיות לא מטיף ולא שופט?

Harrington

Well-known member
מנהל
"למצעד התועבה"?
אין לי מושג אם צריך או לא צריך מצעד,
אבל כל זמן שאתה מתייחס אליו במילה תועבה מבלי להבין על מה אתה מדבר,
צריך גם צריך.
אשרייך שאת יודעת להחליט ולקבוע עבורי מה אני יודע ומה אני לא יודע :).

בכל מקרה אכן, להשקפתי תועבה זאת ההגדרה הנכונה למצעדים הללו. טיפ קטן, בסיסמאות ריקות מתוכן והתיימרות לקבוע דברים בשמי ועבורי, לא תשכנעי אותי אחרת. בנימוקים ענייניים אולי גם לא, אבל לפחות האפשרות תהיה קיימת.
ואל תסביר לי שאתה מרשה להם לעשות הכל בביתם, מכירה היטב את כל פלפוליך כולל התעלמות מהעיקר והיתממות במקומות שמתאים לך.
כן כן, כבר הבנתי למעלה שאת "מכירה" בדיוק את הכל עלי, דעותי, חיי, שיקולי, עמדותי וכו' :). אגב לא תכננתי להסביר לך שום דבר מיוחד :). כאמור, לא נוהג לעשות זאת במענה על סיסמאות והתיימרויות כדלעיל.
אז יקירתי, אשרייך שאת "מכירה" לטעמך, אבל הלכה למעשה אין לך שמץ של מושג ירוק מה דעתי בסוגיה בכלל. בקצב הזה ובצורה הזאת, נראה גם שלעולם לא תדעי :). אבל היי, זה כמובן לא יפריע לך לקבוע עבורי מה דעותי, אז מה זה בעצם בכלל משנה ;-)?
מנהל כאן לא אמור להיות לא מטיף ולא שופט?
על אף הכיף לצעוק כל הזמן 'גוועלד, מנהל', אני בראש ובראשונה גולש. כן, אפילו גולש עם דעה. תנסי להתמודד עם זה פעם, אם תצליחי. לכי תדעי, עוד עלול לצאת מזה דיון ענייני ר"ל ל"ע טט'ט. כמובן שלגיטימי להעדיף לקבוע הכל בשם האחר, להחליט עבורו מה הוא חושב ולהסתפק בכך, אבל תכל'ס קצת חבל לטעמי. כך או אחרת, לשיקולך כמובן וכרגיל :). אבל כל עוד זאת השיטה, אין מנוס מלהכריז שמיצינו את תת-השרשור הזה.

שבת שלום.

mיטלמן

Well-known member

אשרייך שאת יודעת להחליט ולקבוע עבורי מה אני יודע ומה אני לא יודע :).

בכל מקרה אכן, להשקפתי תועבה זאת ההגדרה הנכונה למצעדים הללו. טיפ קטן, בסיסמאות ריקות מתוכן והתיימרות לקבוע דברים בשמי ועבורי, לא תשכנעי אותי אחרת. בנימוקים ענייניים אולי גם לא, אבל לפחות האפשרות תהיה קיימת.

כן כן, כבר הבנתי למעלה שאת "מכירה" בדיוק את הכל עלי, דעותי, חיי, שיקולי, עמדותי וכו' :). אגב לא תכננתי להסביר לך שום דבר מיוחד :). כאמור, לא נוהג לעשות זאת במענה על סיסמאות והתיימרויות כדלעיל.
אז יקירתי, אשרייך שאת "מכירה" לטעמך, אבל הלכה למעשה אין לך שמץ של מושג ירוק מה דעתי בסוגיה בכלל. בקצב הזה ובצורה הזאת, נראה גם שלעולם לא תדעי :). אבל היי, זה כמובן לא יפריע לך לקבוע עבורי מה דעותי, אז מה זה בעצם בכלל משנה ;-)?

על אף הכיף לצעוק כל הזמן 'גוועלד, מנהל', אני בראש ובראשונה גולש. כן, אפילו גולש עם דעה. תנסי להתמודד עם זה פעם, אם תצליחי. לכי תדעי, עוד עלול לצאת מזה דיון ענייני ר"ל ל"ע טט'ט. כמובן שלגיטימי להעדיף לקבוע הכל בשם האחר, להחליט עבורו מה הוא חושב ולהסתפק בכך, אבל תכל'ס קצת חבל לטעמי. כך או אחרת, לשיקולך כמובן וכרגיל :). אבל כל עוד זאת השיטה, אין מנוס מלהכריז שמיצינו את תת-השרשור הזה.

שבת שלום.
כמובן, צפוי,
ואפרופו סיסמאות, אתה קורא את דבריך?
לא רוצה לדעת את דעותיך, אמרת תועבה על ציבור שלם, מיצית, מיצינו.
ולחושך דבריך, אין שום סיכוי שתבין, ואין לזה שום קשר למסוגלות משום סוג,
לא הצלחתי עדיין למה אינך ממצה את דבריך, כשאין לך מה להגיד אתה מאריך
במיוחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה קורא את דבריך?
לא, אני לא מחולי הנפש שנוהגים כך :). אצלי החוטים במוח מחוברים די הצורך כדי שאדע מה שאני כותב גם מבלי לקרוא :).
לא רוצה לדעת את דעותיך
וזה בסדר גמור. הבעיה היא שאת מתיימרת לדעת :).
אמרת תועבה על ציבור שלם
אני? אמרתי פעם בחיים "תועבה על ציבור שלם"? לא היה ולא נברא. שקר וכזב. המצאה והנפצה. עיוות וסילוף. צריכה עוד כמה סיסמאות או שהרעיון ברור :)?

גברתי היקרה, לא תוכלי למצוא אף לא פוסט אחד שלי, בו אי-פעם בחיי כיניתי כך "ציבור שלם". צר לי לאכזבך. זה כולל את בני עמי מכל סוגי המין והצבע וזה כולל אפילו את עמי אויבי (שתביני כמה מופרכת ההשמצה המעוותת והמסלפת שלך..) :).

מה שכן עשיתי, זה לכנות כך מצעדים מסוימים. הו, תראי איזה קטע, בדיקה קצרצרה, קליל קלילה, במלון אבן שושן וכל מילון אחר, ילמד אותך (אולי) את הפער בין "ציבור" ל"מצעד". למעשה, שני הדברים אפילו לא קרובים להידמות.

מיצית, מיצינו.
חחחח, אחרי העיוות והסילוף המוחלט הזה? אפילו למצות נראה לי משהו מיותר :). כאילו, רוצה לתקוף אותי? לכי על זה בכיף. מעולם לא עצרתי מישהו שמעוניין לעשות זאת ואין לי כוונה להתחיל עם זה לכבודך. אבל בחייאת גברת מיטלמן, נסי לעשות זאת בלי להזדקק לעיוותים וסילופים באופן שכל קשר בין מה שאת כביכול מצטטת מפי למה שבאמת אמרתי, מחייב מוח קודח ועל אף שאמנע מלומר חילוני, בהחלט אציין שהוא נדרש לקדוח מחום.

סלחי לי שלא טרחתי לקרוא את המשך הפוסט הזה. אמנם העיוות והסילוף המוחלט שנזקקת לו למעלה העלה חיוך על פני ואני מודה לך על כך. אבל לאור הסיכוי הגבוה שגם ההמשך יהיה משהו שקשור אלי כקליפת השום ויכול רק להרע מחיוך רחב לתחושת קבס, אעדיף ברשותך שלא להסתכן (בינינו, זה הרי לא שהמצאת את שיטת העיוות והסילוף לצורך השמצה ועל אף שמעולם לא הבנתי מדוע אנשים נזקקים לה, יש לי קצת נסיון עם השיטה ;-)).

שבת שלום.

mיטלמן

Well-known member
עוד יותר יפה אפילו.
אתה משתפר.
הייתי כותבת ודי לחכימא, אבל.

למעלה